Canım bence hamilesin çizgi belirgin yine de kan testiyle teyit etmelisin ama
Kalbim ağzımdan çıkıcak çok teşekkür ederimmmmCanım bence hamilesin çizgi belirgin yine de kan testiyle teyit etmelisin ama
Sabredip cuma veya pazartesi günü gideyim diyorum bir daha istemesinler kan testi diyeHeyecanınızı tahmin edebiliyorum bence beklemeden hastaneye gitmelisiniz reglden 5 gün önce kan testinde de pozitif görme ihtimaliniz çok yüksek Allah gönlünüze göre versin sonucu da paylaş lütfen
Kalbim ağzımdan çıkıcak çok teşekkür ederimmmm ❤ Eşim diyor ki bi heyecanlanma salı günü regli günün o zaman gidelim.Virüsten dolayı sürekli git gel yapmayalım..ama ölücem heyecandan
Bence hamilesiniz,ben gördüm çizgiyiSelam kızlar..2 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoduk.heray hüsran yaşıyodum.ilk kez bu ay ovurlasyon testiyle denedik.reglime 5 gğn var ve bugün sabah ezanıyla uyandım o kadar dua ettim ve testi yaptım.ikinci çizgi çok hafif belirdi.Size mutluluğumu anlatamam sabaha kadar gözüme uyku girmedi heyecandan. Kaç gündür karnımda batmalar kramplar oluyodu dün ilk kez midem bulantısı yaşadım bayağı.şuan da da alt karnımda ağrılar var.Günlerdir herkesin yazdığını okumaktan hamile kalanlara sevinip kalamayanlara üzülmekten bitap düştümsizde bi bakarmısınız çizgiye sizce hamilemiyim.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Çok teşekkür ederim canımmCanım hayırlısı olsun hamilesin istersen bat gectıkten sonra git değerlerin biraz yüksek olsun düşük olursa kafan karışıcakdua et birazdaha bekle bence Rabbim gönlüne göre versin insallah
Ay böyle yazınca kalbim ağzımdan çıkıyoBence hamilesiniz,ben gördüm çizgiyi
Doğru söylüyosunuz dayanabilirsem salı günü dayanamazsam pazartesi günü gidicemBence de kesinlikle adet gününüzü bekleyin.
Hem adet olmayınca teyit etmiş olursunux
Hem de hcg değeriniz biraz daha artar.
Doğru söylüyosunuz dayanabilirsem salı günü dayanamazsam pazartesi günü gidicem
İnşallah hayırlı haberlerle gelirim❤
Ay inşallahhhAmin inşallah
Haberdar et bizi de olur mu
Inşallah güzel haberler alırız senden
Ay inşallahhhçok teşekkür ederimmmm bu arada❤
Aminn inşallahHayirli, saglikli olsun insallah...
Çizgi gayet güzel görünüyor canım şimdiden hayırlı olsunSelam kızlar..2 yıllık evliyim ve 2 yıldır korunmuyoduk.heray hüsran yaşıyodum.ilk kez bu ay ovurlasyon testiyle denedik.reglime 5 gğn var ve bugün sabah ezanıyla uyandım o kadar dua ettim ve testi yaptım.ikinci çizgi çok hafif belirdi.Size mutluluğumu anlatamam sabaha kadar gözüme uyku girmedi heyecandan. Kaç gündür karnımda batmalar kramplar oluyodu dün ilk kez midem bulantısı yaşadım bayağı.şuan da da alt karnımda ağrılar var.Günlerdir herkesin yazdığını okumaktan hamile kalanlara sevinip kalamayanlara üzülmekten bitap düştümsizde bi bakarmısınız çizgiye sizce hamilemiyim.Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin
Çok çok teşekkür ederimÇizgi gayet güzel görünüyor canım şimdiden hayırlı olsun
Rica ederim canım sağlıcakla gelsin inşallahÇok çok teşekkür ederimİyi ki varsınız vallahi❤