- 9 Haziran 2019
- 10
- 8
- 3
- 31
- Konu Sahibi Kanturella
-
İnşallah canım bat 7 ama karnım çok ağrıyo bilmiyorum anlam veremiyorum yaEvet canım testte hafif siliklik var inşallah bebek vardıırr bende seninle aynı durumdayım
Bata kaç var
Evet canım ilk fırsatta gideceğim sonucun cıktımı senin?Ben de 2 haziranı değerlendirmiştim, bende de baya silik bir çizgi çıkmıştı. Kan verdim. Henuz sonuc cıkmadı. sen de ver kurtul acabalardan.
Canım ben de daha önce kimyasal gebelik yaşadım Ovülasyon da takip ediyordum Ama ben hiç yumurtlama durumunda lekelenme yaşamadım Kan verdin mi hcg için ?Silik çizgi var gibi. Ben geçen ay kimyasal gebelik yaşadım, ondan 2 ay öncede düşük yapmıştım maalesef. Bu ay yumurtlama akıntımı takip ettim, ovülasyon yapmadım. Lekelenme, kanama arası bişey oldu yumurtlama akıntımda. Dün doktora gittim bi problem yok yumurtlama akıntısında kan gelebilir bazen dedi. Rahim kalınlaşmış beta hcgye bakalım dedi. Ama daha yumurtlama ayın 9u 10u gibi oldu. Sonuç 0 çıktı tabiki. Yinede umutluyum.
Verdim dün 0 çıktı. Zaten yumurtlama ayın 9u 10u gibi oldu. Hoca rahim kalınlaşmış diye şüphelendi ama gebelik olsa bile oluşuyor olur kanda bile çıkacağını sanmam.Canım ben de daha önce kimyasal gebelik yaşadım Ovülasyon da takip ediyordum Ama ben hiç yumurtlama durumunda lekelenme yaşamadım Kan verdin mi hcg için ?
Bugün bende yaptırdım 0 çıktı doktor 2 hafta sonra gel daha çıkmaz dedi. Ama icimde bi umut var sanki ordaVerdim dün 0 çıktı. Zaten yumurtlama ayın 9u 10u gibi oldu. Hoca rahim kalınlaşmış diye şüphelendi ama gebelik olsa bile oluşuyor olur kanda bile çıkacağını sanmam.
Yumurtlamanız ne zamandı? Benim 9u 10u gibi yumurtlama oldu. 13ünde kan verdim 0dı.Bugün bende yaptırdım 0 çıktı doktor 2 hafta sonra gel daha çıkmaz dedi. Ama icimde bi umut var sanki orda
Yumurtlamanız ne zamandı? Benim 9u 10u gibi yumurtlama oldu. 13ünde kan verdim 0dı.
Hayırlı olsun canım bence gebelik var acele etme bekle belki gelişmesi biraz zaman alacak benim oğlanı 8. Haftada öğrendim kızımı ise 6. Haftada kalp atışını duydum her gebelik farklı yani stres yapma Allah gönlüne göre versinArkadaşlar merhabalar,
Ovulasyon testi kullanarak hareket ettik buay, 10 aydır korunmuyoruz. Ovulasyonda 3 haziranda pozitif gördüm. 10 haziranda sabah 7 gibi sol kasığımdan rahimime doğru inanılmaz bir sancıyla uyandım ve hemen geçti. Sanki o an rahimime birşey düştü gibi hissettim. 13 haziranda da pembemsi ve kahverengimsi gibi 4-5 damla lekelenme yaşadım. Sabah test yapmıştım erken gebelik olanlardan ve silik cizgi çıktı. Mide bulantılarım ve inanılmaz derecede bel ve pöç ağrım var. Halsizlikte cabası. Sizce hamilelik var mı? Detaylı yazdım biraz kusura bakmayınAllahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
İnşallah canım bat 7 ama karnım çok ağrıyo bilmiyorum anlam veremiyorum ya
İnşallah canım Allah kimsenin kucağını boş bırakmasınBenim de 7 gün var hakkımızda hayırlısı inşallah
Sağol canim amin inşallah 3une gore hesapladığımda zaten 6 gün yerleşmesi sürüyormuş şuan bebiş varsa bile 5 günlük, 1 haftalık bile değil. Bat 7 beklicem adet tarihimi. İçim bi tuhaf cok garip his içindeyim, sol kasığımda sancı var sanki heran adet olcakmış gibiyim. Detaylardan haberdar ederim. Daha öncede erken gebelik yapmıştım ama ilkk kez silik gordum direk koskoca negatif cıkıyordu. O beni çok şaşırttıHayırlı olsun canım bence gebelik var acele etme bekle belki gelişmesi biraz zaman alacak benim oğlanı 8. Haftada öğrendim kızımı ise 6. Haftada kalp atışını duydum her gebelik farklı yani stres yapma Allah gönlüne göre versin
Bende ne üzüldüm ne umutsuzluğa kapıldım. Doktoruma yumurtlamadan rahim kalınlaşmış olabilir mi dedim bu kadar olacağını sanmam dedi. İşin kötü yanı eşim tatil almış adet günüm geliyo ne geciktirici ne adet söktürücü kullanamıycam. Progestan kullanıp bekliycem.3 günde mümkünatı yok çıkmasının. Yumurtanın döllenip rahme yerleşmesi 1 haftayı alıyor. Hcg hormonunun yükselip tespit edilir duruma gelmeside hemen hemen öyle. En en en erken yumurtlamadan 10-12 gün sonra kanda görülebilir gebelik. Umutsuzluğa kapılmak için çok erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?