atatanem nerelerdeydin kız sen? ravzanur,pamukum,wavy kankalarım slm hepinize.. ben cuma günü rahim filmine gircem kızlar ne olur dua edin bişey cıkmasın ...:çok üzgünüm:
ben sabahin körunden beri burdayim canim kimsecikler yok yaziyom yazoym kendime valla iyiki geldin ata tanem bir kendisini gosteriyo sonra patronu geliyo tabikiklava: ondan sonra bana cevap yazamiyo cok gicik oldum onun patronuna elime gecirsem bilmiyom artik sen nasilsin canim yerimseniben
cnm dusukten ne kadar zaman sonra koyu renk akıntın gelmıstı. yanı ne zaman hamıle kalmıstın
bana doktorum kürtajdan sonra adetin olduktan sonra istersen hamile kalabilirsin demişti.ama ben istemedim hemen hamile kalmak kendimi hazır hissettiğim zaman kalırım dedim yaklaşık 5 ay sonra falan ilk denemede hamile kaldım tekrar.
bubusum canim biz herzaman duaciyiz san emin ol bende yarin sonuclari alcam canimsenağlama
hadi bakalım allah yardımcımız olsun.ben şimdi konustum doktorumla bulundugu merkezdeki röntgen hosuna gıtmemıs. baska yerde çektirip getirirsen daha iyi olur dedi.ağrıdan dolayı karnını kasmaman ıcın iğne yapılıyomus zaten dedi tüpler tıkalıysa ağrı olur eğer normalse çok ağrı olmaz dedi. ayyyy ne yapıcam yaa..
canim hic moralini bozma kotubirsey yopktur sadece doktor seni iyice konrolden gecmen icin o makineyi onermemis demekkki isini iyi yapiyor basdan sagmiyor ,dunyada herseyin bir caresi var olumden baska merak etme kisa surede hamis olcaz buna emin ol canim a.s
kizlar benimde bu ay cok migdem bulaniyor regl olmama 4 gun kaldi bakalim ne olacak birde yarin bende rahim filmi cekilicem birkac aydir esimle beraber olduktan sonra kanamam oluyordu adetimden oncede kahverengi lekem geliyordu bu yuzden yarina randevu yapmistik , hamileysem bir zarari olmaz heralde degilmi yada hamileysem bunda gorunurmu aceba bilginiz varmi?
bencede ya hamileysen nolacak rahim filminin nasıl cekildiğini biliyomusun gözünü korkutmak gibi olmasın ama bebek varsa orda kalması mümkün değil gibi
slm kizlr kimse yokmu?snirim bu ay ben hamile degilim henüz detime15 gün var ama ^benim sadece gögüslerimde sislik var bide tiksinti olabilirmiki sizce kizlarya.cok istiyorum bebisimin olmasini...
daha cok erken tatlım henüz yumurtlama dönemin bile geçmemiş İnşallah hamiş olursun bu ay ama stres yapma bu zora sokar a.s.
kızlar hiç incelediniz mi bilmiyorum ki bi coğunuzun incelediğini tahmin ediyorum ama bebeğin oluşumu hiçde kolay bişey değil Var oluşu tamamen bir mucize gibi Düşünün öyle bi zamanda ciftleşme gercekleşecek ki yumurta daha kanllardayken denk gelecek sperm rahmi gececek o incecik kanalın içine doğru ilerleyecek kanalın içinde yumurta ile karşılaşacak döllenmiş yumurta o kanldan rahime ilerleyecek rahime gelecek aşağıya düşmeden rahime tutunacak ve gebelik başlamış olacak Baştan sona hepsi tesadüf gibi görünüyo Kendinizi o yüzden bu kadar kasmayın sağlıklı bi kadın ve erkeğin bebeğinin olma olasılığı sadece yüzde 25 yanlış hatırlamıyosam bizler bu yüzde 25 lik dilimin eserleriyiz doğacak bebeklerimizde eğer kaderinizde o spermin o yumurtayı o ince kanalarda yakalama olasılığı varsa ve o yumurta hiç bi zarar görmeden rahme kadar gelip rahime tutunabilirse bu bebeğe kavuşıursunuz İster bunun bi tesadüf olduğunu düşünün ister ilahi güç eğer tesadüf olduğunu düşünüyosanız bu bi kaç tesadüfün arka arkaya gelmesini oturup bekleyeceksiniz eğer ilahi güç diyosanız hepbirlikde dua edelim ben tesadüflere inanmam hele hele dünya nufusu kadar cok gercekleşmiş bi tesadüfe
o yüzden kızlar ne oluyosa allahdan oluyo eğr vermiyosa onda mutlaka bi hayır vardır eğer veriyor ve problemleri olan bi bebeğimiz olmuşsa ona bakabilecek gözetip saklayabilecek kadar değerli görmüştür rabbim bizi payımıza o düşmüştür Hep söylerim cok güzel bi sözdür Görelim bakalım mevlam neyler Neylerse güzel eyler a.s.