- 3 Ekim 2018
- 237
- 261
- 53
- 28
Aynen öyle canım sizlerin güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum bu bile çok heycanlıKesinlikle öyle canım yaaa. İnsana iyi geliyor burası. Sadece kendimiz için değil başkalarının gebe olduğunu öğrenmek bile terapi gibi, nasıl mutlu ediyo beni ♥♥♥
Görülüyor canım çizgi var resmeninşallah hamilesindirr güzel haberlerini bekliyoruz bekleyelim birazcık☺☺
Aynen öyle canım sizlerin güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum bu bile çok heycanlı
Aynen oyle Allah razi olsun isallah guzel haberler aliriz tum bekleyenler olarak suanda bile asiri bel ve karın agrım var battaniyeyle yatıyorum akıntım fazla ağrıdan öğle namazını bile kılamadım kaza edicem artık ama hala adetim yok ben anlayamıyorum yaniHepimiz bebek bekleyen kadınlarız canım bizi bu konuda en çok anlayan yine bizleriz. Tabiki eşimiz dostumuz bizlerin her sıkıntısını bilmiyor bende eşimden negatif olunca sakladım üzülmesin diye. Bu bekleyiş bizleri çok yıpratıyor bazen eşimiz dahi bizi anlamazken dostlarımızın anlamasını da bekleyemeyiz tabikiibu süreçlerden geçen kadınlar olarak birbirimizi en anlayan ve sıkıntısına çözüm ya da yanıt veren bizleriz dost olmak için yakın olmaya gerek yok burdan bile zor zamanında yanımızda olan dostlarımız var birbirimizin bu süreçlerini ve en güzel haberlerini bekliyoruz☺
Kuzum neden korkuyorsun heycan basmıştır belkii olacak o kadar hadi bakalımmmİnan içime korku düştü yaaa
Ayy şu bel ve karın ağrısı çok kötü ilaç da içemezsin şimdi sıkıntılıAynen oyle Allah razi olsun isallah guzel haberler aliriz tum bekleyenler olarak suanda bile asiri bel ve karın agrım var battaniyeyle yatıyorum akıntım fazla ağrıdan öğle namazını bile kılamadım kaza edicem artık ama hala adetim yok ben anlayamıyorum yani
Kuzum neden korkuyorsun heycan basmıştır belkii olacak o kadar hadi bakalımmm☺☺
Inan samimi söylüyorum gebelik olduğunu kesin olarak bilsem hissetsem bu ağrıları çekerim artık o derece oldum yaniAyy şu bel ve karın ağrısı çok kötü ilaç da içemezsin şimdi sıkıntılı
Aynı bende öyleyim sırf negatif gorecem diye diyorumki varsa bile sonunda doğuma giderim olur biter ama olmuyorki işteBende bilmiyorum yaAma sanki çıkmayacak gibi. Alışmışım 6 senedir negatifi görmeye
Aynı bende öyleyim sırf negatif gorecem diye diyorumki varsa bile sonunda doğuma giderim olur biter ama olmuyorki işte
Bende hic cikmadi direk net olarak yok der gibi negatif bugün gidecektim drum yokmuş gebe bolumundeymis o yuzden pazartesi kan testi icin gidecem o zamana kadarda adet olmadıkça ümitliyim isallah sendende iyi haber alırız canim cok zor beklemek burdan yaz olurmu sen ne zaman gideceksinDimii aynen öylee yaaa. Psikolojimize nasıl işlediyse artık tek çizgi. Şuan çıkan gölge çizgi bile "Oda yalandır" dedirtiyor ☺
Bende hic cikmadi direk net olarak yok der gibi negatif bugün gidecektim drum yokmuş gebe bolumundeymis o yuzden pazartesi kan testi icin gidecem o zamana kadarda adet olmadıkça ümitliyim isallah sendende iyi haber alırız canim cok zor beklemek burdan yaz olurmu sen ne zaman gideceksin
SAbah kalkıncamı yapıyorsunuz testi yoksa gün içindemi.gün içinde yapılanşar ynlış sonuç çıkarıyor diyorlarTabiki yazarım canımmm. İnşaAllah sen hayırlı haberlerle dönersinnn yaaa. İsmen dua ediyorum hepinize
Benim ilk 10 dk ilk bakışta görünmedi ama ışığa tutunca kendim zor gördüm. Sonra test kaldıkça belirginleşti ama belkide testin izi bilmiyorum hayrolsun. Adete 4 gün kaldı canım. Adet olmazsam gidicem. Burada gitmek çok zor çünkü.
Tabiki yazarım canımmm. İnşaAllah sen hayırlı haberlerle dönersinnn yaaa. İsmen dua ediyorum hepinize
Benim ilk 10 dk ilk bakışta görünmedi ama ışığa tutunca kendim zor gördüm. Sonra test kaldıkça belirginleşti ama belkide testin izi bilmiyorum hayrolsun. Adete 4 gün kaldı canım. Adet olmazsam gidicem. Burada gitmek çok zor çünkü.
[/QUOTE
Sagolasin isallah hayırlarla gelelim canım benim 5.gunumdeyim geceli sen daha adet olmamissin ümidini hic kaybetme isallah olur
SAbah kalkıncamı yapıyorsunuz testi yoksa gün içindemi.gün içinde yapılanşar ynlış sonuç çıkarıyor diyorlarben sabırsızım hemen gün içinde yaparım mesela
Isallah ne güzel konuşuyorsun valla bende bekliyorum bakalim son iki gün öğrenmeme ama arada adet olursam hüsran tabiki dua edelim birbirimize napalim baska care yok takdir Allah'ınAma işte adet günü geldiğinde herşey son bulabilir :)) Hayırlısı yaa. Senden güzel haberler bekliyorummm
Isallah ne güzel konuşuyorsun valla bende bekliyorum bakalim son iki gün öğrenmeme ama arada adet olursam hüsran tabiki dua edelim birbirimize napalim baska care yok takdir Allah'ın
Aynen adet gecikiyor gebelik olmuyor resmen vucut balon gibi daralıyor acayip birsey gebelik yoksada isallah baska birsey olmaz benim kist olusuyor vücut bir ara atıyor ilaclarla sonra tekrar yine ondan korkuyorum ama bakalim isallah birlikte haber alırız kaç kaldi bat tarihine direk kan testinemi gideceksin tekrar idrarmi yapacaksinAdet olursakda buna da şükür diyeceğiz. Adet olamama zorlukları da var. Rabbim her şeyi sağlıkla birlikte nasip etsin arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?