Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Çok haklısın inanki. Rabbim hayırla gebelik, yoksa da hayırla adet nasip etsin

Adete 4 gün kaldı. Kan testine gitmem çok zor. Şehir uzak. Köydeyim. Ama adete kadar idrar testine devam edeceğim

Çok haklısın inanki. Rabbim hayırla gebelik, yoksa da hayırla adet nasip etsin ❤

Adete 4 gün kaldı. Kan testine gitmem çok zor. Şehir uzak. Köydeyim. Ama adete kadar idrar testine devam edeceğim
Bende köydeyim bu sobada odun böyle yanmasaydı nasıl ısınacaktım üşütmüş hasta gibi titriyorum valla ama şehiriçi yakın bana isallah idrarinda pozitifi net görürsün de ultrasonda bebegini gormek icin gitmek zorunda kalirsin hastaneye

Kalbim küt küt attı şu yorumunaaa yaaaa. Ah inşaAllah ikimizde böylee gülerizz sevinçtennn canım yaaa

Bende aynı valla. Soba yanan oda sıcak diğer yerler buz. Bazen diyorum gebe olsam burada nasıl olacak. Şehre gidene kadar yollar mafediyo beni. Takır tukur çukur mukur Rabbim nasip edecekse onunda kolaylığını verir deyip bırakıyorum endişeyi..

Inşallah sevincle atar kalbin canim benim haklısın diger odalar soguk bir odadan cikamiyorsun acayip birsey ama mecbur olunca yapacak elden gelen birsey olmuyorki inan o sıkıntını evladinla birlikte atlatırsın onun sıcaklığıyla isallah

Ahhh inşaAllah canım yaaa Allah razı olsunnn

Cok şükür iyiyim teşekkür ederim aklıma birşey getirmeden is tutmaya çalışıyorum varmi bir gelisme sende

Kesinlikle bir şeyle meşgul olmak iyi geliyor

Bu sabah da yaptım test ama bilmiyorum yaa kan testi olmadan insan sevinemiyor. Düne göre hafif pembemsi çıktı.

Kesinlikle bir şeyle meşgul olmak iyi geliyor ❤❤

Bu sabah da yaptım test ama bilmiyorum yaa kan testi olmadan insan sevinemiyor. Düne göre hafif pembemsi çıktı.
Ayyy canim benim isallah olur ama daha 3 gün yokmu bat gününe atsana resmini bakalım bi belkide daha iyi anlayan çıkar silikde olsa varlığı oluyor sonucta

Bende bu sabah yaptım aynı çizgi bendede çıktı canım ya 10 dk sonra baktıgımda adetin son günü yaptım ben akıntım gelmeyince biliyorsun ben 15 gün aradan sonra tekrar adet olmuştumö

Allah Allah hayrolsunn yaaa. Kan vermişmiydin sen kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…