- 8 Mayıs 2012
- 354
- 115
- 103
- Konu Sahibi cakiltasi35
-
Yok canım az önce yaptım yarın sabah ilk idrarla bidaha yapıcam çok heycanlıyım ama hamileyim diyemiyorum o kötüBen gördüm ikinci çizgiyi inşallah doğrudur test. Sabah ilk idrarla mı yaptın? kan testi daha kesindir bi an önce yaptırhayırlı olsun
Canım ben görülebilsin diye koyulaştırdım normalinde bak böyle gözüküyor tabi görebiliyorsan. Acaba sadee benmi görebiliyorum of kafayı kırdım ahahahh ama hiç çizgi olmasa koyulaştırsamda çıkmaz sonuçtaBana hayalet çizgi gibi gelmedi.. Ben gayet net gördüm.. İnşallah doğrudur test.. E hayırlı olsun o zaman :)
Canım ben görülebilsin diye koyulaştırdım normalinde bak böyle gözüküyor tabi görebiliyorsan. Acaba sadee benmi görebiliyorum of kafayı kırdım ahahahh ama hiç çizgi olmasa koyulaştırsamda çıkmaz sonuçta
Ya doktorumun hemşiresine gönderdim resmi kayda değer değil diyoCanım burda da var çizgi.. O kolay kolay da çıkmaz yanibende kanla kesinleştir.. Hamilrlik olasılığın yükseeeeekkk :)
beeen markasida ayni sanirim miratech kanda cikmazken bunda ciktiKızlar adetime daha çok var 13 gün var eşimle bebek için çalışıyoruz (36,37 döngüm) bugün dayanamadım erken gebelik yaptım.telefondan kameradan çok belli olmadığı için biraz belirginleştirmeye çalıştın. Sizce hamilemiyim böyle başına gelen varmı ? Pazartesi kan tahlili yaptırcam ama sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
Canım olmayan bir durumu var göstermez.demekki hamilesin .verim. şaşırdığım ne biliyormusun 13 gün kala çıkması bebek 3 günlük falandır varsa bile .o da kanda çıkmaz dahaKızlar adetime daha çok var 13 gün var eşimle bebek için çalışıyoruz (36,37 döngüm) bugün dayanamadım erken gebelik yaptım.telefondan kameradan çok belli olmadığı için biraz belirginleştirmeye çalıştın. Sizce hamilemiyim böyle başına gelen varmı ? Pazartesi kan tahlili yaptırcam ama sevinsemmi üzülsemmi bilemedim
valla canım bende şaşırdım ya en son 30 aralıkta adet oldum ve 10 gündür korunmuyoruz.Bişmiyorum herkes aynısını diyo olmasa silikte çıkmazdı diye. Cumartesi günleri acil beta hcg bakıyomu ki ?Canım olmayan bir durumu var göstermez.demekki hamilesin .verim. şaşırdığım ne biliyormusun 13 gün kala çıkması bebek 3 günlük falandır varsa bile .o da kanda çıkmaz daha
Silik çıktıktan sonra hemen mi yaptırdın kan tahlilini. Bide ilişkiden kaç gün sonra yaptın testi ?Canım aynen benimde böle erken gebelik testinde silik çıktı kandada 24.50 çıkmıştı
Ya doktorumun hemşiresine gönderdim resmi kayda değer değil diyoyarın ilk idrarımla yapyım bide bakalım. Olsada zaten çok küçük kopkoyu çıkmaması normal
Çizgiyi gördüm yarını yaptırmıştım canım benim geç döllenme oldu canım günüm 10 gün geçdikden sonra yapmışdım testi canımSilik çıktıktan sonra hemen mi yaptırdın kan tahlilini. Bide ilişkiden kaç gün sonra yaptın testi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?