hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm kan testi pozitif çıkmış aradılar darısı herkesin başına inşallahhh:)
hayırlı olsun. Allah kucagına almayı nasıp etsın. yay burcusun dogumgunu hedıyen bebişin oldu yanı:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamileyiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm kan testi pozitif çıkmış aradılar darısı herkesin başına inşallahhh:)
yahshe arkadaşım eğer kandaki değeri yalnış yazmadıysan bu değer oldukça büyük bir değer,senin şu anda kese bile gözükür.0 ile 10 arası negatiftir,10 nun üstü pozitiftir.sayı 1500 e ulaştığı zaman kese gözükür.bu değerlere rağmen hala şüpheli konuşmaları beni çok şaşırttı.emin ol çok iyi biliyorum beta hcg değerlerini çünkü yazın tüp bebek yaptırdım ve kimyasal gebelikle sonuçlandı.o zaman sürekli kan tahlili yapıldı.3500 normal olanı demeleri saçmalık.
yahshe arkadaşım eğer kandaki değeri yalnış yazmadıysan bu değer oldukça büyük bir değer,senin şu anda kese bile gözükür.0 ile 10 arası negatiftir,10 nun üstü pozitiftir.sayı 1500 e ulaştığı zaman kese gözükür.bu değerlere rağmen hala şüpheli konuşmaları beni çok şaşırttı.emin ol çok iyi biliyorum beta hcg değerlerini çünkü yazın tüp bebek yaptırdım ve kimyasal gebelikle sonuçlandı.o zaman sürekli kan tahlili yapıldı.3500 normal olanı demeleri saçmalık.
Yahshe hamile bebeğime de hamile olleeeyyyyyyyyyyy Allah olmayanlara versin ya ben sana hamilesin demedimmi daha ne tadirgin oluyorsun :)
akşam yapma tatlım sabah yap
yahshe canım senin değerin 34,hamilesin ama dedikleri gibi değer biraz düşük.bu gün yaptırdıysan kan testini muhtemelen öbürsü gün tekrar yapacaklardır.değerin katlanmasını beklerler.eğer öbürsü günde katlanmışsa değerin sorun yoktur o zaman ama bence merak etme bir sorun olacağını zannetmiyorum.dediğim gibi genelde doktorlar 0 ile 10 arasını negatif derler yani seninki pozitif.
aradım.henüz çıkmamış ama laborant kıza dedimki.idrarda hamileliğin çok az bile pozitif çıkmasına başka bi durum yol açabilirmi dedim.hayır dedi.sadece hamilelik durumunda çıkar dedi.ben peki ümitlenebilirmiyim dedim.tabiki dedi. çok yeni bi hamilelik olduğu içinde pozitiflik az çıkmış olabilir dedi.gün geçtikçe çoğalır idrarda dedi.bak kızda umutlandırdı beni bebeğime yaaa.senide meraklandırıyom dimi:)
canım benimde silik çıkmıştı 2. çizgi bence vardır bişiler genede ümitlendirmek istemem ama ben kan testide yaptıramamıştım idrar yaptrmıştım tam 4 kere heryerde aynı çıktı has. pozitif diyince inandım ve şimdi 8 haftalık hamileyim canım allah sizede göstersinn
arkadaşlar hamileymişim.gebelik oluşmuş dedi doktor.sadece beta hcg oranı düşük biraz dedi.bende kanı 4 gün önce verdiğimi söyledim.adet olmadıysan bekleyelim b kaç gün dedi.şu an kan testi yapsan yüksek çıkar dedi ama ben beklemek istiyorum.2 hafta sonra falan ultrasonda bakarız dedi doktor.
darısı bize inşallah bizde hamile kalırız .senin adına çok sevindim yazılarını okumuştum
arkadaşlar kimse yokmu yoksa bilgi verecek ?Allahım ne zormuş beklemek şu 1 hafta bir geçse hayırlısı ile Bu arada bebeğini görmene çok sevindim zinedila tbr :)