- 27 Mart 2019
- 85
- 40
- 3
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir günde üç kişi sende bir durum var sanki hamile misin dedi. İnanamıyorum ya :/
Benim test adetten 11 gün sonra negarif sonuç verdi. Nasıl hamile olabilirim ki? ben eşimle adete dört ve iki gün kala beraber oldum içeri boşalma oldu. Gebe kalsam bile çıkmaz mıydı adetten 11 gün sonra.
Genelde diyorlar zaten çevreden ama bir günde de üç kişi ay dedim Bi durunBanada diyorlardı :)) Ama inşaAllah hamilesindir canım❤❤
benim adet tarihim düzenidir. Bu ilişkiden sonraki hafta adet günüm 4 gün gecikti. İki gün oldu ama iki gün sürdü kanama. İki gün de kahverengi leke oldu.. Benim normalde bir hafta sürer ama çk değişik oldu bana göre.Adet oldun mu peki? Geç döllenme olursa çıkmaz idrarda
benim adet tarihim düzenidir. Bu ilişkiden sonraki hafta adet günüm 4 gün gecikti. İki gün oldu ama iki gün sürdü kanama. İki gün de kahverengi leke oldu.. Benim normalde bir hafta sürer ama çk değişik oldu bana göre.
kasığım eğilibce ayakta durunca daha çok ağrıyor. Belim de aynı şekilde. Göğüslerime sancı giriyor aradaYaa biraz daha bekle o zaman canım. Belki vardır bir şeyler ❤
Benim kan testi negatif :/ umutlar bu aya kaldı :)
0 sonuc yok yani bebek nasip iste .s bu ara yogunum bakamadim.Andyou sonucu 3 de mi alacaksın canımm
0 sonuc yok yani bebek nasip iste .s bu ara yogunum bakamadim.
Herşey nasip canım napalım yine deneyip yine bekleyeceğiz yılmadan usanmadan. Stres çok önemli bu durumlar için önemli olan sensinn. Kendi psikolojini önemli tut ilerde çok faydasını görceksin0 sonuc yok yani bebek nasip iste .s bu ara yogunum bakamadim.
Sanki var gibi geldi banada belli bellirsiz Tekrarlamalısınhttps://i.hizliresim.com/YQ7knk.jpg
https://i.hizliresim.com/V91aoB.jpg
Kızlar yaa. Bu sabah yaptım. Bata 4 kaldı. Resmi siyah beyaz yaptım çizgi belli olacak mı diye hayal meyal görünüyor gibi. Siz ne diyorsunuz... Daha önce böyle de olmuyordu. Ama yine de adet olacağım belli ağrım çok![]()
Merhaba kızlar bugün regl günüm, son 3 aydır ağrım olmuyodu öncesinde hiç olmazdı dün akşam regl ağrısı çektim resmen bi 20 dk sürdü ciddetli sonra hafifledi öncesindede iğne batmaları vardı sabah olurum diye düşündüm ama bişey yok test yaptım negatif bel ağrısı ve hafif ağrılarım var şuanda böyle olup sonra hamile olduğunu öğrenen varmıdır
lSanki var gibi geldi banada belli bellirsiz Tekrarlamalısın