Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

evet silik çizgide bile olasılık var diyorlar ama varsada yoksada sakın birdaha bu haastaneye gitmeyin bu ne ya

bu arada sen 1 saat sonra öğreneceksinde biz ne olucaz peki ben çatlarım yarına kadar

evet silik çizgide bile olasılık var diyorlar ama varsada yoksada sakın birdaha bu haastaneye gitmeyin bu ne ya

kız yalovanın en iyi ve özel hastanesi.sürekli oraya gidiyoz.hiçbi aksilik yaşamadım bu güne kadar ama bu sefer heyecanla bekliyomya inadına uzadıda uzadı .aksilik üstüne aksilik.ama şu silik çizgi bi anda dünyamı değiştirdi yaa.içim pırpır.uamrım kandada çıkar.çıkmama ihtimali çok düşük çünküsenağlama

öfff.sana nasıl bildircem yaa.evede bağlanamadı gitti.telekomun grevi beni buldu.valla sabah 8 de gelir gelmez yazarım arkadaşım.zaten eğer hamileysem sabah başlık açarım kesin.sende erken uyan:)ama sonuç ne olursa olsun.en yakınımdakilerden bile daha çok destek oldun arkadaşım.bütün dualarım seninle.2 gündür çok yüreğimi rahatlattın

ay canım benim sağol ama işe gelir gelmez aç pc ni bende sabah biryere kadar gidip gelicem acele ederim çok merak ediyorum .Buarada ben bugün daha hastalanmadım ama yarını bilemem hakkımda hayırlısı diyorum artık ne yapalım hayırlısı

canım benim inşallah regl olmazsın bütün gece dua edicem sana nolur üzülme.bak bende senin yanındayım tamammı

kizlar hamilelik olmasi icin illa goguslerin agirmasi yada sizlamasi gerekmidir

yahshe senin gelismelerini surekli okuyorum cnm bence sen kesinlikle hamilesi gor bak benimde iki gun kaldi adetime adet olacakmisim gibi hissediyorum belimde agri var ama akintim fazla yok senin gunun gectikten sonrami akintilarin basladi

ay çatladım senin yüzünden nerelerdesin yaaa ne çıktı tahlilde gözlerim seni aradı durdu

valla ksmt şimdi hastaneye gidicez ama idrar testini biliyosun tekrar çöpten çıkarıp baktım.ikinci çizgide silik çıkmıştı.umutlandım.artık ancak yarın sabaha bildiricem tatlım.ama bi kaç güne evimede internet bağlanıyor.şimdi eşim aradı ben çıkıom hepinizi öptüm sabah görüşürüz

ama tatlım o testler 5 dk içerisinde gösterildiği şekli alınır. Yani 5 dk sonrasına bakmıcaksın hakkına hayırlısı olur inşallah hamişsindir bebeklerinizi seferim sizlein:dance:

canım benimde kasıklarım da agrı var..ama agdetlerim düzensiz oldugu için doktora gittim bugün git yumurtlaman olscak dedi 21 kasım dı ama bvugün ayın 2 si test yaptım çıkmadı üzülüyorum canım sıkılıyo...gögüslerim şiş.kasıklarım agrıyo ve yataktan kalkamıyorum ve karnımda şiş gaz var sürekli güvenemiyorum artık ..doktorda 10 gün geçsin diyo..daha ne kadar beklicem...

a.s.yahshe dualarım seninle umarım annelik duygusunu tadarsın yarın cevabını bekliyoruz.allah bebişini kucağına almak nasip etsin...:teselli:

arkadaşlar hamileymişim.gebelik oluşmuş dedi doktor.sadece beta hcg oranı düşük biraz dedi.bende kanı 4 gün önce verdiğimi söyledim.adet olmadıysan bekleyelim b kaç gün dedi.şu an kan testi yapsan yüksek çıkar dedi ama ben beklemek istiyorum.2 hafta sonra falan ultrasonda bakarız dedi doktor.

ayyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm Yahshe çoooookkkkkk sevindim

iyiyim ama mutlu olamıom.bu erken gebelik dediği şey ne doktorun.normalde adet gecikmesinde 3. günde değer 3500 olmalıymış bende 3400 çıkıo.bugün kan vericem yarın bakıcak.yani boşuna heveslenmişte olabiliriz.senin haberlerin neler anlat çabuk kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…