ArtimedMarkası neydi
Merhaba herkesten yorum destek bekliyorum pozitif mi sizceMarkası neydi
Artimed den mağdur olan çok kişi var güvenilir olmadığını söylüyorlar farklı marka alıp onunla tekrar bi deneyin prodoctor ya da predictor öneririmArtimed
Kaçıncı gün? Evet golge var ama genelde bu gölgeler negatif oluyorMerhaba herkesten yorum destek bekliyorum pozitif mi sizce
Artımede güvenmiyorum.bekleyin yeni bi marka test alın öyle yapınMerhaba hanımlar. Adetime 7 gün kala etken gebelik testi yaptım ikinci çizgi net belirdi çok kırmızı değildi ama belirgin bir cizgiydi 6 gün kala sabahı yaptığımda çizgi siliklesmisti. 6 günü kala akşamında da yaptığımda çizgi kaybolmuştu. Bunu yaşayan var mı?
Bu duruma rağmen gebe olma ihtimalim sizce nedir ?
Çokta bel ve karın ağrım var evet beklemekten başka cagremdd yok zaten teşekkür ederimArtımede güvenmiyorum.bekleyin yeni bi marka test alın öyle yapın
5gun var adet günümeKaçıncı gün? Evet golge var ama genelde bu gölgeler negatif oluyor
Bellide olmaz tabi ama benim genelde negatif oldu böyle silik çizgiler bekleyin biraz daha en iyisi5gun var adet günüme
Bende 1 hafta kala silik çizgizle öğrenmiştimMerhaba herkesten yorum destek bekliyorum pozitif mi sizce
Senin baya belli pembe hangi marka bu sence bende var mıBende 1 hafta kala silik çizgizle öğrenmiştim Eki Görüntüle 3535961
Benm testime baktın mı varmi sencePredictordü sanırım
Yani belli belirsiz bence kan tahlili vermek en mantıklısı betahcg 10< çıkıyorsa hayırlı olsunnBenm testime baktın mı varmi sence
Bende de var bir hayalet çizgi ama kısmet bakalım benim dün daha belli bir çizgi vardı bugün daha silik test mı hatalı bilmiyorum hayal kırıklığı oluyor tabi5gun var adet günüme
Adetine kaç gün var bide her renk hır olmuyor markanin boya rengiyle de alakalı bazıları daha pembe açık bazısı mesela artimed daha morumsu renk oluyor ama sende hafif pembelik var bence var hayirlisiBende de var bir hayalet çizgi ama kısmet bakalım benim dün daha belli bir çizgi vardı bugün daha silik test mı hatalı bilmiyorum hayal kırıklığı oluyor tabi
llk10 dakkada olduysa kuruma çizgisi olmaz normal pozitifliktirBende de var bir hayalet çizgi ama kısmet bakalım benim dün daha belli bir çizgi vardı bugün daha silik test mı hatalı bilmiyorum hayal kırıklığı oluyor tabi
Dün böyleydi bugün üstteki gibi. Bugün itibariyle 6 gün var biraz erken ama umut meselesi işte sizin fikriniz nedir kimsayal olmuş olabilir miİ
llk10 dakkada olduysa kuruma çizgisi olmaz normal pozitifliktir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?