Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Tabikide benim de sinavim bebegimin olmayisi demekki nasip insallah rabbim isteyen herkeze nasip eder en buyuk duam bu🤰🤱💕💕

Dur bakalım canım benimmm. Olur inşaAllah yaaa Allah dan ümit kesilmezzz

Aaaa belki üstüne görüyorsundurrr kan verdin mii
Üzerine görüyo olabilirsin regl kanı gibi mi canım kan testi yaptır istersen, evet ama beklemek biraz zor hiç aklımda yoktu bu ay hiç düşünmedim takip etmedim ama gögüsümde biraz sızı başlayınca içime kurt düştü herşeyi araştırmaya başladım yine :110:
Kızlar kırmızı geliyo sanırım adet. Yaşadığım yerde sadece salı günleri kan verebiliyorum. O yüzden kanda baktiramiyorum malesef. Ya düşük yapıyorum ya da kimyasal yaşadım diyorum Allah bilir artık :/

Kızlar bende 7 aylık evliyim eşimle 5 aydır deniyoruz fakat bende hamile kalamadım😔😣 genelde geceleri 1 defa lavaboya kalkardım bu ay neredeyse 3 kere falan lavaboya gider oldum. Dün gece lavaboya kalktım geri yatağa dönerken gözüm karardı elim ayağım boşaldı resmen tutuna tutuna zor girdim yatağa. Göğsüm dün ve geçen gün çok acıdı şişti. Bugün dokunduğumda hafif bi acı var karnım şiş ve iki gündür hem karın ağrısı hemde kas ağrım çok var adetime 10 gün falan kaldı. Sizce idrar testi yapayımmı?

Kızlar bende 7 aylık evliyim eşimle 5 aydır deniyoruz fakat bende hamile kalamadım😔😣 genelde geceleri 1 defa lavaboya kalkardım bu ay neredeyse 3 kere falan lavaboya gider oldum. Dün gece lavaboya kalktım geri yatağa dönerken gözüm karardı elim ayağım boşaldı resmen tutuna tutuna zor girdim yatağa. Göğsüm dün ve geçen gün çok acıdı şişti. Bugün dokunduğumda hafif bi acı var karnım şiş ve iki gündür hem karın ağrısı hemde kas ağrım çok var adetime 10 gün falan kaldı. Sizce idrar testi yapayımmı?
Adetine daha çok varmış canım. Bence biraz daha bekle.

Kızlar kırmızı geliyo sanırım adet. Yaşadığım yerde sadece salı günleri kan verebiliyorum. O yüzden kanda baktiramiyorum malesef. Ya düşük yapıyorum ya da kimyasal yaşadım diyorum Allah bilir artık :/

Yaaa hayırlısıyla inşaAllah gebesindir her şeye rağmen canım yaaa... Ama kimyasalda olsa gebe kalabilmen çok güzel bir şey. O çift çizgiyi 6 senedir göremedim mesela. Öyle düşün üzme kendini ❤️

Yaaa hayırlısıyla inşaAllah gebesindir her şeye rağmen canım yaaa... Ama kimyasalda olsa gebe kalabilmen çok güzel bir şey. O çift çizgiyi 6 senedir göremedim mesela. Öyle düşün üzme kendini ❤
Aynen değişik bi duyguymuş benimde 10. Ayım. Eşimde sperm sorunu var. Insallah Allahım sanada banada isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder 🙏

Aynen değişik bi duyguymuş benimde 10. Ayım. Eşimde sperm sorunu var. Insallah Allahım sanada banada isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eder 🙏

Aaa sahi mii. Bizdede sperm sorunu var. Kür yapmışmıydı eşin bu ay.

Allahtan ümidinizi kesmeyin kızlar, benim eşimde sperm ve morfoloji sorunu vardı doktorlar normal yolla zor aşılama tutmaz direk tüp bebek dediler, denedik kimyasal gebelik olmuştu 2ay sonra sıkı çalışma ile cok şükür kendiliğinden nasip etti Rabbim.
Duanıza ve çalışmalarınıza ara vermeyin ama bunu görev olarak da düsünmeyin stres yapiyoruz sonra olacagi varsa da olmuyor.
4.senemizin bitmesine 4ay kala hamile olduğumu öğrendim Elhamdülillah🤲🏼
Darısı dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah Rabbim.

Ben o kurleri ilk başlarda denedim. Ikı sene önce varikosel ameliyatı oldu. Geçen yazdan beri çocuk istiyoruz ama nasip olmadı. Duyduğum her şeyi denedim. Ama faydası olmadı. Sonra benim gittiğim kadın doğumcu bize bi ilaç söyledi üç aydır kullanıyoruz onu adı Impryl çok şükür o fayda etti. Sayımız 8 milyondu 15 milyona çıkardı. Haretimizde de biraz artış oldu. Fayda gördük yani.

