Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kesinlikle öyle canım yaaa. İnsana iyi geliyor burası. Sadece kendimiz için değil başkalarının gebe olduğunu öğrenmek bile terapi gibi, nasıl mutlu ediyo beni ♥♥♥
Aynen öyle canım sizlerin güzel haberlerinizi dört gözle bekliyorum bu bile çok heycanlı

Aynen oyle Allah razi olsun isallah guzel haberler aliriz tum bekleyenler olarak suanda bile asiri bel ve karın agrım var battaniyeyle yatıyorum akıntım fazla ağrıdan öğle namazını bile kılamadım kaza edicem artık ama hala adetim yok ben anlayamıyorum yani

Ayy şu bel ve karın ağrısı çok kötü ilaç da içemezsin şimdi sıkıntılı

Aynı bende öyleyim sırf negatif gorecem diye diyorumki varsa bile sonunda doğuma giderim olur biter ama olmuyorki işte

Dimii aynen öylee yaaa. Psikolojimize nasıl işlediyse artık tek çizgi. Şuan çıkan gölge çizgi bile "Oda yalandır" dedirtiyor

Dimii aynen öylee yaaa. Psikolojimize nasıl işlediyse artık tek çizgi. Şuan çıkan gölge çizgi bile "Oda yalandır" dedirtiyor ☺
Bende hic cikmadi direk net olarak yok der gibi negatif bugün gidecektim drum yokmuş gebe bolumundeymis o yuzden pazartesi kan testi icin gidecem o zamana kadarda adet olmadıkça ümitliyim isallah sendende iyi haber alırız canim cok zor beklemek burdan yaz olurmu sen ne zaman gideceksin

Tabiki yazarım canımmm. İnşaAllah sen hayırlı haberlerle dönersinnn yaaa. İsmen dua ediyorum hepinize

Benim ilk 10 dk ilk bakışta görünmedi ama ışığa tutunca kendim zor gördüm. Sonra test kaldıkça belirginleşti ama belkide testin izi bilmiyorum hayrolsun. Adete 4 gün kaldı canım. Adet olmazsam gidicem. Burada gitmek çok zor çünkü.

SAbah kalkıncamı yapıyorsunuz testi yoksa gün içindemi.gün içinde yapılanşar ynlış sonuç çıkarıyor diyorlar ben sabırsızım hemen gün içinde yaparım mesela

SAbah kalkıncamı yapıyorsunuz testi yoksa gün içindemi.gün içinde yapılanşar ynlış sonuç çıkarıyor diyorlar ben sabırsızım hemen gün içinde yaparım mesela

Yok sabah ilk idrarla yapıyorum. Gün içinde hiç cesaret edemem :)

Ama işte adet günü geldiğinde herşey son bulabilir :)) Hayırlısı yaa. Senden güzel haberler bekliyorummm

Ama işte adet günü geldiğinde herşey son bulabilir :)) Hayırlısı yaa. Senden güzel haberler bekliyorummm
Isallah ne güzel konuşuyorsun valla bende bekliyorum bakalim son iki gün öğrenmeme ama arada adet olursam hüsran tabiki dua edelim birbirimize napalim baska care yok takdir Allah'ın

Isallah ne güzel konuşuyorsun valla bende bekliyorum bakalim son iki gün öğrenmeme ama arada adet olursam hüsran tabiki dua edelim birbirimize napalim baska care yok takdir Allah'ın

Adet olursakda buna da şükür diyeceğiz. Adet olamama zorlukları da var. Rabbim her şeyi sağlıkla birlikte nasip etsin arkadaşım

Adet olursakda buna da şükür diyeceğiz. Adet olamama zorlukları da var. Rabbim her şeyi sağlıkla birlikte nasip etsin arkadaşım
Aynen adet gecikiyor gebelik olmuyor resmen vucut balon gibi daralıyor acayip birsey gebelik yoksada isallah baska birsey olmaz benim kist olusuyor vücut bir ara atıyor ilaclarla sonra tekrar yine ondan korkuyorum ama bakalim isallah birlikte haber alırız kaç kaldi bat tarihine direk kan testinemi gideceksin tekrar idrarmi yapacaksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…