- 12 Ocak 2010
- 16.670
- 1
- 25.044
- 798
Adet olmama 1 hafta var çikar varsa
bence pazartesini bekle kesin sonuç alırsın allahın izniyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet olmama 1 hafta var çikar varsa
İnşallah canım Allah isteyen herkezin gönlüne göre versin aminbence pazartesini bekle kesin sonuç alırsın allahın izniyle
Var gibi de ya gitmemis çizgi bence yarin kan verinÜzerine su damlatmami istediler damlattim idrar yerinede damlattim yayılma oldu Yayilir mi
Tekraryacagim testi yarın insallahVar gibi de ya gitmemis çizgi bence yarin kan verin
İnşallah allah nasip eder hepimize kıpkırmızı t görmeyiTekraryacagim testi yarın insallah
Amin canmİnşallah allah nasip eder hepimize kıpkırmızı t görmeyi
Birinde bayagı net 2.cizgi var. Üstelik adete 7 gün olmasina rağmen belirmiş. Inşllah sağlıklı bir gebelik yaşıyorsundur bi kan testi versen keske yarin. Gebelik kesinse dikkat etmeye başlarsin her seye..Merhabalar bayanlar adetime 7 gün kaldi ve ben 3 tane erken gebelik testi yaptım ilk terste 2 çizgi çok belli 2 teste tek çizgi 3teste ikinci çizgi silik çikti sizce hamile olabilirmiyim aranızda böyle olan var mi ama birinci ve 3 test ayni marka 2 test farkli
Şimdi gitti kirmizlik kuruma çizgisi galiba hafif yeri kaldıVar gibi de ya gitmemis çizgi bence yarin kan verin
Tekrarlayin bence bu çizgi kafa karıştırdıŞimdi gitti kirmizlik kuruma çizgisi galiba hafif yeri kaldı
Sapı mor olanın hassasiyeti düşük ondan öyle cıkmıştır pembe olan daha hassasİlk çok belirgin ikinci çikmadi 3 teste gölge gibi çikti işteondan iklemde kaldım
Hamile gibisiniz 2.inci çizgi görünüyor Hayırlısı hakkınıza
6 gün öncesinde herhangi bir belirtiniz var mıydıFotolara bakınca var gibi ben 6 gün kala öğrenmiştim idrar test ile
Göğüslerim hassaslaşmıştı ve kasık bölgemde batmalar oluyordu6 gün öncesinde herhangi bir belirtiniz var mıydı
Akıntınız var mıydı pekiGöğüslerim hassaslaşmıştı ve kasık bölgemde batmalar oluyordu
Her zamanki normal akıntım vardı ekstra bir fark hissetmemiştimAkıntınız var mıydı peki
Her zamanki normal akıntım vardı ekstra bir fark
Vakit ayırdığınız için teşekkür ederim sağlıkla alın kucağınıza bebeğiniziHer zamanki normal akıntım vardı ekstra bir fark hissetmemiştim
Amin inşallah teşekkür ederimVakit ayırdığınız için teşekkür ederim sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi