Erken geldin ama hoşgeldin!!!

Herkese içten duyguları için çok çok teşekkür ediyorum. Şimdi hastane ve doktor arayışı içine girdik. Anadolu yakasında bildiğiniz iyi hastaneler varmı?
Bu arada çorumlu hemşehrilerime selam kaydirigubbakcemile5

Tebrik ederim. Aynı olay benimde başıma geldi. Evleneli 2.5 ay du. 6 haftalık hamileyim. :) Bizde korunduk. Ama Allah verdi. ıyiki vermiş. ıçine düştümü sanki yıllardır bu anı bekliyormuşsun gibi bi duygu doğuyor insanın içine. Tek duam hayırlı ve sağlıklı evlat versin Allahım... Ben medipolde karar kıldım.. Op. Dr. Seval Pata' ya gidiyorum. Ablam da bu doktora gitti hamileliğinde. Gayet memnun kaldık. Senin için bi fikir olur belki. Allah bebeklerimizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.

Tebrik ederim. Aynı olay benimde başıma geldi. Evleneli 2.5 ay du. 6 haftalık hamileyim. :) Bizde korunduk. Ama Allah verdi. İyiki vermiş. İçine düştümü sanki yıllardır bu anı bekliyormuşsun gibi bi duygu doğuyor insanın içine. Tek duam hayırlı ve sağlıklı evlat versin Allahım... Ben medipolde karar kıldım.. Op. Dr. Seval Pata' ya gidiyorum. Ablam da bu doktora gitti hamileliğinde. Gayet memnun kaldık. Senin için bi fikir olur belki. Allah bebeklerimizi analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.

Evet medipol iyi diye duydum sen gittinmi peki? Memnun kaldınmı peki? Bilgi verirmisin bana lütfen

Seval hanımdan memnunum. Ama ücretlri ve doğum fiyatları biraz yüksek geliyor bana. Afiyet hastanesini önerdiler bana Dr Fazilet hanım varmış orda. Gayet iyiymiş. Ve ücretleri de gayet makulmuş. Gidp bi denicem.

X