Evet adetime 3 gün var şimdi de kırmızı bir lekelenmem oldu. Ama bende rahim içi yara var arada böyle kanama yapıyor şu an hangisi anlayamadım. Kafam daha da karıştı bakalım bekleyeceğim. İnşallah çok teşekkür ederim
bazen testler yanıltabiliyor en sağlıklısı strese girmeyip sabırla batını beklemek eğer 3 günlü bir gecikme yaşarsan ilk başta denediğin gebelik testi ile bakabilir ardından kan testi vermeye gidebilirsin :) yanılma ihtimali çok düşük olur canım ama kendini strese sokmamanı isterim eğer bir hamilelik söz konusu değil ise stresten reglini geçiktirebilir ve daha fazla umutla daha fazla hüzün yaşayabilirsin inşallah en kısa sürede rabbim bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder :)
2aydır gebelik dışında tiroid dolayısıyla diğer ayda enfeksiyon dolayısıyla kan tahlili verdim. Her negatif cidden insandan bir şey alıp götürüyor. Pazartesiyi bekleyeyim dedim de dayanamadım işte. Yani benimki o kadar silik ki göz yanılması mı diye defalarca kez baktım. Sizin de öyle miydi?
Ben de çok silik öğrendim ama tiroid hastasıysanız ve gebelik gerçekten varsa bir an önce kan verip kesinleştirin ve tiroid için doktora gidin. Ben de tiroid hastasıyım hamile kalır kalmaz fırladı değerlerim
Umarım kalbinize göre olur sağlıkla hayırla
Arkadaşlar merhaba size test sonucumu göndermek istiyorum kafam karıştı, çizgi var ama baya silik. Adetime 2 gün var. Yorumlardan çok sevinirim. Yada böyle çıkıp hamile olduğunu öğrenen var mı?