Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Adet günü geçsin adet olmazsan yine yaprsın belki geç döllenmedir
Canım adet günüm geçeli bugün 11. Gün çarşamba gününden beri çok az kırmızılı akıntım var ama günlük pet bile dolmayacak kadar adetim normalde ilk 3 gün dolu dolu olur ama bu ay böyle saçma sapan birşey oldu

Hamile olan annelerimiz lütfen cevaplarmısınız hamilelik şüphem var sol kasığımda ağrı var ayağıma vuruyo hafiften ağrı belimdede var biraz siz yaşadınızmı böyle bişey

Hamile olan annelerimiz lütfen cevaplarmısınız hamilelik şüphem var sol kasığımda ağrı var ayağıma vuruyo hafiften ağrı belimdede var biraz siz yaşadınızmı böyle bişey
Merhaba 5 haftalik hamileyim suan dediklerinizi yasiyorum insallah sizde hayirli haberinizi alirsiniz :)

1 senelik evliyim evlendigimiz aydan itibaren bebis istedik.her ay kasik batmalari,agrilari mide bulantilari gibi birsuru belirti yasiyordum ama hep husran.kontrollerde herhangi bir sıkıntı yoktu.esim kontrole gitti varikosel teshisi konuldu ve ocak ayinda ameliyat oldu 6 ay 1 sene hatta 2 seneden once toparlanmasi zor dediler biz de bir sureligine umudu kestik.ben esime keciboynuzu kuru uyguladim o da sadece 2 hafta gibi kisa bir sure.ameliyatin ustunden 3 ay geçti sperm olcumu icin hastaneye gittiğimizde 50 milyon olan sperm sayisi 370 milyon ileri hizlilik yuzde 50 den yuzde 80 lere cikmisti.testten 1 gun sonra yumurtlama gunumdu esimle birlikte olduk. sırf merakimdan reglme 1 hafta kala idrar testi yaptim negatif cikti.normalde regl olacagim gun sancilarim baslar ama 3 gu kala adet sancisi cekmeye basladim sol kasigimdaki agri bacagima vurdu yururken aniden kilitleniyordum.bu sanci disinda ne lekelenme ne bisey hicbir belirtim olmadi.sonuc olarak regl 4 gun gecikti ve sonuc pozitif cikti 5 haftalik hamileymisim rabbime binlerce şükür.isteyen bekleyen herkese mucizesini versin insallah yuce rabbim.bu arada idrarda tortu tortu biseyler oluyor o da bende yeni basladi herkeste belirtiler farkliymis onu da iyicr anlamis oldum :)

Normalde adet öncesi (4-5 gün öncesinden) karnimda, kasıklarimda ağrılar başlar. Bu hiç şaşmadı.Şu an adet olmama 3 gün kaldı ve hiçbir belirti yok. Benim gibi normalde ağrı yaşayıp, hamile olduğunu öğrendiğinde hiç ağrısı, belirtisi olmayan oldu mu? Test için beklerken kafamda deli sorular :)

Kızlar adet günümden 10 gün geçti daha sonrasında idrar testi yaptım negatif pazartesi günü kan testi yaptırdım oda negatif çıktı dün akşam çok açık pembe bi leke geldi aynı şekilde de bugün akıntıyla birlikte çok az pembemsi bi leke geldi bu ne demek oluyor lütfen yardımcı olun

adetim gecikeli 3 gun oldu. idrar testi yaptim negatif cikti. adetim hic sasmazdi max 1 gun. bu ay ramazandan once 2 hafta cok yurudum ara ara kostum. o mu etkiledi de gecikti ya da oructan mi bilmiyorum. ama kasiklarim agriyor hele de sol. batma var. ara ara uzun surmeyen regl sancisi var. rahim kaslarim kasiliyor sanki.bunun disinda herhangi bir belirti yok. zirt pirtta test yapmak istemiyorum acikcasi. ayni sekilde umutlanmakta. paylasmiyorum sirf bu yuzden kimseyle

Bayanlar benim durumum da biraz karışık günlerdir düşünüyorum kuruyorum kafamda geçen ay adetime 10 gün kala bir kere ilşki oldu tehlikeli günler değil diye izin verdim adetim 3 gün erken geldi ve 3 günde bitti sonrasında 3 gün az az kahverengi çamur gibi akıntılar geldi neyse sonra benim hiç olmaz midemde garip şeyler olmaya başladı bulantı desem değil yanma ekşime sabahları ve ne zaman yemem yersem bi garip üşüttüm mü dedim yok sanmam midem hala bulanıyo gibi sabahları 5 te uyanıyorum gün içinde ne yesem ağzıma geliyo sanki geğirti gibi bana bi şüphe düştü üstüne görme ya da adet olup hamile olanlarda az değil başka testler için doktora gittim beta hcg de istedim 1.8 çıktı yok dediler ama midem hala devam ediyordu bunun yanında bel ve sırt ağrısı başladı batma gibi ben de dayanamadım bir test alayım dedim sabah ilk idrarımla yaptım bugün ikinci çizgi silik çıktı ama çıktı diğer çocuğumda da bu şekildeydi ve geç döllenme demişti doktorum kanda 25 çıkmıştı idrar testinde olmazsa neden çıksın diye bi sevindim kana gittim hemen sonucu telde öğrenecektim aradım negatif dediler ama idrar testinde çıktı dedim o zaman belki makinede hata oldu 1 hafta sonra tekrar yapalım dediler kafam karman çorman midem hala devam ediyo ekte sabahki testim var testte 20 dk da okuyun yazıyor ve 2. Çizgi silikte olsa var

Eklentiler

• IMG_20190516_145112.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 89
Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Arkadaslar Merhaba! Yardimci olabilirmisiniz acaba? Sat 27.04 Nisan genelde 4 gun surer 5 gun artik gelmez.Mayisin 9 11 12 13 14 15 16 yumurtlama donemimde esimle birlikte olduk cocuk sahibi olmak istiyoruz Allahin izniyle. Sorum bu, dunden beri yani adetime 10 gun kala kahverengi lekelenmem var ve cok s1k idrara cikiyorum.Acaba hamile olabilirmiyim bu kadar erken dollenme olup kahverengi yerlesme kanamasi olabilirmi?

Allah gönlüne göre versin canım.. İnanki herkeste belirtiler farklı oluyor döll3nme zamanı her şey değişebiliyor her şey olabilir adete birwz daha yaklaşınca bence test yap eğer silikte oşsa çizgi çıkarsa kan verirsin canım

insallah hamilelik vardir canim..Allah isteyen herkese versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…