Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik testi
- Konu Sahibi Minacik
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Ocak 2021
- 3.334
- 1.029
- 83
- 35
Çizgi var canım ama başka testlerle de deneAdetime az kala bu testi yaptım ama test olalı 10 dk oldu bakar mısınız
- 6 Mart 2024
- 2.340
- 2.186
- 48
Bu erken gebelik testi şaşkınım. Erken gebelik testi hakkında bilginiz var mıÇizgi var canım ama başka testlerle de dene
Birkaç marka maalesef yalancı pozitif gösteriyormuşBu erken gebelik testi şaşkınım. Erken gebelik testi hakkında bilginiz var mı
Days doctor
Artımed
Nimo gibi.
Eve gidince bakacagım çok teşekkür ederim
Birkaç marka maalesef yalancı pozitif gösteriyormuş
Days doctor
Artımed
Nimo gibi.
- 3 Ocak 2021
- 3.334
- 1.029
- 83
- 35
Markası ne canım bazıları yalancı pozitif verebiliyor oyüzden dedim farklı testlerle de deneBu erken gebelik testi şaşkınım. Erken gebelik testi hakkında bilginiz var mı
Tamam eve inince bekacagımMarkası ne canım bazıları yalancı pozitif verebiliyor oyüzden dedim farklı testlerle de dene
Erken sevinmeyim o zamanBirkaç marka maalesef yalancı pozitif gösteriyormuş
Days doctor
Artımed
Nimo gibi.
Eklentiler
Başka önerdiğiniz var mı alayımBu iyi diye duydum
- 4 Nisan 2024
- 485
- 481
- 18
- 27
Predictor biraz tuzlu fiyatı ama bu awox da iyiBaşka önerdiğiniz var mı alayım
Akşam birdaha awox alıp yaptım çıkmadı bu sefer ama ilki çok belirgindi kafam karıştıPredictor biraz tuzlu fiyatı ama bu awox da iyi
Adetini bekle olmazsa canm direk kan verirsin bu testler insanı kandırmaktan başka bi işe yaramıyor maalesefAkşam birdaha awox alıp yaptım çıkmadı bu sefer ama ilki çok belirgindi kafam karıştı
Doğru söylüyorsun boşa duygu karmaşasıAdetini bekle olmazsa canm direk kan verirsin bu testler insanı kandırmaktan başka bi işe yaramıyor maalesef
Aynen canmDoğru söylüyorsun boşa duygu karmaşası