Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

İdrar testi negatif olup da gebe olan çok var canım. İstersen biraz daha bekle yada kan ver

İlk defa böyle bişey oldu bugün pembe sonra kahve rengi akıntıyla başlamam lazımdı ama gelen giden yok sonra ağrım başlardı yarın sabah yada akşam tekrar bi test yaparım

Eneaciz Eneaciz benim durumumu biliyorsun canım. Dün bile pozitif çıktı ama kanda negatif. Istersen kanına baktır. Idrar gerçekten yanıltıcı olabiliyor. Senin testin markası neydi

Merhaba aranıza yeni katıldım benide kabul edersiniz bu kervana umarım regl 5 gun gecikti 2. Günü test yaptim negatifti 😔ama hala reglim olmadi pazartesi randevu aldım ama sizce hamile olabilirmiyim belirti birtek arada karın ağrısı 1 haftadir falan bel ağrısı bide jel gibi seffaf akinti var bat tarihimden beri yardimci olurmusunuz

Eneaciz Eneaciz benim durumumu biliyorsun canım. Dün bile pozitif çıktı ama kanda negatif. Istersen kanına baktır. Idrar gerçekten yanıltıcı olabiliyor. Senin testin markası neydi

Aynen canımm umutlanmak istemiyorum zaten. Adet geçerse veririm kan artık 🤗

Test laboquick markası

Merhaba aranıza yeni katıldım benide kabul edersiniz bu kervana umarım regl 5 gun gecikti 2. Günü test yaptim negatifti 😔ama hala reglim olmadi pazartesi randevu aldım ama sizce hamile olabilirmiyim belirti birtek arada karın ağrısı 1 haftadir falan bel ağrısı bide jel gibi seffaf akinti var bat tarihimden beri yardimci olurmusunuz
Her zaman gecikirmiydi adetin canım? Göğüs ağrısı ya da göğsünde kahverengi gibi bir koyulaşma varmı bunlara da bak bakalım🤗 düzensiz adet görüyorsan gecikiyor bazı aylarda benimde 5 gün geçmişti biraz bekle yarın da gelmezse kan testi yaptırırsın

Her zaman gecikirmiydi adetin canım? Göğüs ağrısı ya da göğsünde kahverengi gibi bir koyulaşma varmı bunlara da bak bakalım🤗 düzensiz adet görüyorsan gecikiyor bazı aylarda benimde 5 gün geçmişti biraz bekle yarın da gelmezse kan testi yaptırırsın
Göğsümde bariz ağrı yok ama uçlarına dokununca hafif acıyor sadece ve karnimda ağrı var kasık gibide degil 6 senedir olmuyor bir sıkıntıda yok ama genelde duzenli oluyorum sadece 1 yada 2 gun aksıyor adetlerim

Ayyy belli belirsiz bir çizgi çıkmışş gibii😳😳🙏🏻🥰🥰 biliyordun adet belirtileride hamilelikten gibi sayılıyor😍 vücudunda değişimler varmı 🤗

Ahh canımm yaa resmi siyah beyaz yapmasam kör oldum görmek için. Ama siyah beyaz yapınca azcık belli oldu. Tamam daha önce buda olmuyodu ama yinede sanmıyorum adet olurum bence.

Değişim olarak yok aslında ama geçen aylara göre farklar şu; Adete yakın hafif ağrım olurdu ama gün boyu sabit olurdu halsizlik asabilik olurdu. Ama bu sefer ağrı gece 12 gibi şiddetli oluyor sonra geçiyor. Gündüzleri sadece eğilirken kasık batması oluyor. Sinirde yok 🤣

Birde köy soğuk ama soba yandığında kesinlikle sıcaktan patlardım. Şimdiyse içim hep soğuk. Aşırı üşüme var. Sanki soğuk su içiyorumda içim isınmıyo gibi. Bazense titretiyor.

Bunlar ilk kez oldu. Ama dediğim gibi ben yinede umutlanmıyorum yaa 🤗 Yani 100 de 10 umut varsa kalan 90'ı adet yönünde.

