Erken gebelik testinde ikinci çizgiyi çok hafif gördüm

Hamile gözüküyorsun canım gördüm çizgiyi

Sabredip cuma veya pazartesi günü gideyim diyorum bir daha istemesinler kan testi diye Çok teşekkür ederimm❤ ALlah isteyen herkese versin Tabi ki paylaşıcam sonucu
İkinci kan testini iki gün sonra tekrar istiyorlar beta 2 katına çıkıyor mu sağlıklı gebelik mi diye

Kan testinde negatif çıktı canım
Canım benim üzülme olanda elbet vardır hayır Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Adetin gelmezse gününden 10 gün sonra testi tekrarla çünkü bu forumlarda okuduğum kadarıyla kan testinde de negatif gördükten sonra hamile olduğunu öğrenen bir sürü insan var yine de boş yere içine ümit düşürmek istemem sen kendini adet olcakmışsIn gibi düşün olursa da olmazsa da Allahtan

Kan testinde negatif çıktı canım
Canım benim üzülme olanda elbet vardır hayır Rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Adetin gelmezse gününden 10 gün sonra testi tekrarla çünkü bu forumlarda okuduğum kadarıyla kan testinde de negatif gördükten sonra hamile olduğunu öğrenen bir sürü insan var yine de boş yere içine ümit düşürmek istemem sen kendini adet olcakmışsIn gibi düşün olursa da olmazsa da Allahtan

Adet günün gelmiş miydi kuzum
3 gün var reglime kuzum 2 gün önce 2 damla kahverengi akıntı geldi deli gibi sevindim yerleşme kanaması diye.dün akşam da bi kaç damla pembe akıntı geldi regli oldum sandım ama olmamışım. Hayırlısı artık Bu ay çok ümitliydim büyük hayal kırıklığı yaşadım

Hayırlısı canım artık.. 2 yıldır korunmuyoruz ama bu ay çok ümitliydim olmadı

Nevet goruyorum

Hayırlısı canım artık.. 2 yıldır korunmuyoruz ama bu ay çok ümitliydim olmadı
Doktorlar korunmayı bıraktıktan sonra bi sene çocuk olmamasının normal olduğunu söylüyolar canım ama sen 2 sene diyosun bi doktora göründünüz mü hakkınızda hayırlısı olur umarım

belkş şuan yoktur regliniz gecikşrse çıkar yerleşme kanamasıdır belki yaşadığınız geç döllenme olabilir. Bu predictor test geçenlerde benim aklımı almıştı ben bekarım gebelikistemiyorum böyle silik çizgi gördüm korktum tabş kan verdim negatifti. Birde piyasadaki en pahalı test. Şikayetvar sitesindede şikayet oluşturulmuş bu konuyla ilgili. Kullanmasın kimse. Normal kaset testler daha güvenilir.

Kan da negatif mi hayırlısı canım net görünüyor ama

Ama daha varmış adet gününe bak. Niye umutsuzluğa kapılıyorsun? Belki geç döllenme oldu. Bilemezsin ki. O yüzden çıkmamıştır henüz kanda. Döllemdikten sonra kanda artıyor hcg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…