- 13 Mart 2019
- 1.731
- 7.413
- 158
Peki bebek varsa lekelenme neden olur canım?Var canım çizgi bende görüyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki bebek varsa lekelenme neden olur canım?Var canım çizgi bende görüyorum![]()
Yerleşme kanamasıdır canım ondan dolayi.Peki bebek varsa lekelenme neden olur canım?![]()
Tebrik ederim bence hamilesin. Ama hemen kan ver. Değerini gör canım :)Burada cizgi var mı?
Yoksa çok istediğim için hayal mi görüyorum
Normalde daha belli oluyor burada daha az görundugu icin siyah beyaz yaptım
Not; Bugun ayın 23ü ve ben 25inde regl oluyorum. Belimde ve kasığımda ağrı var. Dun cok az kahverengi akıntı olmustu ve suanda tekrar olmuş. Bu yüzden çok umutlanmak istemiyorum..![]()
kahverengi canım sonradan değişmezseYerleşme kanamasıdır canım ondan dolayi.
Allah'ın izni ile de senin ki de yerlesiyordur inşallah.
Ama kırmızı ve koyu kırmızı olmaması lazım.
Tesekkur ederim canımTebrik ederim bence hamilesin. Ama hemen kan ver. Değerini gör canım :)
Allahin izni ile değişmez inşallah arkadaşım.kahverengi canım sonradan değişmezse
Sagol canım benimAllahin izni ile değişmez inşallah arkadaşım.
Bebişin yerleşiyor inşallah yorma kendini sakın keyfini sür herseyin![]()
Sagol canım benim❤
Yılmak yok yola devam ❤regl oldum bugün bir daha belirti filan bakmicam ya amann![]()
Canım benimde göğüslerim çok büyüdü birden ayağa kalkınca kasığımı sanki birşey batıyor gibi oluyor iki büklüm kalıyorum hatta bazen benimde adetime 4 gün kaldı belki psikolojik de olabilir çünkü benim ki öylebu dediklerinin hepsi bende de var, yumurtalamadan sonraki iki hafta vücut kendini hamile gibi hazırlıyormuş, bundan dolayı adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, ben bir haftadadır göğüslerimin ağrısından duramıyorum, özelikle sabahları daha çok ağrıyorlar, dün adet günümdü test yaptım negatif, bu gün bacaklarım ağrıyor yani kesin adet olacağım. bu belirtilere hiç bakmayacağım dedim ama bu ayda göğüsler beni kandırdı, geçen ay aşırı akıntılar, kirpikler, gözbebeklerinin büyümesi, mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı, hepsini de ben yaşadım bu 5 ay içinde.
Ya benim gibi olan varmi allah askina hep 0.1 cikiodu kan
1 .gunmus adetin geciktigi o gun test yaptim asagida atiorum kan testimde 1 gun gecikmemde 1.6 cikti nys bugun dörduncu gun 7. Gune kadar adet olmazsam bi daha kan testi yaptircam bakin resim atiorum hic cikmiodu sag tarafdaki bugun sabahki 4.gun gecikme testi .
Sol taraftaki 1 gun gecikmesi eski.
Yaaa çok ilginç gerçekten. Geç mi döllendi acabaa. Bazı okuduklarım da kanda çıkmadı ama gebeymişim diyene de denk gelmiştim. Hayırlısı olsun yaa şaşırdım doğrusu
Canim belki gec dollenmedir biraz daha bekle bakalim, sanki koyulaşma var mi yanlış mi görüyorum.Dis gebelik nasil bolemi yoksa o kanda cikiomu bilen varmi
Canim belki gec dollenmedir biraz daha bekle bakalim, sanki koyulaşma var mi yanlış mi görüyorum.
Dış gebelik kimseye yaşatmasın Rabbim zor bir durum.
Kanda ve idrarda hamile çıkıyorsun, değerlerin düşüp çıkıyor bebek olması gereken yere yerlesmedigi icin ağrı ve kanama yapıyor Allah korusun.
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için öncelikleSen vetugken arkadaşımı çok benzetiyorum. İkinizinde gayesi belli. İnsanları aydınlatmak, mutlu etmek, teselli etmek, iyiyi düşünmeye yöneltmek... ❤
İkinizide çok sevdim.. İyiki varsınız ☺❤