- 16 Şubat 2025
- 65
- 6
- 1
- 24
- Konu Sahibi busraguldur
-
Hadi inşallah canımAkşama çıkar inşallah
Ayy sizinde inşallah pozitiftirYazarııımm hala çıkmadı dakikalar geçmiyor
Emin ol pozitif ama değerin düşük çıkacak sende benim gibi 2 günde bir kan vereceksin ama razıyız yeter ki sağlıklı gelsinlerYazarııımm hala çıkmadı dakikalar geçmiyor
Ayy gözünüz aydınSonuc 26.45 gebeyim kızlar çok şükür elhamdulillah
Maşallah sağlıkla gelsin inşallahSonuc 26.45 gebeyim kızlar çok şükür elhamdulillah
Canım değerin her geçen gün yukseliyo inşallah kanda da garintilersinDedim ilk idrarla değilde gün içindeki idrarla yapayım yine çıkacak mı acaba değerim düşük diye dedim kızlar sabah ki ilk idrardan daha koyu çıktı bu degerimin arttığı anlamına mı geliyo yani
Galiba herşey şimdilik normal ilerliyo şu kan sonucum bir çıksaydı goguslerime dokunamiyorum resmen 1 haftadır fena agriyolarCanım değerin her geçen gün yukseliyo inşallah kanda da garintilersin
İnşallah sizde burda gebe oldugunuz müjdesini verirsinizGaliba herşey şimdilik normal ilerliyo şu kan sonucum bir çıksaydı goguslerime dokunamiyorum resmen 1 haftadır fena agriyolar
İnşGaliba herşey şimdilik normal ilerliyo şu kan sonucum bir çıksaydı goguslerime dokunamiyorum resmen 1 haftadır fena agriyolar
Yazarııımm hala çıkmadı dakikalar geçmiyor
Canım ne zaman test verdin adetin kaç gün geçince benimde 4 gün geçti 3 gün kala verdim negatifti testlerde negatifSonuc 26.45 gebeyim kızlar çok şükür elhamdulillah
Çok şükürİnşallah sizde burda gebe oldugunuz müjdesini verirsiniz
Benimde az önce çıktı sonucumSonuc 26.45 gebeyim kızlar çok şükür elhamdulillah
Gözümüz aydıın bu 2. Kan verişin değilmi ? 2 kat fazlası sanırsam 7 falandı ilkiÇok şükür
Adetime 3 gün kala ben kan verdim 26.45 çıktı evde de idrar testim siliktiCanım ne zaman test verdin adetin kaç gün geçince benimde 4 gün geçti 3 gün kala verdim negatifti testlerde negatif
6.9 pazartesi günü regliye 9 gün vardı 30.3 bugün 7 gün var regliyeGözümüz aydıın bu 2. Kan verişin dini 2 kat fazlası
Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsinAdetime 3 gün kala ben kan verdim 26.45 çıktı evde de idrar testim silikti
Merhaba tebrik ederim sağlıklı gebeliğiniz olsun inşallah,regle yakın belirtileriniz var mıydıBenimde az önce çıktı sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?