Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Burada cizgi var mı?
Yoksa çok istediğim için hayal mi görüyorum 😔
Normalde daha belli oluyor burada daha az görundugu icin siyah beyaz yaptım

Not; Bugun ayın 23ü ve ben 25inde regl oluyorum. Belimde ve kasığımda ağrı var. Dun cok az kahverengi akıntı olmustu ve suanda tekrar olmuş. Bu yüzden çok umutlanmak istemiyorum..😔
Tebrik ederim bence hamilesin. Ama hemen kan ver. Değerini gör canım :)

bu dediklerinin hepsi bende de var, yumurtalamadan sonraki iki hafta vücut kendini hamile gibi hazırlıyormuş, bundan dolayı adet ve hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor, ben bir haftadadır göğüslerimin ağrısından duramıyorum, özelikle sabahları daha çok ağrıyorlar, dün adet günümdü test yaptım negatif, bu gün bacaklarım ağrıyor yani kesin adet olacağım. bu belirtilere hiç bakmayacağım dedim ama bu ayda göğüsler beni kandırdı, geçen ay aşırı akıntılar, kirpikler, gözbebeklerinin büyümesi, mide bulantısı, baş dönmesi, bel ağrısı, kasık ağrısı, hepsini de ben yaşadım bu 5 ay içinde.
Canım benimde göğüslerim çok büyüdü birden ayağa kalkınca kasığımı sanki birşey batıyor gibi oluyor iki büklüm kalıyorum hatta bazen benimde adetime 4 gün kaldı belki psikolojik de olabilir çünkü benim ki öyle 😳

Arkadaşlar ben de biley danışabilirmiyim eğer bilen varsa.ben şubat 20de regli oldum.bidahaki reglim 19martta olacaktı fakat 15martta çamaşırımda kan lekesi gördüm.erken regli oldum sandım.ama ağrı falan akıntı hiç hissetmemiştim ve gerisi gelmedi.iki gün sonra kanama başladı ama su gibi sanki biyerim kanıyır gibiydi.koyu pıhtulı değildi ki herzaman pıhtılı olurdu reglim.bu nasıl bişey anlamadım.iki gün sürdü.kesildikten iki gün sonra kahverengi akıntı başladı.o da iki gün sürdü yoğunluğu.arada azbişey yine geldi leke gibi.ama kasık ağrım hiç geçmedi.belime bacaklarıma vuruyor ağrı bazen.Buarada bu kanama bittikten 2gün sonra idrar testi yaptım.negatif.yerleşme kanaması olabilir diye düşündüm.ama testi erkenmi yaptım bilemedim.hala kasık ağrım var.hiç geçmiyor.sanki reglinin ilk günleri gibi ağrısı.orda sürekli bşr karıncalanma var.eğer geçmezse kan tahlili yaptırsammı.

Ya benim gibi olan varmi allah askina hep 0.1 cikiodu kan
1 .gunmus adetin geciktigi o gun test yaptim asagida atiorum kan testimde 1 gun gecikmemde 1.6 cikti nys bugun dörduncu gun 7. Gune kadar adet olmazsam bi daha kan testi yaptircam bakin resim atiorum hic cikmiodu sag tarafdaki bugun sabahki 4.gun gecikme testi .
Sol taraftaki 1 gun gecikmesi eski.

Eklentiler

• 20190324_182027.webp
    20190324_182027.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 68
Ya benim gibi olan varmi allah askina hep 0.1 cikiodu kan
1 .gunmus adetin geciktigi o gun test yaptim asagida atiorum kan testimde 1 gun gecikmemde 1.6 cikti nys bugun dörduncu gun 7. Gune kadar adet olmazsam bi daha kan testi yaptircam bakin resim atiorum hic cikmiodu sag tarafdaki bugun sabahki 4.gun gecikme testi .
Sol taraftaki 1 gun gecikmesi eski.

Yaaa çok ilginç gerçekten. Geç mi döllendi acabaa. Bazı okuduklarım da kanda çıkmadı ama gebeymişim diyene de denk gelmiştim. Hayırlısı olsun yaa şaşırdım doğrusu

Yaaa çok ilginç gerçekten. Geç mi döllendi acabaa. Bazı okuduklarım da kanda çıkmadı ama gebeymişim diyene de denk gelmiştim. Hayırlısı olsun yaa şaşırdım doğrusu

Bende saskinim anlamiorum da cok garip gelio cok arastirdim ama olmasa cikmaz hormon desem aradan 3 gun gecti alakasi yok adetde olmadim gecen ay 14 de olmustum 32 dongude hadi 34 de hadi at 2 gun daha yine gecikmis gozukuo bide bozuk desem ikincisinde nie cikti kan da 0 cikiodu 1 cikti saskinim 7 gun beklesemmi bilmiorum bide 3 gun once bi damla leke olmus ic camasirim o kadar baska olmadi bnm gibi olan varmi cok merak ediorum.

Dis gebelik nasil bolemi yoksa o kanda cikiomu bilen varmi
Canim belki gec dollenmedir biraz daha bekle bakalim, sanki koyulaşma var mi yanlış mi görüyorum.
Dış gebelik kimseye yaşatmasın Rabbim zor bir durum.
Kanda ve idrarda hamile çıkıyorsun, değerlerin düşüp çıkıyor bebek olması gereken yere yerlesmedigi icin ağrı ve kanama yapıyor Allah korusun.

Canim belki gec dollenmedir biraz daha bekle bakalim, sanki koyulaşma var mi yanlış mi görüyorum.
Dış gebelik kimseye yaşatmasın Rabbim zor bir durum.
Kanda ve idrarda hamile çıkıyorsun, değerlerin düşüp çıkıyor bebek olması gereken yere yerlesmedigi icin ağrı ve kanama yapıyor Allah korusun.

Sen ve tugken tugken arkadaşımı çok benzetiyorum. İkinizinde gayesi belli. İnsanları aydınlatmak, mutlu etmek, teselli etmek, iyiyi düşünmeye yöneltmek... ❤️

İkinizide çok sevdim.. İyiki varsınız ☺️❤️

Sen ve tugken tugken arkadaşımı çok benzetiyorum. İkinizinde gayesi belli. İnsanları aydınlatmak, mutlu etmek, teselli etmek, iyiyi düşünmeye yöneltmek... ❤

İkinizide çok sevdim.. İyiki varsınız ☺❤
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için öncelikle :KK68:
Elimden geldiğince yardımcı olmayi severim herkese, inanıyorum ki nefes aldığımız müddetçe umut her daim vardır ve iyi düşün iyi oldun sözüne gerçekten inanırım. Çünkü Allah'tan ne isterseniz onu verir size. :KK200:

Back
X