ERKEN GEBELİK TESTİ

Hope1407

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2024
2
1
27
Kızlar merhaba, eşimle 4 aydır bebiş istiyoruz. Geçen hafta alerji oldugum icin doktora gittim ve her ihtimale karsı kanda gebelik testi yaptırdım. Sonuç 1.24 ile negatifti. Beklenen adet günüme 7-8 gün oldugu icin doktor kanda belli olmayabilir ama yine de yapalım demişti.
Göğüslerimde de adet olacak kadar şişkinlik olmustu, kkasıklaımda da ara ara batma gibi agrı oluyordu. Dikkatimi çeken nokta geceleri idrar için tuvalete kalkmam oldu cünkü böyle bir alışkanlığım normalde yok. Bugün gögüslerimin şişkinliği de azalınca eczaneden early predictor aldım ve aksam yaptım. Aşağıdaki gibi silikte olsa çift çizgi çıktı. Bir bucuk dakikada çizgi çıktı. Acaba dogru mudur hamile miyimdir? Kanda da cıkar mı yoksa kan vermek icin gecikmeyi mi beklemem lazım. Geçen hafta kanda negatifi gördüğüm icin umutlanmak istemiyoruz eşimle ama çok merakta ve heyecanlıyız. Lütfen deneyimlerinizi aktarıp yardımcı olabilir misiniz vr acile gitsem yaparlar mı kan testi?

Eklentiler

• 1000108808.jpg
    112,2 KB · Görüntüleme: 23
  • 1000108807.jpg
    138,4 KB · Görüntüleme: 24
  • 1000108805.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000108806.jpg
    146 KB · Görüntüleme: 24
Bu silik değil ki baya koyu kan verin hamilesiniz

gebesiniz bu silik bir çizgi değil hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…