Erken gebelik testi

Bugün bat günüm bakalım ama karnım gurul gurul genelde adetten öncede gök gürültüsü gibi sesler oluyor karnımda
Bende az önce ıslaklık hissettim lavaboya gittim böyle pembe desem değil sarı desem değil kahve de değil hafif turuncumsu az bişey leke geldi peceteye sürünce ilk defa böyle bişey oluyor reglime 2 gün var takip edecegim devamı gelecekmi diye yerlesmemi acaba hafif sol kasigim ağrıyo

3 gün önce frelly erken test yaptığım 2 dakika da pozitif çıkmıştı bugün tekrardan yaptım doysdoctor le negatif çıktı ben anlamıyorum neler olduğunu daha 3 gün var adete değişir mi bilmiyorum 3 gün arayla çıkan testler

Eklentiler

• IMG_1980.jpeg
    92,7 KB · Görüntüleme: 27
  • image.jpg
    333,6 KB · Görüntüleme: 18

Adet olsa kırmızı olur yerleşmedir allahım inşallah

benim testlerimde silik daha takip ediyorum farklı markalarla yaptım çok hafif silik çıkıyor bir iki hafta anca belirgin olır diyolar gebelik varsa bakalım bekliyorum

Bugün bata bir hafta var

Eklentiler

• IMG_0842.jpeg
    279,3 KB · Görüntüleme: 14
benim testlerimde silik daha takip ediyorum farklı markalarla yaptım çok hafif silik çıkıyor bir iki hafta anca belirgin olır diyolar gebelik varsa bakalım bekliyorum
Senin yine bir hafta var bence çok normal bu görüntü bir hafta öncesine göre ,benim bat şuan ama çizgiyi görmek için gözlerim şaşı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…