Aynen adet gecikiyor gebelik olmuyor resmen vucut balon gibi daralıyor acayip birsey gebelik yoksada isallah baska birsey olmaz benim kist olusuyor vücut bir ara atıyor ilaclarla sonra tekrar yine ondan korkuyorum ama bakalim isallah birlikte haber alırız kaç kaldi bat tarihine direk kan testinemi gideceksin tekrar idrarmi yapacaksin
Bende köydeyim bu sobada odun böyle yanmasaydı nasıl ısınacaktım üşütmüş hasta gibi titriyorum valla ama şehiriçi yakın bana isallah idrarinda pozitifi net görürsün de ultrasonda bebegini gormek icin gitmek zorunda kalirsin hastaneyeÇok haklısın inanki. Rabbim hayırla gebelik, yoksa da hayırla adet nasip etsin ❤
Adete 4 gün kaldı. Kan testine gitmem çok zor. Şehir uzak. Köydeyim. Ama adete kadar idrar testine devam edeceğim
Bende köydeyim bu sobada odun böyle yanmasaydı nasıl ısınacaktım üşütmüş hasta gibi titriyorum valla ama şehiriçi yakın bana isallah idrarinda pozitifi net görürsün de ultrasonda bebegini gormek icin gitmek zorunda kalirsin hastaneye
Ağrıdan baska bir gelişme yok şuanKızzlaaar bir gelişme varmıı ?
Inşallah sevincle atar kalbin canim benim haklısın diger odalar soguk bir odadan cikamiyorsun acayip birsey ama mecbur olunca yapacak elden gelen birsey olmuyorki inan o sıkıntını evladinla birlikte atlatırsın onun sıcaklığıyla isallahKalbim küt küt attı şu yorumunaaa yaaaa. Ah inşaAllah ikimizde böylee gülerizz sevinçtennn canım yaaa
Bende aynı valla. Soba yanan oda sıcak diğer yerler buz. Bazen diyorum gebe olsam burada nasıl olacak. Şehre gidene kadar yollar mafediyo beni. Takır tukur çukur mukurRabbim nasip edecekse onunda kolaylığını verir deyip bırakıyorum endişeyi..
Kızzlaaar bir gelişme varmıı ?
Inşallah sevincle atar kalbin canim benim haklısın diger odalar soguk bir odadan cikamiyorsun acayip birsey ama mecbur olunca yapacak elden gelen birsey olmuyorki inan o sıkıntını evladinla birlikte atlatırsın onun sıcaklığıyla isallah
Insallah hadi kizhttps://i.hizliresim.com/YQ7knk.jpg
https://i.hizliresim.com/V91aoB.jpg
Kızlar yaa. Bu sabah yaptım. Bata 4 kaldı. Resmi siyah beyaz yaptım çizgi belli olacak mı diye hayal meyal görünüyor gibi. Siz ne diyorsunuz... Daha önce böyle de olmuyordu. Ama yine de adet olacağım belli ağrım çok
Insallah hadi kiz
Cok şükür iyiyim teşekkür ederim aklıma birşey getirmeden is tutmaya çalışıyorumHamdolsun canım sen nasılsın ☺❤
Cok şükür iyiyim teşekkür ederim aklıma birşey getirmeden is tutmaya çalışıyorumvarmi bir gelisme sende
Ayyy canim benim isallah olur ama daha 3 gün yokmu bat gününe atsana resmini bakalım bi belkide daha iyi anlayan çıkar silikde olsa varlığı oluyor sonuctaKesinlikle bir şeyle meşgul olmak iyi geliyor ❤❤
Bu sabah da yaptım test ama bilmiyorum yaa kan testi olmadan insan sevinemiyor. Düne göre hafif pembemsi çıktı.
Ayyy canim benim isallah olur ama daha 3 gün yokmu bat gününe atsana resmini bakalım bi belkide daha iyi anlayan çıkar silikde olsa varlığı oluyor sonucta
Açamadım ki alıntı diyor canim hatami veriyor acaba
Bu sabahki canımm
Açamadım ki alıntı diyor canim hatami veriyor acaba
Bende bu sabah yaptım aynı çizgi bendede çıktı canım ya 10 dk sonra baktıgımda adetin son günü yaptım ben akıntım gelmeyince biliyorsun ben 15 gün aradan sonra tekrar adet olmuştumö
Bende bu sabah yaptım aynı çizgi bendede çıktı canım ya 10 dk sonra baktıgımda adetin son günü yaptım ben akıntım gelmeyince biliyorsun ben 15 gün aradan sonra tekrar adet olmuştumö
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?