M
manolyaoben
Ziyaretçi
gün yaklaştıkça düşünmeyeceğime söz vermiştim ama elde değill beklemek çok zorrrrrr
seni çok iyi anlıyorum beklemek çok zor yaaa..ne kadar zamandır evlisin korunuyormuydun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gün yaklaştıkça düşünmeyeceğime söz vermiştim ama elde değill beklemek çok zorrrrrr
ben henüz yeni evliyim 3,5 aylık fakat eşimde bende çok istiyoruz ortalama 2 aydırda korunmuyoruz
daha dur bakalım hemen ümit kesilmez kendini başka şeylerle meşgul et ..ben 1.5 yıllık evliyim ve zor şeyler yaşadım evlenir evlenmez hamile kaldım...
2-5 aylıkken kalbi durdu ve kürta geçirdim psikolojim mahvoldu..allahtan hayırlısını iste bebegim allah gönlüne göre verecektir.sonra 3 ay kanamam oldu ardından rahim agzı kanseri başlangıcı tekrar operasyon derken perişan oldum..bir daha çocugum olmaz dedim ama doktorum bir aksilik yoksa pazar günü tekrar test yaptıktan sonra hamile olup olmadıgım hakkında kesin bi haber verecek..beklemek çok zor....
DERRAM CIM, çok iyi anlıyorum seni allahyardımcımız olsun ,üzülme dua edelim olacak inş.offffffffff gene olmadı arkadaslar 4 gun gecıktı bugun kahverengı leke geldı adet olcam galıba of ya sıkılıdım artık ben bu işlerden
offffffffff gene olmadı arkadaslar 4 gun gecıktı bugun kahverengı leke geldı adet olcam galıba of ya sıkılıdım artık ben bu işlerden
Lora olabilir, dün öğrendim hamile olduğumu adetten 9 gün geçmişti, kasıklarım çokağrıdı, bide adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı. bide ayaklarım hep buz kesti olabiliir yani, regl ve gebelik belirtileri çok yakın adetine kadar bi bekle sonra git doktora bence, istiyorsan olsun umarım
canım ya beklemek umutlanmak cok sıkılıdm umutlanmak hiç istemıyorum ama elımde olmuyo allahım acı bize 2.5 yıldır beklıyom umudum her defasında kırılıyoooooooooooo
canım senın adına cok uzuldum Allah sabır versın.Allah kımseye boyle seyler yasatmasın.ınsaallah en kısa zamnda guzel haberler verırsın
allah saglıcıkla bebegını kucagına almayı nasip eder inşallah canım:asigim:a.s.canım iyi dileklerin içöin saol.şu an doktorum 2 haftalık hamile oldugumu söylüyo..ama pazar belli olacak kesin olarak bekliyorum