• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kizlar naptiniz guzel hber varmi mubarek bu ara misafir gelio teli elime alamiom 😭

ya buraya da yazacağım kusura bakmayın hepimiz merak içindeyiz ne de olsa:)
4 martta regl olmam gerekiyor, ancak ben hafif mide bulantıları baş dönmeleri kasık ağrıları yaşamaya erken başladığım için evde test yaptım ve ikinci çok çizgi silik çıktı. tam sevinirken kasık ağrıları başladı ve dünden beri hiç geçmeden ağrıyor. aslında dayanamayacağım kadar değil ama ince ince sürekli sızlıyor 5-10 dakikada bir kramp giriyor.... kanamam yok, düşük yapmaktan korkuyorum... günüm gelince kanayacak ve düşecek diye korkuyorum. bir kere daha düşük yaptım, ama o zaman ağrı ve yoğun kanama olmuştu... şimdi kan yok. benim gibi gebeliğinin daha 3. haftasında uzun süreli kasık ağrıs ıyaşayan var mı? korkmalı mıyım? ne olur cevap

4 martta regl olmam gerekiyor, ancak ben hafif mide bulantıları baş dönmeleri kasık ağrıları yaşamaya erken başladığım için evde test yaptım ve ikinci çok çizgi silik çıktı. tam sevinirken kasık ağrıları başladı ve dünden beri hiç geçmeden ağrıyor. aslında dayanamayacağım kadar değil ama ince ince sürekli sızlıyor 5-10 dakikada bir kramp giriyor.... kanamam yok, düşük yapmaktan korkuyorum... günüm gelince kanayacak ve düşecek diye korkuyorum. bir kere daha düşük yaptım, ama o zaman ağrı ve yoğun kanama olmuştu... şimdi kan yok. benim gibi gebeliğinin daha 3. haftasında uzun süreli kasık ağrıs ıyaşayan var mı? korkmalı mıyım? ne olur cevap

Kuzum bnm arkadasimda yeni hamile onunda az az sancilari oluomus adet olcak hisside oluomus ama yinede kimse doktar kadar iyi bilemez bi doktora git kontrole ne olur ne olmaz en azindan icin rahatlar stres yapmazsin.

yarın sabah gidebileceğim ama bu ağrılar hiç bitmeyince meraktan çatlıyorum ne yapmalıyım yatmalı mıyım korkuyorum sarı akıntı da geldi

Beta değerlerin 2 gunde bir 2 kat artti mi arkadasim?

henüz evde test yaptım sabah doktora gideceğim. sol kasık ağrısı sol böbrek ağrısı gözlerim kararıyor midem bulanıyor çift çizgiyi gördüm, ama ağrılar çok feci.... kasık ve böbrek ağrısı... bakalım ne çıkacak artık. umarım düşük yapmıyorumdur

henüz evde test yaptım sabah doktora gideceğim. sol kasık ağrısı sol böbrek ağrısı gözlerim kararıyor midem bulanıyor çift çizgiyi gördüm, ama ağrılar çok feci.... kasık ve böbrek ağrısı... bakalım ne çıkacak artık. umarım düşük yapmıyorumdur
Bunun icin sabahi beklemeyin direk acile gidin derim.
Böbrek ağrısı ciddi olabilir.

Ağrıların çok şiddetli olması iyi değil canım hemen doktora görün

Kızlar merhaba bana dua edin kan verdim bugun cok tedirginim hala regl olmadim ama sonuctan korkuyorum isallah vardir ogleden sonra cikarsa gidip alicam isallah😌😌

Kızlar merhaba bana dua edin kan verdim bugun cok tedirginim hala regl olmadim ama sonuctan korkuyorum isallah vardir ogleden sonra cikarsa gidip alicam isallah😌😌
Rabbim hakkinda hayırlısını nasip etsin inşallah arkadaşım. 🤲🏼🤲🏼

Devlet hastanesinde yaptirdim ama yine hüsran hic umudum kalmadi kizlar cok uzgunum surekli aglamak geliyo icimden basima agri cikti

Back
X