Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

ben yeni üye oldum.bil
iyormusunuz önceden yazılanları takip ediyordum bu bile o kadar iyi geliyor duki..şimdi kendi durumumu da sizlerle paylaşma şansm var çok mutluyum

arkadaşım her konuda sana destek olurum.sakın kendini yalnız hissetme.ben burdayım

kızlar test yaptım 2 inci çizgi silik çıktı.belirgin gibi ama silik acaba hamilemiyimdir...

kan testinde farklı bişey çıkmasından çok korkuyorum inşallah hamileyimdir..yarın test yapıcam

adet günümden gün geçti sadece

manolya merhaba arkadaşım, inş. canım inş. hamilesindir, çok iyi anlıyorum seni valla. allah gönlüne göre versin.

ben e tedavi görüyorum iğne vurldum karından göğüslerim çok şişti ama sonuç negatif eadetle birlikte atıldı ..kanamam geldi 9 gün önce ..bu aydan sonra aşılama yapılcak bu iğneği kullanıp aşılama yaptırna varmı cevap yazsın bana ..

ben e tedavi görüyorum iğne vurldum karından göğüslerim çok şişti ama sonuç negatif eadetle birlikte atıldı ..kanamam geldi 9 gün önce ..bu aydan sonra aşılama yapılcak bu iğneği kullanıp aşılama yaptırna varmı cevap yazsın bana ..

arkadaşlar yaaa bişey sorucam benimde adetime henüz 5-6 gün var (ki inş.olmam) sadce tuvalete sık çıkıyorum ve hiç sivilcesi olmayan insan yüzümde sivilceler çıktı normal adet olcağımda tek bir tane çıkar geçerdi bu sivilceler adet için hem erken hemde çok birde göğüslerime dokunduğum zaman acı var acaba hamilelik için belirti olabilirmi....

evet bende geçen hafta aynı belirtileri yaşadım.test pozitif çıktı.olabilir arkadaşım

kan testinde farklı bişey çıkmasından çok korkuyorum inşallah hamileyimdir..yarın test yapıcam

manolyacım bende hamilesindir ümitlendirmek istemem ama bende de öle olmuştu hadi hayırlı hbrler alalım inşallahhh çok sewindim bu arada:))

manolyacım bende hamilesindir ümitlendirmek istemem ama bende de öle olmuştu hadi hayırlı hbrler alalım inşallahhh çok sewindim bu arada:))

kan testi yaptırdım durum pozitif..2 hafta hamileymişim...doktorum her iltimale karşı pazar yine tatlil yaptırmamı söyledi..emin olmak istiyor...2 defa test yaptım 2 çizgi çıktı valla pazarı bekliyorum mm

beklemek ne kadar zormuş..sevindim ama birde pazar dedigi zaman neden dedim çünkü saglıklı oldugunu anlamam lazım dedi .dış gebelik falan olmasın diye emin olmak istiyormuş...inşallah dileklerim gerçekleşir ve saglıklısıyla evladıma kavuşurum..hayırlı ve saglıklı olsun cümlemizinki

manolya birşey sorucammm benim reglime 4-5 gün var ben kan testi yaptırsam acaba belli olurmu??? sen kan testini ne zaman yaptırdınn cvp bekliyorum canım...

arkadaşım senin belirtilerinin aynısını yaşadım ama birazda psikolojik dediler ümidimi yitirdim.ama adetimden 6 gün geçti testte çıktı.inşallah seninde güzel haberlerini alırız..aminnn....benim yüzümdede sivilcelenme oldu sol kasık agrısı da çok oldu gögüslerimde hassasiyet yumurtlama günümden 3 gün sonra oldu

gün yaklaştıkça düşünmeyeceğime söz vermiştim ama elde değill beklemek çok zorrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…