Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Benim test adetten 11 gün sonra negarif sonuç verdi. Nasıl hamile olabilirim ki? ben eşimle adete dört ve iki gün kala beraber oldum içeri boşalma oldu. Gebe kalsam bile çıkmaz mıydı adetten 11 gün sonra.

Benim test adetten 11 gün sonra negarif sonuç verdi. Nasıl hamile olabilirim ki? ben eşimle adete dört ve iki gün kala beraber oldum içeri boşalma oldu. Gebe kalsam bile çıkmaz mıydı adetten 11 gün sonra.

Adet oldun mu peki? Geç döllenme olursa çıkmaz idrarda

Adet oldun mu peki? Geç döllenme olursa çıkmaz idrarda
benim adet tarihim düzenidir. Bu ilişkiden sonraki hafta adet günüm 4 gün gecikti. İki gün oldu ama iki gün sürdü kanama. İki gün de kahverengi leke oldu.. Benim normalde bir hafta sürer ama çk değişik oldu bana göre.

benim adet tarihim düzenidir. Bu ilişkiden sonraki hafta adet günüm 4 gün gecikti. İki gün oldu ama iki gün sürdü kanama. İki gün de kahverengi leke oldu.. Benim normalde bir hafta sürer ama çk değişik oldu bana göre.

Yaa biraz daha bekle o zaman canım. Belki vardır bir şeyler ❤️

0 sonuc yok yani bebek nasip iste .s bu ara yogunum bakamadim.

Ah canımm ya çok merak ettim senii. Üzüldüm ama sağlık olsun. O testlerin öyle çıkması umutlandırdı bizi. Sen iyi ol. Sıkmamaya gayret et o güzel canını canım benim. Ben inanıyorum sen buradan hamileyimmmmmm diyeceksin ve ne hayaller kuracağız seninle inşaAllah ❤️ Teyzesi olacağım o miniğinnnn

0 sonuc yok yani bebek nasip iste .s bu ara yogunum bakamadim.
Herşey nasip canım napalım yine deneyip yine bekleyeceğiz yılmadan usanmadan. Stres çok önemli bu durumlar için önemli olan sensinn. Kendi psikolojini önemli tut ilerde çok faydasını görceksin🤗 ileriki zamanlarda güzel haberlerini alırız inşallah cnımm❤️❤️🙏🏻

Merhaba kızlar bugün regl günüm, son 3 aydır ağrım olmuyodu öncesinde hiç olmazdı dün akşam regl ağrısı çektim resmen bi 20 dk sürdü ciddetli sonra hafifledi öncesindede iğne batmaları vardı sabah olurum diye düşündüm ama bişey yok test yaptım negatif bel ağrısı ve hafif ağrılarım var şuanda böyle olup sonra hamile olduğunu öğrenen varmıdır

Merhaba kızlar bugün regl günüm, son 3 aydır ağrım olmuyodu öncesinde hiç olmazdı dün akşam regl ağrısı çektim resmen bi 20 dk sürdü ciddetli sonra hafifledi öncesindede iğne batmaları vardı sabah olurum diye düşündüm ama bişey yok test yaptım negatif bel ağrısı ve hafif ağrılarım var şuanda böyle olup sonra hamile olduğunu öğrenen varmıdır

İdrar testi negatif olup da gebe olan çok var canım. İstersen biraz daha bekle yada kan ver

Back
X