Allahtan ümidinizi kesmeyin kızlar, benim eşimde sperm ve morfoloji sorunu vardı doktorlar normal yolla zor aşılama tutmaz direk tüp bebek dediler, denedik kimyasal gebelik olmuştu 2ay sonra sıkı çalışma ile cok şükür kendiliğinden nasip etti Rabbim.
Duanıza ve çalışmalarınıza ara vermeyin ama bunu görev olarak da düsünmeyin stres yapiyoruz sonra olacagi varsa da olmuyor.
Darısı dileyen isteyen herkese tez vakitte sağlıkla hayırla evlat nasip etsin inşallah Rabbim.
Amin inşallah canım. Allahtan ümit kesilmez tabi 🙏 senide tebrik ederim.

Senin kimyasal gebeliğin tüp bebek miydi yoksa o da mı kendiliğinden olmuştu. Genelde kimyasaldan sonraki bir iki aya kalmış herkes öyle okudum bende 🙏
Doktorlar normal zor deyince tup yaptirdik onda kimyasal oldu canım. Esimin sayisi ve morfolojisi kötüydü bbuna ragmen Rabbim büyük dedik denedik nasip oldu şükür ama tam adetimi bekliyorduk ki tekrar dondurulmuş embriyoları koyduracaktik ki nasip etti Rabbim doğal sekilde.

Peki kimyasal olduğun ay adetin geç mi gelmişti canım. Benim adetim hala sokulmedi. Sağ belime arada ağrı giriyo o kadar. Hatta geçti bile diyebilirim. Geçen aylarda ilk günüm ağrıdan duramazdım. Kanamada az bir pedi doldurmaz KaSe18 KaSe18

Ben o kurleri ilk başlarda denedim. Ikı sene önce varikosel ameliyatı oldu. Geçen yazdan beri çocuk istiyoruz ama nasip olmadı. Duyduğum her şeyi denedim. Ama faydası olmadı. Sonra benim gittiğim kadın doğumcu bize bi ilaç söyledi üç aydır kullanıyoruz onu adı Impryl çok şükür o fayda etti. Sayımız 8 milyondu 15 milyona çıkardı. Haretimizde de biraz artış oldu. Fayda gördük yani.

Ya maşaAllah. Rabbim ol deyince oluveriyor 🤗🤗❤️ Bizde de varikosel var ama ameliyata gerek yok diyo doktorlar. Bir de azosperm var. Geçen sene tüp bebek denedik. Döllenme oldu her şey güzel gitti. Ancak kan sulandırıcı hap dokunmuştu bana ve bekleme sürecimi yatakta geçirdim kıvranarak. Yara olmuştu mide borumda. Su dahi içemedim. Haliyle tutunamadı. Nasip de de yokmuş demek ki.

Yoksa nasipde olsaydı her türlü tutunurdu. ❤️ Teslimiyet çok önemli bu anlamda. Rabbim isteyen herkese en hayırlısıyla nasip etsin canımmm benimm ♥️

MaşaAllah canımm yaaa ne güzel umut oluyorsun bizlere Allah razı olsun senden ❤️ bizde tüp bebek denedik ancak tutunamadı yavrum :)) Nasip de yokmuş

Burada cizgi var mı?
Yoksa çok istediğim için hayal mi görüyorum 😔
Normalde daha belli oluyor burada daha az görundugu icin siyah beyaz yaptım

Not; Bugun ayın 23ü ve ben 25inde regl oluyorum. Belimde ve kasığımda ağrı var. Dun cok az kahverengi akıntı olmustu ve suanda tekrar olmuş. Bu yüzden çok umutlanmak istemiyorum..😔

Eklentiler

• 88C5A744-9348-4AED-BDA5-86259C36FFFF.webp
    88C5A744-9348-4AED-BDA5-86259C36FFFF.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 53
Peki kimyasal olduğun ay adetin geç mi gelmişti canım. Benim adetim hala sokulmedi. Sağ belime arada ağrı giriyo o kadar. Hatta geçti bile diyebilirim. Geçen aylarda ilk günüm ağrıdan duramazdım. Kanamada az bir pedi doldurmaz KaSe18 KaSe18
Evet canim geçmişti 2bucuk hafta falan.
Benim tüp bebekte olduğu icin cok garip olmuştu sürekli kanamam vardı ara ara en son bir oldum tam oldum.
Bir doktora falan mi gitsen tedbir amaçlı hem muayne olursun.
MaşaAllah canımm yaaa ne güzel umut oluyorsun bizlere Allah razı olsun senden ❤ bizde tüp bebek denedik ancak tutunamadı yavrum :)) Nasip de yokmuş
Allah nasip etsin bir şekilde oluyo inan ki canım vakti zamani gelsin yeter ki.
Ben tam dondurulmuslari koyacaktım hamile kaldım 😊

Burada cizgi var mı?
Yoksa çok istediğim için hayal mi görüyorum 😔
Normalde daha belli oluyor burada daha az görundugu icin siyah beyaz yaptım

Not; Bugun ayın 23ü ve ben 25inde regl oluyorum. Belimde ve kasığımda ağrı var. Dun cok az kahverengi akıntı olmustu ve suanda tekrar olmuş. Bu yüzden çok umutlanmak istemiyorum..😔
Var canım çizgi bende görüyorum 😊

Back
X