evet silik çizgide bile olasılık var diyorlar ama varsada yoksada sakın birdaha bu haastaneye gitmeyin bu ne ya
ay canım benim sağol ama işe gelir gelmez aç pc ni bende sabah biryere kadar gidip gelicem acele ederim çok merak ediyorum .Buarada ben bugün daha hastalanmadım ama yarını bilemem hakkımda hayırlısı diyorum artık ne yapalım hayırlısı
kizlar hamilelik olmasi icin illa goguslerin agirmasi yada sizlamasi gerekmidir
valla tabiki illa öyle bi şart yoktur.benim hamile arkadaşım var onun hiç sızlamamış mesela
ay çatladım senin yüzünden nerelerdesin yaaa ne çıktı tahlilde gözlerim seni aradı durdu
valla ksmt şimdi hastaneye gidicez ama idrar testini biliyosun tekrar çöpten çıkarıp baktım.ikinci çizgide silik çıkmıştı.umutlandım.artık ancak yarın sabaha bildiricem tatlım.ama bi kaç güne evimede internet bağlanıyor.şimdi eşim aradı ben çıkıom hepinizi öptüm sabah görüşürüz
canım benimde kasıklarım da agrı var..ama agdetlerim düzensiz oldugu için doktora gittim bugün git yumurtlaman olscak dedi 21 kasım dı ama bvugün ayın 2 si test yaptım çıkmadı üzülüyorum canım sıkılıyo...gögüslerim şiş.kasıklarım agrıyo ve yataktan kalkamıyorum ve karnımda şiş gaz var sürekli güvenemiyorum artık ..doktorda 10 gün geçsin diyo..daha ne kadar beklicem...manolya dün öğrendim hamileyim, belirtiler adete çok yakın, olacak adet sandım hep, ama farklı olarak beyaz akıntı oldu bende hiç olmazdı adete yakın. ayaklarım buz kesti hep dondum, kasıklarım ve karnım agrıdı özellikle sol yumurtalığım, ve hep yorgundum 10 gündür sık uyudum. ara ara mide bulantısı oldu ama dün doktor o daha 3 4 haftaya başlar dedi ben 3 haftalık hamileyim. buantı olmazmış genelde.Allah dilediğinizi versin inşallah.
ayyyyyyyyyyyyyyyyy inanmıyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmm Yahshe çoooookkkkkk sevindim