• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık erken gebelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

kol964

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2020
77
18
3
30
hanımlar yumurtlamamın üzerinden 14 gün gecti erken gebelık testi yaptım ve sonuc negatıf cıktı normal mi ? adetimede 9 gün var daha belirtilerim gögüs hassasıyeti kasıklarda agrı kramp yorgunluk uyku işdahımın artması işde

hanımlar yumurtlamamın üzerinden 14 gün gecti erken gebelık testi yaptım ve sonuc negatıf cıktı normal mi ? adetimede 9 gün var daha belirtilerim gögüs hassasıyeti kasıklarda agrı kramp yorgunluk uyku işdahımın artması işde
Bunlar regl belirtisi de olabiliyor. 9 gün kala hamilelik öğrenmek mümkün değil canım :)

Yumurtlamanın üzerinden 14 g0n geçtiyse ve yoksa negatif tir canım adetine 9 gün kalmsı önemli değil yumurtlamadan 14 f0n sonra varsa mutlaka çıkıyor

Yumurtlamanın üzerinden 14 g0n geçtiyse ve yoksa negatif tir canım adetine 9 gün kalmsı önemli değil yumurtlamadan 14 f0n sonra varsa mutlaka çıkıyor
Adet olunca yada gecikince daha net sonucta

[/QU adetimi mi bekliyeyi,m yani adet olmassam kan verecem busefer

peki 3 gün yumurtlama gördüysek testte ilk günü mü baz alıp 14 sayıcaz ?

Back
X