Erken geldin ama hoşgeldin!!!

corumlukxixz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2007
38
1
Biz evleneli 2 ay oldu korunmamıza çok dikkat etmemize rağmen hamileyim. Hoşgeldin bebek dünyamıza. Allah isteyen herkese nasip etsin.:CüvCüv:

hayırlı olsun evet baya bi erken gelmiş bebiş
ama olsun sonradan beklemektense şimdiden olması çok güzel
Allah kucağınızada almayı nasip etsin

canim bende de erken geldi,3.5 aylik evliyiz.cok cok tebrik ediyorum seni.kac haftalik sende?
ama erken olmasi baska bir guzel.bebeklerimiz buyuyecek iste fenami.biz de genc anne,genc babanne falan oluruz :)) evladimizin hayatinda daha cok oluruz.ben olaya boyle yaklasiyorum nedense.

RABBıM tamamına erdirsin... babayıda senide tebrik ederim... sağlıkla kucaklayın inşallah...süper bişi...

hayırlı uğurlu mutlu olsun inş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :ecrin_bebek: :emir_bebek: opuyorumnanaktan

tebrik ederim canım..Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin..Amiiiiiinn...bu arada çorumlu musun..hemşeriyiz galibaa...öptüm canım...

ayy canım tebrik ederim bende öle 2,5 aylık evliyim 11 haftalık hamileyim.bizde dikkat ediyorduk güya ama rabbim böyle nasip etti işte binlerce şükrediyorum bebeişlerimizle daha fazla zaman geçirecez fenamı ya zemuszemus

X