Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

:asigim: ben ilgim olan şeyleri araştırırım okurum ederim hafızam cok zayıftır ama böle şeyleri unutmam

ben onun kitabını okumuştum zaten şikerim yerimseniben

Evrimi kabul eden kesimlerce pek hoş görülmez harun yahya ( adnan hoca)
cünkü yaradılış evrimi desteklemez onlar ara nesilk fosili bulurlar hep bi yerlerden ama ben şimdi neden bi ara nesil yok onu anlayamıyorum neysem bu konunun yeri burası değil:bbo:

günaydınnn kızlar ben şimdi doktordan geldim.progesteron ve hormon sonuçlarım normal.bu arada bu rahim filmi hiç bir yerde sağlık güvencesiyle yapılmıyomuş. heryerde özel ücretli hemde 500 ytl falan.bu doktorlar bı alem ınsan bastan bı soyler bu özel kendını hazırla su tarıhte soyle yapılması gerekir dıye. yok nerdeee dün ben aradımda allahtan olayı çözdüm.şimdide eşimin sonuçlarını görmeden rahim filmine girme dedi.bosuna girmiş olcaksın belkide dedi. yumurtlama, endometrıum kalınlıgı falan hepsi normalmiş.özellikle adet döneminin ortalarında ilişkiye girin ve kendini rahat bırak dedi.oh bee rahatladım valla ultrasonda baska dr bunlar yumurtada olabılır follıkul kıstte olabılır demıstı onu sordum hayır dedi doktor hepside yumurta her ay 1 tane catlar dedi 2 tane catlarsa ikiz olur dedi.aman biz 1 taneyi bulalım da.allahım sen hepimize yardımcı ol.

kiz aynen bende oyleyim biliyormusun ilimi ceken seylerden hep basarili olmusumdur. neyse bu sayede varligini anladim demek bugun yanliz degilim sekerim:dance:

askolsun ravzanur bende geldim ya...

canim hosgeldin guzel haberlerle geldin sukur. bende doktorumuaradim benim sonuclar aynen seninki gibiymis
.cok saglikliymisim eger regl 1 gun gecerse bile gelmemi istiyor.haftaya benim gunum ama suan sadece normal bir goguslerim sisti anormal olarak hafif damar belirginlesti ve yine anormal cok fazla akintim geliyo yataktan kalkinca altima yapmis gibi hissettim yuregim hopladi bu yastan sonra felan diye:teytey:

benimde 5 gün
adet belirtilerin var mı öncekiler gibi bende var ya sinir oluyorum

ceylin
bu kadar olur bizde 3 yıllık evliyiz 2.denememiz.Şimdi adet günüme 5 gün var ama belirtiler adet olacakmışım gibi seyrediyor bende çok deneyimsizim bu konularda o yüzden birilerinden bişeyler öğreneyim diye üye oldum bu siteye:))

SEN BUNA ÇOK TAKMA KAFANI BENİM ADETİMDEN 2 HAFTA ÖNCE BAŞLAMIŞTI AĞRILARIM AMA HAMİLE DEĞİLDİM.ÇOK TAKARSAN İNADINA HAMİLE KALAMAZSIN İŞİN SIRRI NO STRESS:teytey:

wavy kızım nerelerdesin son gördüğümde test yapcaktın yoksa hamişmisin???çok merak ettim kız...

kiz oyle umutsuz cumleler kurma bakimne demek niyeti yok gibi oklavuyu ozledin herhaldeklava:

yok kız öle uöutsuz falan diye demedim test yaptım negatif cıktı ya benim bi kaç zamandır düzensiz oluyo o yüzden dedim biz tam anlamıyla calışmaya başlamadık ya ondan yerimseniben

bildiğimiz kadarı ile yardımcı olmaya calışalım tatşlım neyi öğrenmek istiyosun

kıslaaar geldiiiim. 2 gündür rahatsızdım evdeydim. işe gelmedim.. Canlarım adetim 3 gün gecikti test yaptım Bu arada ONCOMED i buldum hemde evimin hemen yanında:))) Ama maalesef tek çizgi(( Dün akşam adet oldum. 2 Damla geldi Hala tık yok ortada valla stresten yakında menepoza bilem gireriz biz(((

he valla bende olmadım hayla sarısı akıntı geliyo neyin nesi anlamadım :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…