• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Erken gebelik testini ilişkiden kaç gün sonra yaptınız ve pozitif çıktı? Lütfen yalnızca ilişkiden sonra kaçıncı gün olduğunu bilenler ve poz. çıkanla

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

bzeynep0

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2020
525
347
53
testler ilgili yüzlerce soru var ama buna net bi şekilde ulamaşadım, lütfen adetime şu kadar kala yaptım demeyin bu soru bat tarihini bilmeyenler 2 3 ayda bir adet olanlar için olsun. Merak ettiğim gerçekten testlerin içeriklerinde yazdığı gibi ilişkiden 7gün sonra %98 doğru sonuç veriyor mu, teşekkürler şimdiden

testler ilgili yüzlerce soru var ama buna net bi şekilde ulamaşadım, lütfen adetime şu kadar kala yaptım demeyin bu soru bat tarihini bilmeyenler 2 3 ayda bir adet olanlar için olsun. Merak ettiğim gerçekten testlerin içeriklerinde yazdığı gibi ilişkiden 7gün sonra %98 doğru sonuç veriyor mu, teşekkürler şimdiden
İlişkiden 7 gün sonra rahime yerleşmeyebilir o yüzden de çıkmayabilir. Erken gebelık testleri adetten 7 gün önce çıkarabildiğini biliyorum ben.
Olası ilişkiden 12 gün sonra yapıldığında çıkabilir adet tarhinizi bilmiyorsanız ilişki günü üzerinden sayabilirsnz

17 19 22 23 yumurtlama zamanındaki değerlendirme günlerimizdi. 29unda test yaptım predictor early marka ile negatifti. bugün test yaptım silik çizgi çıktı ama hamileliğim net değil 2 gün sonra tekrarlıcam yine çizgi çıkarsa kan testi yaptırıcam.bat 8ocak. bugün kullandığım prodoctor erken gebelik testi

Ben de 12 gün sonra yapmıştım ,koyu çizgi şekilde çıkmıştı.

Teşekkür ederim arkadaşlar
İlişkiden 7 gün sonra rahime yerleşmeyebilir o yüzden de çıkmayabilir. Erken gebelık testleri adetten 7 gün önce çıkarabildiğini biliyorum ben.
Olası ilişkiden 12 gün sonra yapıldığında çıkabilir adet tarhinizi bilmiyorsanız ilişki günü üzerinden sayabilirsnz

17 19 22 23 yumurtlama zamanındaki değerlendirme günlerimizdi. 29unda test yaptım predictor early marka ile negatifti. bugün test yaptım silik çizgi çıktı ama hamileliğim net değil 2 gün sonra tekrarlıcam yine çizgi çıkarsa kan testi yaptırıcam.bat 8ocak. bugün kullandığım prodoctor erken gebelik testi

Ben de 12 gün sonra yapmıştım ,koyu çizgi şekilde çıkmıştı.

Prodoctor yanlış sonuç verebiliyor bende yaptım çift çizgi çıktı o heyacana kan verdim 0,1 cıktı

İlişkiden 10 gün sonra çıktı 9.gün saatler sonra silik çıkmıştı. Adetime 6 gün kala birini diğer gebeliği 5 gün kala öğrenmiştim. 6 gün kala öğrendiğim de kan testi 9.90 çıkmıştı 🤗

O zaman 23 ü baz alarak 12. Gün yapn testi.. Hangisinde gebelik oluşacağı belli değil. Yumurtanın döllanp rahme yerleşmesi 10 günü buluyor

Back
X