Erken gebelik testim negatif çıktı. Daha sonra pozitif gören var mı 🥺

karaca3443

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2021
2.638
4.651
34
Merhaba eşim ile 3 yıldır evliyiz ama 2 ay önce bebek sahibi olmaya karar verdik. İnsan sanki istediği an olacakmış gibi hissediyor. Öncesinde kadın doğumdan detaylı kontrolüm yapıldı. Progesteron hormonlarıma da bakıldı hiçbir sıkıntı yok dedi doktor. Eşime de sperm hareketliliği kalitesi ilgili test yaptırdık o de sorunsuz çıktı.
Geçen ay çok fazla olmasa da yumurtlama dönemimi kısmen değerlendirdik. Fakat hamile kalamadım. Bu ay telefonumdaki uygulamadan bakarak gün aşırı yumurtlama döneminde birliktelik yaşadık. Tahmini adet günüm 11 mayıs. Yani adet günüme 6 gün var. Adet tarihlerim düzenli oluyor. Tahmini yumurtlama günüm uygulamada 27 nisan olarak gözüküyordu. Biraz önce eczaneden erken gebelik testi aldım yaptım negatif çıktı bu testlerin güvenilirliği nasıl?

Biliyorum daha çok yeni deniyoruz fakat aklımdan çıkaramıyorum sürekli bunu düşünüyorum. Bu kadar çocuk istediğimi bilmiyordum ki 3 sene denemedik Bile o yüzden. Bugün erken gebelik testi de negatif çıkınca korkmaya başladım açıkçası olmayacak mı diye. Sonradan pozitifi görenlerin yorumlarına ihtiyacım var

Testi erken yapmışsınız. Ama zaten daha ikinci denemeniz. Sıkmayım canınızı

Haklısınız ama erken gebelik testinde negatif çıktığı için kendimi kötüye mi alıştırmalıyım diye düşünüyorum

Canim ilk olarak senin o telefondan baktigin ovu gunu dogru olmama ihtimali cok yuksek en iyisi ovu testi alip yumurtlama gunu takip etmen yada adet olmadigin gunlerde gunnasiri degerlendirmen sonra ise testi gercekten cok erken yapmissin bakma uzerinde 6 gun onceden sonucu dogru veriyor diye yazdiklarina anca adetten bir gun oncesi dogru cikar saniyorum. Sonrada cok kafana takma beynine farkli sinyaller yollar ve hormonlarin etkilenir gebe kalman zorlasir kendini rahatlat cok yeni daha olur insallah

Yaaaa ah üzümlü kekimmm. Kendime çok takın hissettim seni. Bende sen gibi şeyler yaşıyorum. 2.ay denemem bakalım adetim gelcek mi onu bekliyorum. 6 gün var. Test yapmak için erken. Adetten bi gün önce idrar testi doğtu sonuç verebilir. En garantsi kan sonucu tabi. En iyisi ovulasyon testi almak. Ben de hayal kırıklığına uğrayınca üzülüyorum çok ama geçiyor sonra. 1 uıl deneyin yoksa tedavi diyorlar. Heyecanını yitirme. Eşine de belli etme strese girmeyin.

Yarın bat günüm yarın test yapacağım bakalım nolacak? Pozitif görmezsem ovülasyon testi alacağım yorumların için teşekkür ederim

Yarın bat günüm yarın test yapacağım bakalım nolacak? Pozitif görmezsem ovülasyon testi alacağım yorumların için teşekkür ederim
Yaptınız mı test merak ettim? Ben adetimden 4 ve 5 gün önce yaptım test, negatif çıktı. Ama hamileyim. Olabilir tabi.
çana olmasa da daha yolun başı sakın üzülmeyin, her şey yolundaymış ne güzel. Umarım en kısa sürede kavuşursunuz bebeğinize

Maalesef bu sabah kaset test yaptım bat günüm negatif çıktı. Adetimi bekliyorum Teşekkür ederim yorumunuz için siz pozitifi bat gününüzde mi öğrenmiştiniz sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah

Ben negatif çıkınca bir daha test yapmamıştım. Adetim 7 gün gecikti 8. Gün yaptım pozitif çıktı. :)
İnşallah her şey yolunda gider ve hemencecik gelir size de bir bebek

Eklentiler

• DBA33CC1-DDF9-4DB4-A3F9-6AE3C847B724.jpeg
    72,9 KB · Görüntüleme: 681
İlk gebeliğimde bende erken gebelik testi yapmıştım çıkmamıştı umudum hiç yoktu adetim bi gün geçti ilaçlardan diye düşündüm ama yinede test yaptım ve pozitifti inşallah sizde de öyle olur :)

Peki negatif çıktığında şüpheli birliktelikten kaç gün sonra idi?

Selam herkese bende adetten 8 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif.ama goguslerim çok normal acısız amaaa göğüs uçlarım resmen kopuyor sızlıyor ara ara belimde ve alt karında sancı var bazen bacağımda da anlamıyorum ilk kez böyle oluyor çok umutluydum

Ben negatif çıkınca bir daha test yapmamıştım. Adetim 7 gün gecikti 8. Gün yaptım pozitif çıktı. :)
İnşallah her şey yolunda gider ve hemencecik gelir size de bir bebek
Merhaba benimkide 3 gün gecikti öğrenmeden önce belirti yaşadınız mı bu arada hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…