Göğsümde bariz ağrı yok ama uçlarına dokununca hafif acıyor sadece ve karnimda ağrı var kasık gibide degil 6 senedir olmuyor bir sıkıntıda yok ama genelde duzenli oluyorum sadece 1 yada 2 gun aksıyor adetlerim
Bugünle beraber 5 günmü gecikti adetin? Tekrar idrar testi yaptınmı canım

Bugünle beraber 5 günmü gecikti adetin? Tekrar idrar testi yaptınmı canım
Inanin tekrar yapmaya korkuyorum negatif görcem diye pazartesi randevu aldım bakalım kanda cikacakmı isallah vardır dua edin onceki gebeligimde 4.5 aylikken kalbi durmuştu :KK43:

Inanin tekrar yapmaya korkuyorum negatif görcem diye pazartesi randevu aldım bakalım kanda cikacakmı isallah vardır dua edin onceki gebeligimde 4.5 aylikken kalbi durmuştu :KK43:
Ayy kıyamam canım yaa korkma🙏🏻🙏🏻😔 Rabbim önce sağlık versin. İnşallah tahlil sonucun pozitif çıkar haberlerini bekliyoruz 🥰🥰

Ayy kıyamam canım yaa korkma🙏🏻🙏🏻😔 Rabbim önce sağlık versin. İnşallah tahlil sonucun pozitif çıkar haberlerini bekliyoruz 🥰🥰
O kadar ilgilendiniz beni rahatlattinizki kesin haber vericem buraya yazmayla noluyo diyen arkadaslarim vardi bazen herseyi herkeze esine bile diyemiyorsun esimden bile saklıyorum sırf negatif olunca onada ümit vermeyim diye cok zor kimse bilemez Rabbim herkeze nasip etsin burası care degil burası hastanede degil ama bir nebze olsun su döküyoruz beklemek sabır işi bir kızım var cok şükür ama oda tedaviyle oldu hic olmayanları düşünüyorum 11 senelik evliyim ilk 5 sene hic olmadi sorunda yok ama bilmiyorum nasip buymus hayırlısı olsun sizdende dua edenlerde Allah razı olsun cunku ben okuyup olmayanlara her namazimda cok dua ettim eminim yazamayıp okuyanlarda cok :dua:

O kadar ilgilendiniz beni rahatlattinizki kesin haber vericem buraya yazmayla noluyo diyen arkadaslarim vardi bazen herseyi herkeze esine bile diyemiyorsun esimden bile saklıyorum sırf negatif olunca onada ümit vermeyim diye cok zor kimse bilemez Rabbim herkeze nasip etsin burası care degil burası hastanede degil ama bir nebze olsun su döküyoruz beklemek sabır işi bir kızım var cok şükür ama oda tedaviyle oldu hic olmayanları düşünüyorum 11 senelik evliyim ilk 5 sene hic olmadi sorunda yok ama bilmiyorum nasip buymus hayırlısı olsun sizdende dua edenlerde Allah razı olsun cunku ben okuyup olmayanlara her namazimda cok dua ettim eminim yazamayıp okuyanlarda cok :dua:

Kesinlikle öyle canım yaaa. İnsana iyi geliyor burası. Sadece kendimiz için değil başkalarının gebe olduğunu öğrenmek bile terapi gibi, nasıl mutlu ediyo beni ♥️♥️♥️

Hepimiz bebek bekleyen kadınlarız canım bizi bu konuda en çok anlayan yine bizleriz. Tabiki eşimiz dostumuz bizlerin her sıkıntısını bilmiyor bende eşimden negatif olunca sakladım üzülmesin diye. Bu bekleyiş bizleri çok yıpratıyor bazen eşimiz dahi bizi anlamazken dostlarımızın anlamasını da bekleyemeyiz tabikii😇 bu süreçlerden geçen kadınlar olarak birbirimizi en anlayan ve sıkıntısına çözüm ya da yanıt veren bizleriz🤗 dost olmak için yakın olmaya gerek yok burdan bile zor zamanında yanımızda olan dostlarımız var birbirimizin bu süreçlerini ve en güzel haberlerini bekliyoruz☺️

Back
X