Çizgi var canım ama başka testlerle de deneAdetime az kala bu testi yaptım ama test olalı 10 dk oldu bakar mısınız
Bu erken gebelik testi şaşkınım. Erken gebelik testi hakkında bilginiz var mıÇizgi var canım ama başka testlerle de dene
Birkaç marka maalesef yalancı pozitif gösteriyormuşBu erken gebelik testi şaşkınım. Erken gebelik testi hakkında bilginiz var mı
Birkaç marka maalesef yalancı pozitif gösteriyormuş
Days doctor
Artımed
Nimo gibi.
Markası ne canım bazıları yalancı pozitif verebiliyor oyüzden dedim farklı testlerle de deneBu erken gebelik testi şaşkınım. Erken gebelik testi hakkında bilginiz var mı
Tamam eve inince bekacagımMarkası ne canım bazıları yalancı pozitif verebiliyor oyüzden dedim farklı testlerle de dene
Erken sevinmeyim o zamanBirkaç marka maalesef yalancı pozitif gösteriyormuş
Days doctor
Artımed
Nimo gibi.
Başka önerdiğiniz var mı alayımBu iyi diye duydum
Predictor biraz tuzlu fiyatı ama bu awox da iyiBaşka önerdiğiniz var mı alayım
Akşam birdaha awox alıp yaptım çıkmadı bu sefer ama ilki çok belirgindi kafam karıştıPredictor biraz tuzlu fiyatı ama bu awox da iyi
Adetini bekle olmazsa canm direk kan verirsin bu testler insanı kandırmaktan başka bi işe yaramıyor maalesefAkşam birdaha awox alıp yaptım çıkmadı bu sefer ama ilki çok belirgindi kafam karıştı
Doğru söylüyorsun boşa duygu karmaşasıAdetini bekle olmazsa canm direk kan verirsin bu testler insanı kandırmaktan başka bi işe yaramıyor maalesef
Aynen canmDoğru söylüyorsun boşa duygu karmaşası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?