- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.505
- 108
- 32
Adet günü geçsin adet olmazsan yine yaprsın belki geç döllenmedirCanım az evvel idrar testi yaptım galiba olumsuz
Canım adet günüm geçeli bugün 11. Gün çarşamba gününden beri çok az kırmızılı akıntım var ama günlük pet bile dolmayacak kadar adetim normalde ilk 3 gün dolu dolu olur ama bu ay böyle saçma sapan birşey olduAdet günü geçsin adet olmazsan yine yaprsın belki geç döllenmedir
Merhaba 5 haftalik hamileyim suan dediklerinizi yasiyorum insallah sizde hayirli haberinizi alirsiniz :)Hamile olan annelerimiz lütfen cevaplarmısınız hamilelik şüphem var sol kasığımda ağrı var ayağıma vuruyo hafiften ağrı belimdede var biraz siz yaşadınızmı böyle bişey
Ay inşallah tebrik ederim çook kilo verme olayında oldumu pekiMerhaba 5 haftalik hamileyim suan dediklerinizi yasiyorum insallah sizde hayirli haberinizi alirsiniz :)
Hayir bu agridan baska hicbirsey olmadi.onu da adet sancisi diye dusunmustum.insallah hamilesindir sendeAy inşallah tebrik ederim çook kilo verme olayında oldumu peki
İnşallah inşallahHayir bu agridan baska hicbirsey olmadi.onu da adet sancisi diye dusunmustum.insallah hamilesindir sende
Vsemracım canım benim az önce azıcık kanamam oldu galiba regl oldum ama yine de bir ümit beslemeli miyim bilmiyorum devamı gelmedi çünkü?????üfff yaaa ne zor bir durum.kafamçokkarıştı
Allah gönlüne göre versin canım.. İnanki herkeste belirtiler farklı oluyor döll3nme zamanı her şey değişebiliyor her şey olabilir adete birwz daha yaklaşınca bence test yap eğer silikte oşsa çizgi çıkarsa kan verirsin canımArkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?
insallah hamilelik vardir canim..Allah isteyen herkese versin :)Allah gönlüne göre versin canım.. İnanki herkeste belirtiler farklı oluyor döll3nme zamanı her şey değişebiliyor her şey olabilir adete birwz daha yaklaşınca bence test yap eğer silikte oşsa çizgi çıkarsa kan verirsin canım
Amin canım aslında ben de 2 tane var olursa sürpriz yumurta olacakinsallah hamilelik vardir canim..Allah isteyen herkese versin :)
Ben 2. Gebeliğimde adet olmaaya yakın beyaz kremsi akıntı yaşamıştım adet olacak gibi gidiyordum bakıyordum akıntımerhaba arkadaslar hamile kalanlar adetten once hepsi akinti yasadi mi? yani akinti erken gebelik belirtisi midir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?