Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ben henüz yeni evliyim 3,5 aylık fakat eşimde bende çok istiyoruz ortalama 2 aydırda korunmuyoruz

ben henüz yeni evliyim 3,5 aylık fakat eşimde bende çok istiyoruz ortalama 2 aydırda korunmuyoruz

daha dur bakalım hemen ümit kesilmez kendini başka şeylerle meşgul et ..ben 1.5 yıllık evliyim ve zor şeyler yaşadım evlenir evlenmez hamile kaldım...
2-5 aylıkken kalbi durdu ve kürta geçirdim psikolojim mahvoldu..allahtan hayırlısını iste bebegim allah gönlüne göre verecektir.sonra 3 ay kanamam oldu ardından rahim agzı kanseri başlangıcı tekrar operasyon derken perişan oldum..bir daha çocugum olmaz dedim ama doktorum bir aksilik yoksa pazar günü tekrar test yaptıktan sonra hamile olup olmadıgım hakkında kesin bi haber verecek..beklemek çok zor....

yok ben ümütsizliğe kapılmıyorum da beklemek çok zor allah herkeze herşeyin hayırlısını versin.senin içinde çok üzüldüm manolya çok g.olsun yaşadıkların zor şeyler...allah hep iyiliklerle karşılaştırsınn canım..

daha dur bakalım hemen ümit kesilmez kendini başka şeylerle meşgul et ..ben 1.5 yıllık evliyim ve zor şeyler yaşadım evlenir evlenmez hamile kaldım...
2-5 aylıkken kalbi durdu ve kürta geçirdim psikolojim mahvoldu..allahtan hayırlısını iste bebegim allah gönlüne göre verecektir.sonra 3 ay kanamam oldu ardından rahim agzı kanseri başlangıcı tekrar operasyon derken perişan oldum..bir daha çocugum olmaz dedim ama doktorum bir aksilik yoksa pazar günü tekrar test yaptıktan sonra hamile olup olmadıgım hakkında kesin bi haber verecek..beklemek çok zor....

canım senın adına cok uzuldum Allah sabır versın.Allah kımseye boyle seyler yasatmasın.ınsaallah en kısa zamnda guzel haberler verırsın

offffffffff gene olmadı arkadaslar 4 gun gecıktı bugun kahverengı leke geldı adet olcam galıba of ya sıkılıdım artık ben bu işlerden

canım ya beklemek umutlanmak cok sıkılıdm umutlanmak hiç istemıyorum ama elımde olmuyo allahım acı bize 2.5 yıldır beklıyom umudum her defasında kırılıyoooooooooooo

offffffffff gene olmadı arkadaslar 4 gun gecıktı bugun kahverengı leke geldı adet olcam galıba of ya sıkılıdım artık ben bu işlerden

hamile kalsa bile kimi kadınlarda lekelenme şeklinde kanama olurmuş.çoğalmazsa seninde o şekilde olabilir

yahshe belkı yerleşme sırasında oluşan kanamadır o.olurmuş ya.az bir miktarda kan gelirmiş kimilerinde.

derram merhaba.biz eşimle 4 ay öncesi korunmayı bırakmıştık.ama ben takvime o kadar çok yapışmıştımki gece rüyama bile giriyordu.böylece 3 ay gebe kalmadım.ama psikolojik olarak her adet öncesi bütün hamilelik belirtilerini yaşadım.sonra vazgeçtim.uğraşmak istemedim ve aynı ay hamile kaldım.inan kafana takmazsan taşlar kendiliğinden yerine oturuyor

Lora olabilir, dün öğrendim hamile olduğumu adetten 9 gün geçmişti, kasıklarım çokağrıdı, bide adet olacakmışım gibi karnım ağrıdı. bide ayaklarım hep buz kesti olabiliir yani, regl ve gebelik belirtileri çok yakın adetine kadar bi bekle sonra git doktora bence, istiyorsan olsun umarım

RHODORA BENİMDE ADET GÜNÜM GECTİ GÖGÜSLERİM ŞİŞTİ 2 HAFTA ÖNCE YUMURTALIKLARIM OKADAR SANCILANDIKİ DEDİGİN GİBİ ŞU ANDA AYAKLARIM BUZ GİBİ TEST FELAN YAPMADIM PAZARTESİYE KADAR BEKLİCEM OLMASSAM SALI GÜNÜ DOKTORA GİDECEM İNŞALLAH HAMİLEYİMDİRRRR:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bende bu ay hiç takmamıştım aslında yumurtlama gunumu hesaplamadım ayaklarımı dıkmedım ama gecıkınce cok umutlandım neyse gene hüsrannnnnnnn

canım ya beklemek umutlanmak cok sıkılıdm umutlanmak hiç istemıyorum ama elımde olmuyo allahım acı bize 2.5 yıldır beklıyom umudum her defasında kırılıyoooooooooooo

ayyy canım benim allah en yakın zamanda bebek versin...hayırlısıyla anne olasın aminnn

canım senın adına cok uzuldum Allah sabır versın.Allah kımseye boyle seyler yasatmasın.ınsaallah en kısa zamnda guzel haberler verırsın

canım iyi dileklerin içöin saol.şu an doktorum 2 haftalık hamile oldugumu söylüyo..ama pazar belli olacak kesin olarak bekliyorum

kıslar Rabbim isteyene , dört gözle bebişinin yolunu gözleyenlere dua dua yakaranlara hepsinin gönlündeki muradı verir inşaallah nolur hep olsun olsun demeyin hakkımızda neyin hayırlı neyin şer olduğunu bilemeyiz.neyse kızlar bende sizlere duacıyım.bebeğiniz olsun sabahlara kadar uyumayın gazsıkıntısıyla ağlarken bebiş ayyy ben ne yapacam diyin emi.amin diyenler kim?

X