pamukum sen ne seyler soyledin kiz sırnaşık şeytam bir doktor edasiyla sengözlerimebaksanab ska saka cok dogru soyluyosun katiliyorum size bir onerim internetten harun yahya yi tiklayin insanin yaradilisi full diye bir video var inanin kendinizi tutamiyacaksiniz izlemenizi tavsiye ederim cok guzel iste ozaman bu mucizeyi cok iyi anlarsiniz ......
:asigim: ben ilgim olan şeyleri araştırırım okurum ederim hafızam cok zayıftır ama böle şeyleri unutmam
ben onun kitabını okumuştum zaten şikerim yerimseniben
Evrimi kabul eden kesimlerce pek hoş görülmez harun yahya ( adnan hoca)
cünkü yaradılış evrimi desteklemez onlar ara nesilk fosili bulurlar hep bi yerlerden ama ben şimdi neden bi ara nesil yok onu anlayamıyorum neysem bu konunun yeri burası değil:bbo:
slm kızlar herkese günaydınnn......:teselli:
askolsun ravzanur bende geldim ya...
saolun kızlar birinizde günaydın yazmamışsınız neyse...
ahh canım arada kaynamışsın sen günaydınlar olsun
benim dündü bekliyoz bakam pek niyeti yok gibi
ceylin
bu kadar olur bizde 3 yıllık evliyiz 2.denememiz.Şimdi adet günüme 5 gün var ama belirtiler adet olacakmışım gibi seyrediyor bende çok deneyimsizim bu konularda o yüzden birilerinden bişeyler öğreneyim diye üye oldum bu siteye:))
kiz oyle umutsuz cumleler kurma bakimne demek niyeti yok gibi oklavuyu ozledin herhaldeklava:
wavy kızım nerelerdesin son gördüğümde test yapcaktın yoksa hamişmisin???çok merak ettim kız...
ceylin
bu kadar olur bizde 3 yıllık evliyiz 2.denememiz.Şimdi adet günüme 5 gün var ama belirtiler adet olacakmışım gibi seyrediyor bende çok deneyimsizim bu konularda o yüzden birilerinden bişeyler öğreneyim diye üye oldum bu siteye:))
kıslaaar geldiiiim. 2 gündür rahatsızdım evdeydim. işe gelmedim.. Canlarım adetim 3 gün gecikti test yaptım Bu arada ONCOMED i buldum hemde evimin hemen yanında:))) Ama maalesef tek çizgi(( Dün akşam adet oldum. 2 Damla geldi Hala tık yok ortada valla stresten yakında menepoza bilem gireriz biz (((