- 13 Şubat 2025
- 5
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi busraguldur
-
Bazı markalarda yalancı pozitif çıkabiliyor artımed daysdoctor bende yalancı pozitif çıkarmıştıKızlar erken gebelik testi yaptım 5 tanesinde silik ve çift çizgi hastaneye gittik özele çıkmadı.eve geldim gene erken gebelik testi yaptım pozitif silik çizgi çıktı fakat bugün başka marka aldım erken gebelik testi ondada negatif çıktı.bu durumu anlayamadım
Evet bende ondan yaptım 5 tane bide hep pozitif çıktı sonra başka marka aldım çıkmadı yani hamilelik yokmudurBazı markalarda yalancı pozitif çıkabiliyor artımed daysdoctor bende yalancı pozitif çıkarmıştı
Üzgünüm ama yok gibi görünüyor anlattıklarınıza göreEvet bende ondan yaptım 5 tane bide hep pozitif çıktı sonra başka marka aldım çıkmadı yani hamilelik yokmudur
İnşaAllah vardır canım ama bu markalar maalesef yalancı pozitif çıkarıyor. Benimde başıma geçen senelerde geldi 4/5 tane yaptım silik bile değil tam iki çizgi çıkıyordu sonuç negatif olmuştuEvet bende ondan yaptım 5 tane bide hep pozitif çıktı sonra başka marka aldım çıkmadı yani hamilelik yokmudur
Teşekkür ederim.onuda alıp denicem.rabbim nasip etsin inşallahBen nasıl olsa hamile değilimdir boş şüphedir diye eczaneden en uygun fiyatlı erken gebelik testlerinden birini almıştım. Markası softec. Gebeliğimi çok erken öğrenmiş oldum. İsterseniz bi deneyin.
Amiiiin Allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsinTeşekkür ederim.onuda alıp denicem.rabbim nasip etsin inşallah
İnşallah vardır ama bendede aynısı çıktı 5 tane yaptım bende ama başka marka yaptım negatif çıktı.Kızlar yorumlar mısınız adetime 2 gün var ama başka konularda aritmed marka yanlış gösterebiliyor diyenler oldu
İnşalllah canım çok ümitliyim bakalımİnşallah vardır ama bendede aynısı çıktı 5 tane yaptım bende ama başka marka yaptım negatif çıktı.
Canım doğru olup olmadığını öğrenmek için vücut ısısına bak vücut ısın 36.6 üstü çıkarsa gebe olabilirsin. Ama düşük çıkarsa adete 1-2 kala düşerse zaten soğukluktan anlarsın pozitif demektir normalde ısını biliyor musunİnşalllah canım çok ümitliyim bakalım
Bilmiyorum canım hiç ateş ölçerim yok bakalım pazar adet olmam lazım onu bekliyorum Salı günüde adet olmaz isem kanveecegim sağlık ocağındaCanım doğru olup olmadığını öğrenmek için vücut ısısına bak vücut ısın 36.6 üstü çıkarsa gebe olabilirsin. Ama düşük çıkarsa adete 1-2 kala düşerse zaten soğukluktan anlarsın pozitif demektir normalde ısını biliyor musun
Bilmiyorum canım hiç ateş ölçerim yok bakalım pazar adet olmam lazım onu bekliyorum Salı günüde adet olmaz isem kanveecegim sağlık ocağında
Adet oldunuzmuBilmiyorum canım hiç ateş ölçerim yok bakalım pazar adet olmam lazım onu bekliyorum Salı günüde adet olmaz isem kanveecegim sağlık ocağında
Bugün adet günümdü olmadım normalde 2 gün falan hep gecikir göğüslerim şiser hiç böyle şeyler olmadı sarı akıntım var koyu lastik gibi kan verdim cuma günü beta 0.2 çıktıAdet oldunuzmu
Cnm streste yapma düşünmemeye çalış biraz bekle olmadıysan yine kan verBugün adet günümdü olmadım normalde 2 gün falan hep gecikir göğüslerim şiser hiç böyle şeyler olmadı sarı akıntım var koyu lastik gibi kan verdim cuma günü beta 0.2 çıktıne zaman doğru gösterir ki kan olsa çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?