• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Polyannaa

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2021
511
1.135
43
29
Sakarya
Merhaba kızlar. Şuan 11 ay 15 günlük bir oğlum var. Bu ay adetin 10. Gününde korunmasız bir ilişkim oldu. Onun dışında hep korunduk. O da boşluğumuza geldi daha yumurtlama günüme var diye biraz rahattık sanırım. Aslında 2. Çocuğu düşünüyoruz ama birkaç ay sonra araları 2-3 yaş arası olsun istedik. Hemen de olmayabiliyor malum. Neyse konu şu: Bazı belirtilerden şüphelendiğim için internetten test sipariş ettim. İçim rahat etsin diye. Bu sabah bata 6 gün varken erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi desem değil 2. Çizginin sadece üstten ucu gözüküyo. Testte mi sıkıntı var çözemedim. 2 gün sonra tekrar yapacağım. Şu teste bakar mısınız hiç başına gelen oldu mu? Markası prodoctor.

Eklentiler

• 20230310_072027.jpg
    20230310_072027.jpg
    27,6 KB · Görüntüleme: 925
  • 20230310_071923.jpg
    20230310_071923.jpg
    29,1 KB · Görüntüleme: 646
Ben bir şey göremedim. Zaten erken genelik testlerine de çok güvenmeyin. Adetiniz gecikince normal kaset test verin

Bu test pek güvenilir değil diye biliyorum orijinali predictor, prodoctor denilen onun sahtesi hatalı sonuç alan çok vardı

Ben bir şey göremedim. Zaten erken genelik testlerine de çok güvenmeyin. Adetiniz gecikince normal kaset test verin
Tam çizgi yok zaten üstten ucu var 2. Çizginin. Bende şaşırdım genelde ya tertemiz çıkar ya da tam silik ya da tam çizgi. Bende öyle düşünüyorum bakalım.

Bu test pek güvenilir değil diye biliyorum orijinali predictor, prodoctor denilen onun sahtesi hatalı sonuç alan çok vardı
Evet ilk gebeliğimde predictor kullanmıştım. Uygun diye internetten bunu aldım kaset testim de var laboquick marka. Ama kaset testte adet gününde daha net çıkıyor diye bekliyorum.

Tam çizgi yok zaten üstten ucu var 2. Çizginin. Bende şaşırdım genelde ya tertemiz çıkar ya da tam silik ya da tam çizgi. Bende öyle düşünüyorum bakalım.
Öyle bir sonucun geçerliliği olmaz zaten. Test bozuktur ya da çok damlatmışsınızdır vs

Öyle bir sonucun geçerliliği olmaz zaten. Test bozuktur ya da çok damlatmışsınızdır vs
Elimde test var pazar günü tekrarlamayı düşünüyorum. Bu aralar çok ağır kaldırıyorum iş yaparken de içim rahat etmedi ya bir şey varsa diye zarar vermek istemedim o yüzden yaptım

Hamile misiniz acaba benimde kasıklarım ağrıyor 2 gün oldu adetim geçti pek umudum yok ama erken gebelik testi var korkuyorum kullanmaya

Hamile misiniz acaba benimde kasıklarım ağrıyor 2 gün oldu adetim geçti pek umudum yok ama erken gebelik testi var korkuyorum kullanmaya
Hayır canım tam günümde regl oldum. Hamilelik belirtileri regl belirtileriyle çok benzediği için şüphelenmiştim ama son günümde anladım hasta olacağımı. Bir de ben oğlumda adet günümde kan vermiştim 5.23 çıkmıştı yani o gün test yapsam negatif görürdüm büyük ihtimalle. Günüm geçtikten 3 gün sonra erken gebelik testi ve kaset test yapmıştım. Erkende net, kasette silik çizgi çıkmıştı. Geç döllenme vs gibi durumlarda değer geç yükseldiği için testte negatif görebilirsin yani. Ama günüm geçti demişsin o yüzden erken gebelik testinde gebelik durumu varsa çıkabilir bence. Tek zararın maddi yönden olur erken test paraları malum🤭

Merhaba kızlar. Şuan 11 ay 15 günlük bir oğlum var. Bu ay adetin 10. Gününde korunmasız bir ilişkim oldu. Onun dışında hep korunduk. O da boşluğumuza geldi daha yumurtlama günüme var diye biraz rahattık sanırım. Aslında 2. Çocuğu düşünüyoruz ama birkaç ay sonra araları 2-3 yaş arası olsun istedik. Hemen de olmayabiliyor malum. Neyse konu şu: Bazı belirtilerden şüphelendiğim için internetten test sipariş ettim. İçim rahat etsin diye. Bu sabah bata 6 gün varken erken gebelik testi yaptım. Silik çizgi desem değil 2. Çizginin sadece üstten ucu gözüküyo. Testte mi sıkıntı var çözemedim. 2 gün sonra tekrar yapacağım. Şu teste bakar mısınız hiç başına gelen oldu mu? Markası prodoctor.
Ben bir şey göremedim açıkçası bana kalırsa negatif

Yaptım malesef negatif ama halen olmadım ara ara kaşık ağrılarım var ayrıca normalde göğüslerim çok agrirdi o hiç olmadı bu ay çözemedim neden regl olmadığımı normlade zamanında olurum yumurtalıkta vs sorun Yok dedi doktor

Yaptım malesef negatif ama halen olmadım ara ara kaşık ağrılarım var ayrıca normalde göğüslerim çok agrirdi o hiç olmadı bu ay çözemedim neden regl olmadığımı normlade zamanında olurum yumurtalıkta vs sorun Yok dedi doktor
Adet oldunuzmu acaba olaylar nasıl gelişti aynı durumu yaşıyorum da şu an

Malesef hamilelik yok adet oldum 3 cm kist oluşmuş muhtemelen gecikmeli adetten dolayı böyle oldu normalde böyle bir şey yoktu 2 ay 15gun falan gecikmeli oldu

Back
X