Erken gebelik testi

Hayırlı Kandiller 🌹 yapar yapmaz çizgi çıktı. 3-5 dakika içinde böyle oldu? Artimet markası. Adet gecikmesi de var Eki Görüntüle 3543962
Merhaba inşallah hamilesinizdir ya lğtfen banada dua edermisiniz bu güzel günde isteyen herkese allah evlat duygusunu anneliği yaşatsın inşallah kimin duası kabul olur kalbimizi temiş tutalım♥️..

Ee sen şimdi 2 aydır regl olmuyor musun😏 doktora gitsene canim önemli bir durum sonuçta. Aslında sen artimed diyince ben hissettim de bilemedim onunla öğrenenler olduğu kadar yanlış pozitif gösteriyor diyende var. Ben genelde days comfort kullanıyorum onda gormedim yalancı pozitif.. prodoctor da önermem ondada çok pozitif gördüm
Birinci labocuik gibi bir markaydı hatırlamıyorum birisi days comfort birisi de artimet di canım üçünde de çıktı

Merhaba inşallah hamilesinizdir ya lğtfen banada dua edermisiniz bu güzel günde isteyen herkese allah evlat duygusunu anneliği yaşatsın inşallah kimin duası kabul olur kalbimizi temiş tutalım♥️..
Maalesef hamile değilim canım kanda negatif çıktı. Rabbim tez zamanda bize ve tüm isteyen herkese nasip etsin inşAllah.

Back