Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hanımlar yumurtlamamın üzerinden 14 gün gecti erken gebelık testi yaptım ve sonuc negatıf cıktı normal mi ? adetimede 9 gün var daha belirtilerim gögüs hassasıyeti kasıklarda agrı kramp yorgunluk uyku işdahımın artması işde
hanımlar yumurtlamamın üzerinden 14 gün gecti erken gebelık testi yaptım ve sonuc negatıf cıktı normal mi ? adetimede 9 gün var daha belirtilerim gögüs hassasıyeti kasıklarda agrı kramp yorgunluk uyku işdahımın artması işde
Yumurtlamanın üzerinden 14 g0n geçtiyse ve yoksa negatif tir canım adetine 9 gün kalmsı önemli değil yumurtlamadan 14 f0n sonra varsa mutlaka çıkıyor
[/QU adetimi mi bekliyeyi,m yani adet olmassam kan verecem busefer