Erken gebelik testinde ikinci çizgiyi çok hafif gördüm

Ulkusahin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2020
21
9
37
Selam kızlar..2 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoduk.heray hüsran yaşıyodum.ilk kez bu ay ovurlasyon testiyle denedik.reglime 5 gğn var ve bugün sabah ezanıyla uyandım o kadar dua ettim ve testi yaptım.ikinci çizgi çok hafif belirdi.Size mutluluğumu anlatamam sabaha kadar gözüme uyku girmedi heyecandan. Kaç gündür karnımda batmalar kramplar oluyodu dün ilk kez midem bulantısı yaşadım bayağı.şuan da da alt karnımda ağrılar var.Günlerdir herkesin yazdığını okumaktan hamile kalanlara sevinip kalamayanlara üzülmekten bitap düştüm sizde bi bakarmısınız çizgiye sizce hamilemiyim.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin

Eklentiler

• image.jpg
    103,4 KB · Görüntüleme: 2.802
Heyecanınızı tahmin edebiliyorum bence beklemeden hastaneye gitmelisiniz reglden 5 gün önce kan testinde de pozitif görme ihtimaliniz çok yüksek Allah gönlünüze göre versin sonucu da paylaş lütfen

Heyecanınızı tahmin edebiliyorum bence beklemeden hastaneye gitmelisiniz reglden 5 gün önce kan testinde de pozitif görme ihtimaliniz çok yüksek Allah gönlünüze göre versin sonucu da paylaş lütfen
Sabredip cuma veya pazartesi günü gideyim diyorum bir daha istemesinler kan testi diye Çok teşekkür ederimm ALlah isteyen herkese versin Tabi ki paylaşıcam sonucu

Canım hayırlısı olsun hamilesin istersen bat gectıkten sonra git değerlerin biraz yüksek olsun düşük olursa kafan karışıcakdua et birazdaha bekle bence Rabbim gönlüne göre versin insallah

Kalbim ağzımdan çıkıcak çok teşekkür ederimmmm ❤ Eşim diyor ki bi heyecanlanma salı günü regli günün o zaman gidelim.Virüsten dolayı sürekli git gel yapmayalım..ama ölücem heyecandan

Bence de kesinlikle adet gününüzü bekleyin.
Hem adet olmayınca teyit etmiş olursunux
Hem de hcg değeriniz biraz daha artar.

Bence hamilesiniz,ben gördüm çizgiyi

Canım hayırlısı olsun hamilesin istersen bat gectıkten sonra git değerlerin biraz yüksek olsun düşük olursa kafan karışıcakdua et birazdaha bekle bence Rabbim gönlüne göre versin insallah
Çok teşekkür ederim canımm O zaman salı günü gideyim.Zaman da geçmek bilmiyor ama biraz sakinleştim sürekli dua ediyorum Allah herkesin gönlüne göre versin

Çizgi gayet güzel görünüyor canım şimdiden hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…