Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

yahshe ve bebegıme sizi devamlı takip edıyordum ınanın ikinizinde hamile haberını alınca cok sevındım kalpım pır pır etti canlarım cok sevındım valla anlatamam

yahshe arkadaşım eğer kandaki değeri yalnış yazmadıysan bu değer oldukça büyük bir değer,senin şu anda kese bile gözükür.0 ile 10 arası negatiftir,10 nun üstü pozitiftir.sayı 1500 e ulaştığı zaman kese gözükür.bu değerlere rağmen hala şüpheli konuşmaları beni çok şaşırttı.emin ol çok iyi biliyorum beta hcg değerlerini çünkü yazın tüp bebek yaptırdım ve kimyasal gebelikle sonuçlandı.o zaman sürekli kan tahlili yapıldı.3500 normal olanı demeleri saçmalık.

ya arkadaşım bencede öyle.ama sabah dediki doktor gel bidaha kan ver yarın kesin konuşayım.anlamadım gitti.basbaya hamileyim işte.içimi nasıl rahatlattın varya.anlatsana biraz daha egecan:)

Yahshe hamile bebeğime de hamile olleeeyyyyyyyyyyy Allah olmayanlara versin ya ben sana hamilesin demedimmi daha ne tadirgin oluyorsun :)

yahshe arkadaşım eğer kandaki değeri yalnış yazmadıysan bu değer oldukça büyük bir değer,senin şu anda kese bile gözükür.0 ile 10 arası negatiftir,10 nun üstü pozitiftir.sayı 1500 e ulaştığı zaman kese gözükür.bu değerlere rağmen hala şüpheli konuşmaları beni çok şaşırttı.emin ol çok iyi biliyorum beta hcg değerlerini çünkü yazın tüp bebek yaptırdım ve kimyasal gebelikle sonuçlandı.o zaman sürekli kan tahlili yapıldı.3500 normal olanı demeleri saçmalık.

bak arkadaşım şimdi sonucu tekrar aldım elime şöyle yazıo aynen

B-hcg H 34,02 mlU/ml <10

0-4 hafta <10
4-5 hafta <3500
5-6 hafta <31000
7-8 hafta <81000
....... işte böyle gidio haftalar. sonuçta

ya ben bu sayıyı virgüllü okumadım 3402 olarak okudum.yoksa 34 olarakmı okuycaktım.34 se çok düşük o zaman.şimdi sen diyince uyandım

yahshe canım senin değerin 34,hamilesin ama dedikleri gibi değer biraz düşük.bu gün yaptırdıysan kan testini muhtemelen öbürsü gün tekrar yapacaklardır.değerin katlanmasını beklerler.eğer öbürsü günde katlanmışsa değerin sorun yoktur o zaman ama bence merak etme bir sorun olacağını zannetmiyorum.dediğim gibi genelde doktorlar 0 ile 10 arasını negatif derler yani seninki pozitif.

virgüllü okunuyomuş.laborant arkadaşımı aradım.kan alındığı gün çok yeniyse ondan düşük çıkmıştır dedi.eğer hamile olmasaydın değer 0 çıkardı dedi.şimdi aradan 4 gün daha çıkmış dedi yükselmiştir muhtemelen dedi.eğer gebelik oluşmasa kanaman olurdu dedi.

yahshe canım senin değerin 34,hamilesin ama dedikleri gibi değer biraz düşük.bu gün yaptırdıysan kan testini muhtemelen öbürsü gün tekrar yapacaklardır.değerin katlanmasını beklerler.eğer öbürsü günde katlanmışsa değerin sorun yoktur o zaman ama bence merak etme bir sorun olacağını zannetmiyorum.dediğim gibi genelde doktorlar 0 ile 10 arasını negatif derler yani seninki pozitif.

yok bu kan 4 gün önceki kan.şu anda sinirlendim gidip vermedim.zaten değer düşse oluşmasa adet olurdumbeklemek istiyorum.evde test yapıcam

canım bence sen git hiç beklemeden tekrar kan testi yaptır dedikleri gibi değer yükselmiştir.ben olsam hiç duramazdım yerimde.

ayrıcada sinirlenme hamilesin işte.sadece ben olsam o kandaki yüksek değere bakmak isterdim.

aradım.henüz çıkmamış ama laborant kıza dedimki.idrarda hamileliğin çok az bile pozitif çıkmasına başka bi durum yol açabilirmi dedim.hayır dedi.sadece hamilelik durumunda çıkar dedi.ben peki ümitlenebilirmiyim dedim.tabiki dedi. çok yeni bi hamilelik olduğu içinde pozitiflik az çıkmış olabilir dedi.gün geçtikçe çoğalır idrarda dedi.bak kızda umutlandırdı beni bebeğime yaaa.senide meraklandırıyom dimi:)

canım benimde silik çıkmıştı 2. çizgi bence vardır bişiler genede ümitlendirmek istemem ama ben kan testide yaptıramamıştım idrar yaptrmıştım tam 4 kere heryerde aynı çıktı has. pozitif diyince inandım ve şimdi 8 haftalık hamileyim canım allah sizede göstersinn

merhaba arkadaşlar yeni üye oldum inşallah herkes istegine kavuşur ve benişleri olur

canım benimde silik çıkmıştı 2. çizgi bence vardır bişiler genede ümitlendirmek istemem ama ben kan testide yaptıramamıştım idrar yaptrmıştım tam 4 kere heryerde aynı çıktı has. pozitif diyince inandım ve şimdi 8 haftalık hamileyim canım allah sizede göstersinn

darısı bize inşallah bizde hamile kalırız .senin adına çok sevindim yazılarını okumuştum

arkadaşlar hamileymişim.gebelik oluşmuş dedi doktor.sadece beta hcg oranı düşük biraz dedi.bende kanı 4 gün önce verdiğimi söyledim.adet olmadıysan bekleyelim b kaç gün dedi.şu an kan testi yapsan yüksek çıkar dedi ama ben beklemek istiyorum.2 hafta sonra falan ultrasonda bakarız dedi doktor.

hayırlısı olsun kızlarr bebeğime seninde canım allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşallah ..

darısı bize inşallah bizde hamile kalırız .senin adına çok sevindim yazılarını okumuştum

teşekkür ederim canım saolasın allah sanada göstersin inşallah her isteyene versinn kimsenin kucağını bebişsiz bırakmasın canım...:1hug:

arkadaşlar kimse yokmu yoksa bilgi verecek ?Allahım ne zormuş beklemek şu 1 hafta bir geçse hayırlısı ile:KK43: Bu arada bebeğini görmene çok sevindim zinedila tbr :)

teşekkürler canım saoll seninde gözün aydınn sende hamisşinnn çok mutlu oldum canım

sağol zinedila cım sana tbr .Allah olmayan ve isteyen herkese versin inşallah

X