- 3 Ekim 2018
- 237
- 261
- 53
- 28
Yok canım vermedim ama perşembe günü kadın doğuma çıkcam bakalımmmAllah Allah hayrolsunn yaaa. Kan vermişmiydin sen kuzumm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım vermedim ama perşembe günü kadın doğuma çıkcam bakalımmmAllah Allah hayrolsunn yaaa. Kan vermişmiydin sen kuzumm
Yok canım vermedim ama perşembe günü kadın doğuma çıkcam bakalımmm
Ay valla heveslenmicem bu sefer yoktur öyle bişeyAyyy o zaman inşaAllah üstüne görmedirr yaşadığınnn yaa![]()
ya buraya da yazacağım kusura bakmayın hepimiz merak içindeyiz ne de olsa:)
4 martta regl olmam gerekiyor, ancak ben hafif mide bulantıları baş dönmeleri kasık ağrıları yaşamaya erken başladığım için evde test yaptım ve ikinci çok çizgi silik çıktı. tam sevinirken kasık ağrıları başladı ve dünden beri hiç geçmeden ağrıyor. aslında dayanamayacağım kadar değil ama ince ince sürekli sızlıyor 5-10 dakikada bir kramp giriyor.... kanamam yok, düşük yapmaktan korkuyorum... günüm gelince kanayacak ve düşecek diye korkuyorum. bir kere daha düşük yaptım, ama o zaman ağrı ve yoğun kanama olmuştu... şimdi kan yok. benim gibi gebeliğinin daha 3. haftasında uzun süreli kasık ağrıs ıyaşayan var mı? korkmalı mıyım? ne olur cevap
Beta değerlerin 2 gunde bir 2 kat artti mi arkadasim?ya buraya da yazacağım kusura bakmayın hepimiz merak içindeyiz ne de olsa:)
4 martta regl olmam gerekiyor, ancak ben hafif mide bulantıları baş dönmeleri kasık ağrıları yaşamaya erken başladığım için evde test yaptım ve ikinci çok çizgi silik çıktı. tam sevinirken kasık ağrıları başladı ve dünden beri hiç geçmeden ağrıyor. aslında dayanamayacağım kadar değil ama ince ince sürekli sızlıyor 5-10 dakikada bir kramp giriyor.... kanamam yok, düşük yapmaktan korkuyorum... günüm gelince kanayacak ve düşecek diye korkuyorum. bir kere daha düşük yaptım, ama o zaman ağrı ve yoğun kanama olmuştu... şimdi kan yok. benim gibi gebeliğinin daha 3. haftasında uzun süreli kasık ağrıs ıyaşayan var mı? korkmalı mıyım? ne olur cevap
Bunun icin sabahi beklemeyin direk acile gidin derim.henüz evde test yaptım sabah doktora gideceğim. sol kasık ağrısı sol böbrek ağrısı gözlerim kararıyor midem bulanıyor çift çizgiyi gördüm, ama ağrılar çok feci.... kasık ve böbrek ağrısı... bakalım ne çıkacak artık. umarım düşük yapmıyorumdur
Ağrıların çok şiddetli olması iyi değil canım hemen doktora görünhenüz evde test yaptım sabah doktora gideceğim. sol kasık ağrısı sol böbrek ağrısı gözlerim kararıyor midem bulanıyor çift çizgiyi gördüm, ama ağrılar çok feci.... kasık ve böbrek ağrısı... bakalım ne çıkacak artık. umarım düşük yapmıyorumdur
Rabbim hakkinda hayırlısını nasip etsin inşallah arkadaşım.Kızlar merhaba bana dua edin kan verdim bugun cok tedirginim hala regl olmadim ama sonuctan korkuyorum isallah vardir ogleden sonra cikarsa gidip alicam isallah![]()
Cok teşekkür ediyorum arkadaşım isallah herkeze nasip etsin Rabbim benimle beraberRabbim hakkinda hayırlısını nasip etsin inşallah arkadaşım.![]()
Hadi inşallah hamilesindir canım güzel haberlerle beklıyouz seniKızlar merhaba bana dua edin kan verdim bugun cok tedirginim hala regl olmadim ama sonuctan korkuyorum isallah vardir ogleden sonra cikarsa gidip alicam isallah![]()
Isallah hala cikmadi sonuc bekliyorum bakalim yarina kalirsa tam stres benim icin yaHadi inşallah hamilesindir canım güzel haberlerle beklıyouz seni![]()
Nerede yaptırdın testi canim?Isallah hala cikmadi sonuc bekliyorum bakalim yarina kalirsa tam stres benim icin ya![]()
Yarına kalmaz herlqde cıkıyor gün içindeIsallah hala cikmadi sonuc bekliyorum bakalim yarina kalirsa tam stres benim icin ya![]()