Merhaba kızlar. Şuan 11 ay 15 günlük bir oğlum var. Bu ay adetin 10. Gününde korunmasız bir ilişkim oldu. Onun dışında hep korunduk. O da boşluğumuza geldi daha yumurtlama günüme var diye biraz rahattık sanırım. Aslında 2. Çocuğu düşünüyoruz ama birkaç ay sonra araları 2-3 yaş arası olsun istedik. Hemen de olmayabiliyor malum. Neyse konu şu: Bazı belirtilerden şüphelendiğim için internetten test sipariş ettim. İçim rahat etsin diye. Bu sabah bata 6 gün varken erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi desem değil 2. Çizginin sadece üstten ucu gözüküyo. Testte mi sıkıntı var çözemedim. 2 gün sonra tekrar yapacağım. Şu teste bakar mısınız hiç başına gelen oldu mu? Markası prodoctor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken gebelik testi
- Konu Sahibi Polyannaa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 14 Ağustos 2018
- 19.639
- 2
- 73.789
- 598
Tam çizgi yok zaten üstten ucu var 2. Çizginin. Bende şaşırdım genelde ya tertemiz çıkar ya da tam silik ya da tam çizgi. Bende öyle düşünüyorum bakalım.Ben bir şey göremedim. Zaten erken genelik testlerine de çok güvenmeyin. Adetiniz gecikince normal kaset test verin
Evet ilk gebeliğimde predictor kullanmıştım. Uygun diye internetten bunu aldım kaset testim de var laboquick marka. Ama kaset testte adet gününde daha net çıkıyor diye bekliyorum.Bu test pek güvenilir değil diye biliyorum orijinali predictor, prodoctor denilen onun sahtesi hatalı sonuç alan çok vardı
Evet beni de o şaşırttı zaten hiç görmemiştim daha önce. Bende bozuk olduğunu düşünüyorum ama belki başına gelen varsa diye sormak istedim.test bozuk olabilir üstte minik bi çizgi görünüyo sadece
- 14 Ağustos 2018
- 19.639
- 2
- 73.789
- 598
Öyle bir sonucun geçerliliği olmaz zaten. Test bozuktur ya da çok damlatmışsınızdır vsTam çizgi yok zaten üstten ucu var 2. Çizginin. Bende şaşırdım genelde ya tertemiz çıkar ya da tam silik ya da tam çizgi. Bende öyle düşünüyorum bakalım.
Elimde test var pazar günü tekrarlamayı düşünüyorum. Bu aralar çok ağır kaldırıyorum iş yaparken de içim rahat etmedi ya bir şey varsa diye zarar vermek istemedim o yüzden yaptımÖyle bir sonucun geçerliliği olmaz zaten. Test bozuktur ya da çok damlatmışsınızdır vs
Hayır canım tam günümde regl oldum. Hamilelik belirtileri regl belirtileriyle çok benzediği için şüphelenmiştim ama son günümde anladım hasta olacağımı. Bir de ben oğlumda adet günümde kan vermiştim 5.23 çıkmıştı yani o gün test yapsam negatif görürdüm büyük ihtimalle. Günüm geçtikten 3 gün sonra erken gebelik testi ve kaset test yapmıştım. Erkende net, kasette silik çizgi çıkmıştı. Geç döllenme vs gibi durumlarda değer geç yükseldiği için testte negatif görebilirsin yani. Ama günüm geçti demişsin o yüzden erken gebelik testinde gebelik durumu varsa çıkabilir bence. Tek zararın maddi yönden olur erken test paraları malumHamile misiniz acaba benimde kasıklarım ağrıyor 2 gün oldu adetim geçti pek umudum yok ama erken gebelik testi var korkuyorum kullanmaya
- 28 Haziran 2022
- 87
- 10
- 8
- 38
Ben bir şey göremedim açıkçası bana kalırsa negatifMerhaba kızlar. Şuan 11 ay 15 günlük bir oğlum var. Bu ay adetin 10. Gününde korunmasız bir ilişkim oldu. Onun dışında hep korunduk. O da boşluğumuza geldi daha yumurtlama günüme var diye biraz rahattık sanırım. Aslında 2. Çocuğu düşünüyoruz ama birkaç ay sonra araları 2-3 yaş arası olsun istedik. Hemen de olmayabiliyor malum. Neyse konu şu: Bazı belirtilerden şüphelendiğim için internetten test sipariş ettim. İçim rahat etsin diye. Bu sabah bata 6 gün varken erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi desem değil 2. Çizginin sadece üstten ucu gözüküyo. Testte mi sıkıntı var çözemedim. 2 gün sonra tekrar yapacağım. Şu teste bakar mısınız hiç başına gelen oldu mu? Markası prodoctor.
- 18 Mayıs 2023
- 4
- 0
- 6
- 24
Adet oldunuzmu acaba olaylar nasıl gelişti aynı durumu yaşıyorum da şu anYaptım malesef negatif ama halen olmadım ara ara kaşık ağrılarım var ayrıca normalde göğüslerim çok agrirdi o hiç olmadı bu ay çözemedim neden regl olmadığımı normlade zamanında olurum yumurtalıkta vs sorun Yok dedi doktor