İdrar testi negatif olup da gebe olan çok var canım. İstersen biraz daha bekle yada kan ver
l
Yarın tekrarlayacağım canım. Yinede sanmıyorum yaa
Açamadım ben dosyayı canimhttps://i.hizliresim.com/YQ7knk.jpg
https://i.hizliresim.com/V91aoB.jpg
Kızlar yaa. Bu sabah yaptım. Bata 4 kaldı. Resmi siyah beyaz yaptım çizgi belli olacak mı diye hayal meyal görünüyor gibi. Siz ne diyorsunuz... Daha önce böyle de olmuyordu. Ama yine de adet olacağım belli ağrım çok
Eneaciz benim durumumu biliyorsun canım. Dün bile pozitif çıktı ama kanda negatif. Istersen kanına baktır. Idrar gerçekten yanıltıcı olabiliyor. Senin testin markası neydi
Her zaman gecikirmiydi adetin canım? Göğüs ağrısı ya da göğsünde kahverengi gibi bir koyulaşma varmı bunlara da bak bakalımMerhaba aranıza yeni katıldım benide kabul edersiniz bu kervana umarım regl 5 gun gecikti 2. Günü test yaptim negatiftiama hala reglim olmadi pazartesi randevu aldım ama sizce hamile olabilirmiyim belirti birtek arada karın ağrısı 1 haftadir falan bel ağrısı bide jel gibi seffaf akinti var bat tarihimden beri yardimci olurmusunuz
Ayyy belli belirsiz bir çizgi çıkmışş gibiihttps://i.hizliresim.com/YQ7knk.jpg
https://i.hizliresim.com/V91aoB.jpg
Kızlar yaa. Bu sabah yaptım. Bata 4 kaldı. Resmi siyah beyaz yaptım çizgi belli olacak mı diye hayal meyal görünüyor gibi. Siz ne diyorsunuz... Daha önce böyle de olmuyordu. Ama yine de adet olacağım belli ağrım çok
Göğsümde bariz ağrı yok ama uçlarına dokununca hafif acıyor sadece ve karnimda ağrı var kasık gibide degil 6 senedir olmuyor bir sıkıntıda yok ama genelde duzenli oluyorum sadece 1 yada 2 gun aksıyor adetlerimHer zaman gecikirmiydi adetin canım? Göğüs ağrısı ya da göğsünde kahverengi gibi bir koyulaşma varmı bunlara da bak bakalımdüzensiz adet görüyorsan gecikiyor bazı aylarda benimde 5 gün geçmişti biraz bekle yarın da gelmezse kan testi yaptırırsın
Ayyy belli belirsiz bir çizgi çıkmışş gibiibiliyordun adet belirtileride hamilelikten gibi sayılıyor vücudunda değişimler varmı
Ayyy belli belirsiz bir çizgi çıkmışş gibiibiliyordun adet belirtileride hamilelikten gibi sayılıyor vücudunda değişimler varmı
Görülüyor canım çizgi var resmenCanım siyah beyaz yapmadan çok zor gördüğüm ama kafayı yediğim sandığım çizgi, test kaldıkça belirmiş biraz.
https://imgyukle.com/i/9SV1Q
Bugünle beraber 5 günmü gecikti adetin? Tekrar idrar testi yaptınmı canımGöğsümde bariz ağrı yok ama uçlarına dokununca hafif acıyor sadece ve karnimda ağrı var kasık gibide degil 6 senedir olmuyor bir sıkıntıda yok ama genelde duzenli oluyorum sadece 1 yada 2 gun aksıyor adetlerim
Benimki de o marka. Insallah seni de üzmezAynen canımm umutlanmak istemiyorum zaten. Adet geçerse veririm kan artık
Test laboquick markası
Inanin tekrar yapmaya korkuyorum negatif görcem diye pazartesi randevu aldım bakalım kanda cikacakmı isallah vardır dua edin onceki gebeligimde 4.5 aylikken kalbi durmuştuBugünle beraber 5 günmü gecikti adetin? Tekrar idrar testi yaptınmı canım
Ayy kıyamam canım yaa korkmaInanin tekrar yapmaya korkuyorum negatif görcem diye pazartesi randevu aldım bakalım kanda cikacakmı isallah vardır dua edin onceki gebeligimde 4.5 aylikken kalbi durmuştu
O kadar ilgilendiniz beni rahatlattinizki kesin haber vericem buraya yazmayla noluyo diyen arkadaslarim vardi bazen herseyi herkeze esine bile diyemiyorsun esimden bile saklıyorum sırf negatif olunca onada ümit vermeyim diye cok zor kimse bilemez Rabbim herkeze nasip etsin burası care degil burası hastanede degil ama bir nebze olsun su döküyoruz beklemek sabır işi bir kızım var cok şükür ama oda tedaviyle oldu hic olmayanları düşünüyorum 11 senelik evliyim ilk 5 sene hic olmadi sorunda yok ama bilmiyorum nasip buymus hayırlısı olsun sizdende dua edenlerde Allah razı olsun cunku ben okuyup olmayanlara her namazimda cok dua ettim eminim yazamayıp okuyanlarda cokAyy kıyamam canım yaa korkmaRabbim önce sağlık versin. İnşallah tahlil sonucun pozitif çıkar haberlerini bekliyoruz
O kadar ilgilendiniz beni rahatlattinizki kesin haber vericem buraya yazmayla noluyo diyen arkadaslarim vardi bazen herseyi herkeze esine bile diyemiyorsun esimden bile saklıyorum sırf negatif olunca onada ümit vermeyim diye cok zor kimse bilemez Rabbim herkeze nasip etsin burası care degil burası hastanede degil ama bir nebze olsun su döküyoruz beklemek sabır işi bir kızım var cok şükür ama oda tedaviyle oldu hic olmayanları düşünüyorum 11 senelik evliyim ilk 5 sene hic olmadi sorunda yok ama bilmiyorum nasip buymus hayırlısı olsun sizdende dua edenlerde Allah razı olsun cunku ben okuyup olmayanlara her namazimda cok dua ettim eminim yazamayıp okuyanlarda cok
Benimki de o marka. Insallah seni de üzmez
Hepimiz bebek bekleyen kadınlarız canım bizi bu konuda en çok anlayan yine bizleriz. Tabiki eşimiz dostumuz bizlerin her sıkıntısını bilmiyor bende eşimden negatif olunca sakladım üzülmesin diye. Bu bekleyiş bizleri çok yıpratıyor bazen eşimiz dahi bizi anlamazken dostlarımızın anlamasını da bekleyemeyiz tabikiiO kadar ilgilendiniz beni rahatlattinizki kesin haber vericem buraya yazmayla noluyo diyen arkadaslarim vardi bazen herseyi herkeze esine bile diyemiyorsun esimden bile saklıyorum sırf negatif olunca onada ümit vermeyim diye cok zor kimse bilemez Rabbim herkeze nasip etsin burası care degil burası hastanede degil ama bir nebze olsun su döküyoruz beklemek sabır işi bir kızım var cok şükür ama oda tedaviyle oldu hic olmayanları düşünüyorum 11 senelik evliyim ilk 5 sene hic olmadi sorunda yok ama bilmiyorum nasip buymus hayırlısı olsun sizdende dua edenlerde Allah razı olsun cunku ben okuyup olmayanlara her namazimda cok dua ettim eminim yazamayıp okuyanlarda cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?