Var gibi canım inşallah seninledirBen 3 gün önce yapmıştım silik çizgi çıkmıştı hatta yazmıştım burayada testin forografini koymuştum bu sabah ilk idrarla yine yaptım çok hafif silik çizgi çıktı gözle daha net görünüyor adetime 2 gün kaldı sizce varmıdır yardımcı olurmusunuz
inşallah canımSizinki bariz ben buradayım diyor inşallah hamilesinizdir
Her yorum bir morel umut oluyor inşallah öyledir teşekkür ediyorumVar gibi canım inşallah seninledir
Benim testime de bakar mısınız gecikmenin 2.günü pkosluyum ilk foto sabah ikinci fotodakini de yeni yaptımSizinki bariz ben buradayım diyor inşallah hamilesinizdir
O zaman silik çizgi sizinde markası artımedse güvenmeyinBen testin icindekini çıkarıp tekrar yerine koymustum testi açıp yanlış koydum galiba ters koydum
Days Doctor markasıO zaman silik çizgi sizinde markası artımedse güvenmeyin
Benimde aynı Days doctor ikisi de silik çıktıDays Doctor markası
İnşallah doğrudur testler güzel haberler alırız buradan haberleselimBenimde aynı Days doctor ikisi de silik çıktı
Ayyy inşallah ya haberleşelim mutlakaİnşallah doğrudur testler güzel haberler alırız buradan haberleselim
Ayyy inşallah ya haberleşelim mutlaka
İkisinde de çıkmış birinde çıksa tekrarlayın derdim bence var sizde tez vakitte öğreninBenim testime de bakar mısınız gecikmenin 2.günü pkosluyum ilk foto sabah ikinci fotodakini de yeni yaptım
Bende dysdoctor yaptım iki gün önce ama sizinki benimkinden koyuDays Doctor markası
Ay inşallah ya birazdan kan vermeye gideceğimİkisinde de çıkmış birinde çıksa tekrarlayın derdim bence var sizde tez vakitte öğrenin
Heycanlandım inşallah güzel sonuçlarla gelirsun bize de umut dlursunAy inşallah ya birazdan kan vermeye gideceğim
İnşallah yaHeycanlandım inşallah güzel sonuçlarla gelirsun bize de umut dlursun
Aşkım kuruma çizgisine benziyor sanki yeni mi yaptınEki Görüntüle 3538681 Benimde kaset test bu ne çıkar bilmem
Sizin sonuç ne oldu gününüz geçtimi yada kan verdinizmiBende dysdoctor yaptım iki gün önce ama sizinki benimkinden koyu
Evet canım bunu şeni çektim ama yapalı bir saat olduAşkım kuruma çizgisine benziyor sanki yeni mi yaptın
Bugün bat günüm bakalım ama karnım gurul gurul genelde adetten öncede gök gürültüsü gibi sesler oluyor karnımdaSizin sonuç ne oldu gününüz geçtimi yada kan verdinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?