- 25 Ağustos 2024
- 20
- 3
- 25
-
- Konu Sahibi almilakayra
Artımed mi markası ?Kızlar adetime 4 veya 2 gün var erken gebelik testi yaptım benmı kafayı yedım yoksa silik bır cızgımı var allah ıcın yardım edın bana
Days doktor canımArtımed mi markası ?
Evet canım silik çizgi görünüyor bir kan ver istersenKızlar adetime 4 veya 2 gün var erken gebelik testi yaptım benmı kafayı yedım yoksa silik bır cızgımı var allah ıcın yardım edın bana
Ben de gördüm silik çizgi 2 gün sonra tekrar yap koyulaşırsa kan ver canımKızlar adetime 4 veya 2 gün var erken gebelik testi yaptım benmı kafayı yedım yoksa silik bır cızgımı var allah ıcın yardım edın bana
Yarın verıcem 1 buçuk senedır ıstıyoruz olmuyor geçen ay polip amelıyatı oldum eşiminde degerlerı düşüktü inşallah vardır ama hıc umudm yok kasık ve karın agrım var dua edın bana lütfenEvet canım silik çizgi görünüyor bir kan ver istersen
Var gözüküyor kardeşim sağlıkla gelsinYarın verıcem 1 buçuk senedır ıstıyoruz olmuyor geçen ay polip amelıyatı oldum eşiminde degerlerı düşüktü inşallah vardır ama hıc umudm yok kasık ve karın agrım var dua edın bana lütfen
İnşallah inşallah kardesımmmVar gözüküyor bende ilk çocugumda böyle görmüştüm bende yarin yapicam inşallah ikimiz de de gebelik vardir
İnşallah canımm çok duygusalım sabahı nasıl edıcem bilmiyorum okadar yoruldum kı artık şuan ezan okunuyor bunu yazarken nolur ALLAH'ım orda olsun bebegımBende adetime 6 gün kala yapmıştım ve böyle çıkmıştı. Dayanamayıp bir akıllı test daha alıp yaptım yine aynı olmuştu ve şuan hamileyim :) rabbim inşallah size de nasip eder. Erken zamanda kan tahlili yaptırın. Ve biraz olsun bazen vücuttan anlaşılıyor. Göğüs belirtisi falan
Moralini bozmak istemiyorum yavrum ama ben de test yaptım days doktor böyle çıktı ve ertesi gün regli oldum hatta burda postta açmıştım. Ama inşAllah senin vardırDays doktor canım
İnşallah bende öyle olmaz yani 1 bucuk senedır ilk defa sılık cızgı gördüm rabbım daha iyisini bılır hayırlısıMoralini bozmak istemiyorum yavrum ama ben de test yaptım days doktor böyle çıktı ve ertesi gün regli oldum hatta burda postta açmıştım. Ama inşAllah senin vardır
İnşallah ben test verdım sonuç hala çıkmadıBende dün yaptım böyle çıktı. Yarın tekrar yapıcam. İnşallah gebeyimdir
Sonuç kaç çıktı canımİnşallah ben test verdım sonuç hala çıkmadı
2,77 malesefSonuç kaç çıktı canım
Markası neydi canım bariz açık net görünüyordu halbuki2,77 malesefama hala adet olmadım
Days doktor ama ben adet gecıkmeden kan verdım belkide ondan negatif çıktı bekliycem bakalım adet olmaz sam bır kaç gün daha sonra test verıcemMarkası neydi canım bariz açık net görünüyordu halbuki