Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

slm kızlar bende geldim
ama miğde bulantısıyla öööğğğ
ya dünde sormuştum size ama cevap alamamıştım hamilelik adetten 5 gün önce kan testi ile belli olabilirmi bir bilgisi olan varmı
yardımcı olun lütfen

slm kızlar bende geldim
ama miğde bulantısıyla öööğğğ
ya dünde sormuştum size ama cevap alamamıştım hamilelik adetten 5 gün önce kan testi ile belli olabilirmi bir bilgisi olan varmı
yardımcı olun lütfen

kan testinde genelde döllenmeden sonra yani 10 günlükken bile cıkıyo. benım arkadasım 10 gunlukken öğrenmişti.5 gun varsa adetıne cok ekstra bı durum olmadıgı surece kesin cıkar hadı hayırlı haberlerınle inşallah.:nazar:

dün ben anlatmıştım ama sen okumadın sanırım hamileiğin başlangıcından 1 hafta sonra kan testi sonuç verir ve güvenilirdir nadir şekilde süprizler olabilir

kan testinde genelde döllenmeden sonra yani 10 günlükken bile cıkıyo. benım arkadasım 10 gunlukken öğrenmişti.5 gun varsa adetıne cok ekstra bı durum olmadıgı surece kesin cıkar hadı hayırlı haberlerınle inşallah.:nazar:

AYY İNŞALLAH GÜZELİM YA BÜTÜN BELİRTİLERİ YAŞIYORUM İNŞ.DEDİĞİN GİBİDİR.:

wavy hosgeldın cnm gecmıs olsun. ıyısın ınsallah.
ravzanurcum sevındım senınde sonuclarına.hadı ınsallah bu ay sen hızlı basladın hızlı bı sekılde de hamıle olurmussun:))
benım adet tarıhım 28 subat olması lazım.bakalım hersey normal cok sukur calısmalara devam.benım 2 aydır adetlerımde duzene gırdı benım ıcıme doguyo normal bı sekılde olacak ınsallah.sızlerınde kızlar en kısa zamanda allah dualarımızı kabul etsın.
DOKTOR EN SON NOKTAYI SOYLE KOYDU..DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞ...
YANİ NE YAPIYORUZ KAFAMIZA TAKMIYORUZ.:içelim:

selam arkadaşım,
gebelik en erken yumurtlama gerçekleştikten hemen sonra bile kan testinde belli olabiliyor ben erken gebelik testleri almıştım ama sonuç negatif çıkmıştı regl olmayıca doktora gittim ama hamile olmadığımı sanıyodum kan testinde belli oldu hamile olduğum

wavy hosgeldın cnm gecmıs olsun. ıyısın ınsallah.
ravzanurcum sevındım senınde sonuclarına.hadı ınsallah bu ay sen hızlı basladın hızlı bı sekılde de hamıle olurmussun:))
benım adet tarıhım 28 subat olması lazım.bakalım hersey normal cok sukur calısmalara devam.benım 2 aydır adetlerımde duzene gırdı benım ıcıme doguyo normal bı sekılde olacak ınsallah.sızlerınde kızlar en kısa zamanda allah dualarımızı kabul etsın.
DOKTOR EN SON NOKTAYI SOYLE KOYDU..DÜŞÜNMEMEYE ÇALIŞ...
YANİ NE YAPIYORUZ KAFAMIZA TAKMIYORUZ.:içelim:

canımmm hoşbulduk. Valla bende ne olduğunu anlamadım önce çok fena midem bulandı sonra soğuk algınlığı belirtilerri. Halim kalmadı yattım bende 2 gün:)) şimdi iyiyim ama hala adetim gelmedi sayılır. Dün bi kaç damla geldi o kadar. Bişey sorcam bu oncomed kesin sonuç veriyor mu yoksa adetim gelmezse yarın bi kan testi mi yaptırsam:uhm: oncomed te negatif çıktı salı günü yapmıştımsenağlama

