Erken gebelik testinde hayalet çizgi

cakiltasi35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2012
354
115
103
Kızlar adetime daha çok var 13 gün var eşimle bebek için çalışıyoruz (36,37 döngüm) bugün dayanamadım erken gebelik yaptım.telefondan kameradan çok belli olmadığı için biraz belirginleştirmeye çalıştın. Sizce hamilemiyim böyle başına gelen varmı ? Pazartesi kan tahlili yaptırcam ama sevinsemmi üzülsemmi bilemedim

Eklentiler

• IMG_1255.jpg
    52,8 KB · Görüntüleme: 2.758
Ben gördüm ikinci çizgiyi inşallah doğrudur test. Sabah ilk idrarla mı yaptın? kan testi daha kesindir bi an önce yaptır hayırlı olsun

Ben gördüm ikinci çizgiyi inşallah doğrudur test. Sabah ilk idrarla mı yaptın? kan testi daha kesindir bi an önce yaptır hayırlı olsun
Yok canım az önce yaptım yarın sabah ilk idrarla bidaha yapıcam çok heycanlıyım ama hamileyim diyemiyorum o kötü

Bana hayalet çizgi gibi gelmedi.. Ben gayet net gördüm.. İnşallah doğrudur test.. E hayırlı olsun o zaman :)

Bana hayalet çizgi gibi gelmedi.. Ben gayet net gördüm.. İnşallah doğrudur test.. E hayırlı olsun o zaman :)
Canım ben görülebilsin diye koyulaştırdım normalinde bak böyle gözüküyor tabi görebiliyorsan. Acaba sadee benmi görebiliyorum of kafayı kırdım ahahahh ama hiç çizgi olmasa koyulaştırsamda çıkmaz sonuçta

Eklentiler

• IMG_1249.JPG
    22,9 KB · Görüntüleme: 2.316

Canım burda da var çizgi.. O kolay kolay da çıkmaz yani bende kanla kesinleştir.. Hamilrlik olasılığın yükseeeeekkk :)

Hayalette olsa çizgi varsa gebesin ama tabi en doğrusu kan testi yarım saate çıkıyor ver bi kan kurtul kuşkularından :)

hayalet cizgiyi goremedim ben.ama henuz cok erken bence bir hafta bekleyin.o zaman daha net sonuc alirsiniz.bu kadar stres yapmayin.insallh en kisa zamanda saglikli bir bebeginiz olur:)

Çok teşekkür ederim kızlar ilk hamileliğim olucak pko olabilirsin demişti doktor oyüzden endişem 2 kat :/

Hamilesin bence acilde hemen bu kan testi yaptır olmasa çıkmaz ki hayırlı olsun ins

beeen markasida ayni sanirim miratech kanda cikmazken bunda cikti

Canım olmayan bir durumu var göstermez.demekki hamilesin .verim. şaşırdığım ne biliyormusun 13 gün kala çıkması bebek 3 günlük falandır varsa bile .o da kanda çıkmaz daha

Val
Canım olmayan bir durumu var göstermez.demekki hamilesin .verim. şaşırdığım ne biliyormusun 13 gün kala çıkması bebek 3 günlük falandır varsa bile .o da kanda çıkmaz daha
valla canım bende şaşırdım ya en son 30 aralıkta adet oldum ve 10 gündür korunmuyoruz.Bişmiyorum herkes aynısını diyo olmasa silikte çıkmazdı diye. Cumartesi günleri acil beta hcg bakıyomu ki ?

Ya doktorumun hemşiresine gönderdim resmi kayda değer değil diyo yarın ilk idrarımla yapyım bide bakalım. Olsada zaten çok küçük kopkoyu çıkmaması normal

En sağlıklısıkan ver canım.. Çizgi belli.. Koyu çıkması için büyük olması lazım.. Belli ki daha yeni mini mini

Hadi bakalım inşallah kızlar.pazartesi yaptırcam ama korkuyorumda biyandan ya çıkmazsa diye.

Kızlar bu sabah ilk idrarımla yaptım yine aynı.bsşka bişey vardı eczaneden aldım üstünde adet gününde erken sonuç yazıyodu onda çıkmadı hayalet çizgi.ya çok erken yada değilim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…