Erken gebelik testim ikinci çizgi silik

Hillhill

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2017
4
0
86
27
Merhaba arkadaşlar predictor early test aldım. Reglime 6 gun kala ve 4 gun kala yaptım 6 gun kalada da asiri silik bir cizgi cikmisti bugun 4 gun kala yine oyle. Gorsele ekledim. Hamile miyim? Silik olunca kimyasal gebelik vs diyorlar oyle mi bilemedim

Eklentiler

• IMG_20220630_054604.jpg
    59,4 KB · Görüntüleme: 401
Bence hamilesin ama çok erken. Bende de böyle çıkmıştı gebeyim. Erken testler silik te olsa doğru gösteriyor. 2 gün sonra kan ver kardeşim

Yaa insallah siz de ben de hayirlica sagliklica kucagimiza aliriz da reglimi bekleyip kan vereyim sonucu burada da paylasayim insallah benim de net gebelik olur

Bence hamilesin ama çok erken. Bende de böyle çıkmıştı gebeyim. Erken testler silik te olsa doğru gösteriyor. 2 gün sonra kan ver kardeşim
Yaa insallah siz de ben de hayirlica sagliklica kucagimiza aliriz da reglimi bekleyip kan vereyim sonucu burada da paylasayim insallah benim de net gebelik olur

İnşallah. İlaç kullanıyorsanız regle engel olur progesteron östrojen. Bizimki tüp bebek olunca daha erken kan veriyoruz. Birbirimize dua edelim

adet günüm yarın ama ben dayanamadım erken gebelik testi yaptım. Sizce gerçekten hamile miyim. Ayrıca idrar yolu enfeksiyonu var bende ve eğer hamileysem bu bebeğe zarar verir mi?

Eklentiler

• E405AEC7-DE97-4C69-91A4-69C715EA068D.jpeg
    136,3 KB · Görüntüleme: 522
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…