Herkeze Günaydin Arkadaslar Bana bir fikir verin. Biz Hazirandan Beri Korunmuyoruz 2 Ay Adetim Düzenliydi Daha Sonra Normalde Bir Hafta önceden Gelirken şimdilerde Ise Gününü Birkaçgün Geçiyo Son Adet Tarihim 4 Ocak Ilk Defa Bukadar çok Geçikti Bu Ay Artik Test Almaktanda Biktim Kaç Aydir pek Fazla Belirtimde Yok Gibi Bacağima Ağrilar Giriyo Belim 15 Gündür Felaket Ağirdi Göbeğimde her ay bir umutla heyecan yapıp sonra hayal kırıklığına ugruyordum ama 2 aydır hiç bebek düşüncesi olmadı hatta gecen ay eşime korunalım bile dedim şimdi hamileysem bana büyük bir hediye olcak test yapsam çıkarmı acaba

Herkeze Günaydin Arkadaslar Bana bir fikir verin. Biz Hazirandan Beri Korunmuyoruz 2 Ay Adetim Düzenliydi Daha Sonra Normalde Bir Hafta önceden Gelirken şimdilerde Ise Gününü Birkaçgün Geçiyo Son Adet Tarihim 4 Ocak Ilk Defa Bukadar çok Geçikti Bu Ay Artik Test Almaktanda Biktim Kaç Aydir pek Fazla Belirtimde Yok Gibi Bacağima Ağrilar Giriyo Belim 15 Gündür Felaket Ağirdi Göbeğimde her ay bir umutla heyecan yapıp sonra hayal kırıklığına ugruyordum ama 2 aydır hiç bebek düşüncesi olmadı hatta gecen ay eşime korunalım bile dedim şimdi hamileysem bana büyük bir hediye olcak test yapsam çıkarmı acaba

RÜYALIM BENDE 6 AYDIR COCUK İSTİYURM BENİMDE ENSON 5 OCAK ADET TARİHİM BENDE HALEN OLAMADIM BELİM AŞIRI AGRIYOR KASIKLARIM GÖGÜSLERİMDE SANCI VAR ECZ. TESTİ YAPTIM 2 KERE NEGATİF ÇIKTI 2 GÜN DAHA BEKLİYİP KANDA TEST YAPICAM

RÜYALIM BENDE 6 AYDIR COCUK İSTİYURM BENİMDE ENSON 5 OCAK ADET TARİHİM BENDE HALEN OLAMADIM BELİM AŞIRI AGRIYOR KASIKLARIM GÖGÜSLERİMDE SANCI VAR ECZ. TESTİ YAPTIM 2 KERE NEGATİF ÇIKTI 2 GÜN DAHA BEKLİYİP KANDA TEST YAPICAM

rüyalım durduğun hata,benim 3 gün sonra belli olacak ama içim içime sığmıyor hemen gidip bi test yaptırıyım diyorum ama diğer yandan da 3 gün biraz dağa sabredeyim istiyorum.Valla beklemek çok zormuş benim bu ay ilk denemem diğer arkadaşların 4. - 5. denemesi allah herkese istediğini versin yoksa da sabır versin

merhaba kıslar..benımde adetıme yaklasık 13 gun..1 haftadır bel agrısı cekıyorum..boyle sag kasıgıma dogru bır agrı var..acıkcası bebıs mı acaba dıye dusunmek,umutlanmak sonrada husrana ugramak ıstemıyorum..senağlamabundan oncekı aylarda da butun belırtılerı yasadım pıkolojık larak ama hıc belım agrımamıstı..korkmaya basladım yoksa baska bırsey mı var:çok üzgünüm:

kızlar merhaba benimde adetimime 2 hafta falan var 3-4 gündür jel gibi yumurta beyazı gibi uzayan bi akıntı var nedendir

kızlar merhaba benimde adetimime 2 hafta falan var 3-4 gündür jel gibi yumurta beyazı gibi uzayan bi akıntı var nedendir

canım bence sen yumurtlama günlerindesin ortalama adet gününden 2 hafta önce yumurtlama başlar ve akıntı çoğalır akıntı şekli yumurta akı kıvamında olur.

X