Bende az önce ıslaklık hissettim lavaboya gittim böyle pembe desem değil sarı desem değil kahve de değil hafif turuncumsu az bişey leke geldi peceteye sürünce ilk defa böyle bişey oluyor reglime 2 gün var takip edecegim devamı gelecekmi diye yerlesmemi acaba hafif sol kasigim ağrıyoBugün bat günüm bakalım ama karnım gurul gurul genelde adetten öncede gök gürültüsü gibi sesler oluyor karnımda
Bende az önce ıslaklık hissettim lavaboya gittim böyle pembe desem değil sarı desem değil kahve de değil hafif turuncumsu az bişey leke geldi peceteye sürünce ilk defa böyle bişey oluyor reglime 2 gün var takip edecegim devamı gelecekmi diye yerlesmemi acaba hafif sol kasigim ağrıy
Bak şimdi yaptım bunu Biz niye millet gibi kıpkırmızı testlerle öğrenemiyoz şaBugün bat günüm bakalım ama karnım gurul gurul genelde adetten öncede gök gürültüsü gibi sesler oluyor karnımda
İnşallah canım Rabbim herkese nasip etsin öncelikle de bizeAdet olsa kırmızı olur yerleşmedir allahım inşallah
Aminnn inşallahİnşallah canım Rabbim herkese nasip etsin öncelikle de bize
Sen naptın canım Tekrar test yaptır mıPozitif maşallah tebrikler
sizinde pozitif maşallah tebrikler banada dua edin
artı med yada days doctorsa güvenmeyin imkanınız varsa başka test yada kan verin
Aaaa silik çizgi mi var ordaaaaBak şimdi yaptım bunu Biz niye millet gibi kıpkırmızı testlerle öğrenemiyoz şabaharg Y Yldzyldz11 Eki Görüntüle 3538719
Sen kan vermeye gidiyorum diyince bende son testi de yapim dedim böyle çıktı ama markası bebetime oyüzden pek güven verliyoAaaa silik çizgi mi var ordaaaa
Bu da duratestSen kan vermeye gidiyorum diyince bende son testi de yapim dedim böyle çıktı ama markası bebetime oyüzden pek güven verliyo
Kan testi de üzüyor başka bir eczanaden almaya çalışın Yoksa mecbur kan
predictor aldım tekrar yaptım negatifevet bende duydumEczanede bu marka vardı sadece bir kaç gün beklesem mi kan testi için sizce
Bunu hiç duymadım ama şalancı pıziflerde genelde artımed varBu da duratest
Kız sen hastaneye gidecektin naptın verdin mi kanBu da duratest
Kız sen hastaneye gidecektin naptın verdin mi kanBu da duratest
Silikte olsa görüyorumBugün bata bir hafta var
Senin yine bir hafta var bence çok normal bu görüntü bir hafta öncesine göre ,benim bat şuan ama çizgiyi görmek için gözlerim şaşı oluyorbenim testlerimde silik daha takip ediyorum farklı markalarla yaptım çok hafif silik çıkıyor bir iki hafta anca belirgin olır diyolar gebelik varsa bakalım bekliyorum
Verdim canım yaa 0.816 çıkmış şok oldum daha asla erken teste para vermemKız sen hastaneye gidecektin naptın verdin mi kan
İnanamıyorum iki farklı testtede pozitifti insan neye güvenip yapacak sıkma canını hiç allah en güzel vakitte tattırsın inşallahVerdim canım yaa 0.816 çıkmış şok oldum daha asla erken teste para vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?