- 4 Kasım 2024
- 6
- 0
- 29
- Konu Sahibi papatya1312
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çizgi belli peki kaç dk cıktıHerkese merhaba. Adetime 2 gün var. Dün ve bugün yaptığım erken gebelik testi görüntüleri. Kuruma çizgisi mi yoksa gebelik var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kaset testte daha geç çıkabiliyor ama koyulaşmayı takip et canım yada direk kan verirsin çünkü bu testler yanıltabiliyor5 dakikada çıktı ikisi de. Ama başka marka test denedim onda çıkmadı o yüzden emin olamadım.
Sizce bende hamile miyim 7 gün kala yapmıştımKaset testte daha geç çıkabiliyor ama koyulaşmayı takip et canım yada direk kan verirsin çünkü bu testler yanıltabiliyor
Canım çizgi var ama bazen yanıltıyor bu testlerSizce bende hamile miyim 7 gün kala yapmıştım
Diğeri de erken gebelik testiydi. Aynen kan vericem gecikmeden sonra.Kaset testte daha geç çıkabiliyor ama koyulaşmayı takip et canım yada direk kan verirsin çünkü bu testler yanıltabiliyo
Bende 7 gün kala yaptım normal ucuz kaset testlerde çıkmıyor ama yarın regl olmam lazımHerkese merhaba. Adetime 2 gün var. Dün ve bugün yaptığım erken gebelik testi görüntüleri. Kuruma çizgisi mi yoksa gebelik var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Erken Gebelik testinin markası neHerkese merhaba. Adetime 2 gün var. Dün ve bugün yaptığım erken gebelik testi görüntüleri. Kuruma çizgisi mi yoksa gebelik var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
Pcoslusun ya kuzum kaç günde bir adet oluyorsun peki kaç gün gecikince yaptinSilik çizgi çıkanlar nimo diye bir marka. Negatif çıkan da days comfort
Sizce bende gebelik var mı adetime 3 gün var ve bu şekilde çıktı 5 dakika içindeHerkese merhaba. Adetime 2 gün var. Dün ve bugün yaptığım erken gebelik testi görüntüleri. Kuruma çizgisi mi yoksa gebelik var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.