Erken gebelik testi

İnanamıyorum iki farklı testtede pozitifti insan neye güvenip yapacak sıkma canını hiç allah en güzel vakitte tattırsın inşallah
Bende inanamadım içimin acıdığını hissettim sanırım biraz yoruldum testlere de asla güvenim kalmadı . Birde 0.816 için yükselebilir erken davranılmış olabilir diyor . Söze de yeni bi gebelik olabilir ile girince hamileyim 6-7 falan çıktı sandım . İçime benzin döküp umutlarımı yaktılar

Kuzum çok haklısın ama her ne oluyorsa senin hayrına olduğunu bil gecikiyorsa vardır bi güzellik inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir regl olmadıkça umut var üzme güzel canını

Kuzum çok haklısın ama her ne oluyorsa senin hayrına olduğunu bil gecikiyorsa vardır bi güzellik inşallah sağlıklı bir şekilde yükselir regl olmadıkça umut var üzme güzel canını
Hastaneden geri aradılar çok şaşırtıcı bi şekilde dış gebelik ve kimyasal gebelik olabileceğini çok yeni bi gebelik olduğunu söylediler dış gebelik dediği için hemen üniversite hastanesine geldik sonuçların karıştığını düşündük 0.816 çıktıysa nasıl yeni gebelik olabilir onu anlamadık muayene oldum tahlil verdim şimdi eve dönüyorum inşallah kan pozitif çıkar o hastaneye ödediğim ücreti de geri alırım dış gebelik diyince aklımız çıktı

Adet olsa kırmızı olur yerleşmedir allahım inşallah
Ben kırmızıları gördüm malesef bu Days doctor test asla güvenilir değil almayın aldırmayın resmen hayallerimle oynadı diyebilirim 3 gün sadece sevinebildim

O zaman silik çizgi sizinde markası artımedse güvenmeyin
Merhaba z önce artımed yaptım anında silik çizgi çıktı yanlış mıdır reglim 3 gündür geçmişti 31 Aralık çatlatma iğnesi olmuştum

Eklentiler

• 15BDAB52-D1DE-4EF0-9AF9-ABA1DE4995EA.jpeg
    188,4 KB · Görüntüleme: 7
Nasıl oluyor bu ikiside çok farklı şeyler birde özel hastane inşallah pozitiftir canım benim

Ben kırmızıları gördüm malesef bu Days doctor test asla güvenilir değil almayın aldırmayın resmen hayallerimle oynadı diyebilirim 3 gün sadece sevinebildim
Saglık olsun canım inşallah önümüzdeki ay nasip olur , senin benimkinden belirgindi benimkide öyledir ozaman gerçekten hiç bir teste güven kalmadı

Merhaba z önce artımed yaptım anında silik çizgi çıktı yanlış mıdır reglim 3 gündür geçmişti 31 Aralık çatlatma iğnesi olmuştum
Canım okuduysan artımedden daha güvenilir olanlar bile yalancı çıkabiluyor Görüntüde seninki de pozitif ama emin olamıyoruz

Saglık olsun canım inşallah önümüzdeki ay nasip olur , senin benimkinden belirgindi benimkide öyledir ozaman gerçekten hiç bir teste güven kalmadı
Kesinlikle katılıyorum canım inşallah önümüzdeki aya nasip olur ikimizede tüm isteyenlere de

Canım Artımed hep yalancı çizgi çıkarıyor normal çeşmeye de tutsan yine silik çizgi çıkar başka test yap istersen Days doctor da tavsiye etmiyorum

Nasıl oluyor bu ikiside çok farklı şeyler birde özel hastane inşallah pozitiftir canım benim
Aynen öyle sonucum yine negatif çıktı muhtemelen dış gebelik kimyasal gebelik adı altına 1 hafta sonra gitmiş olsam muayene ücretini koparıp birşey yok diyip yollayacaklardı 2 senedir ben bu çocuk için afedersiniz yırtınıyorum amh değerim oldukça yüksek pkosum var gebe kalmaya çalışıyorum insanları böyle en ince yerinden vurarak para kazanmak çok büyük haksızlık yaşadığım korkuyu anlatamam hakkımı helal etmiyorum kesinlikle hem kendi canımın derdine düştüm Hemde olmayan çocuğun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…