Resim yokMerhabalar bayanlar adetime 7 gün kaldi ve ben 3 tane erken gebelik testi yaptım ilk terste 2 çizgi çok belli 2 teste tek çizgi 3teste ikinci çizgi silik çikti sizce hamile olabilirmiyim aranızda böyle olan var mi ama birinci ve 3 test ayni marka 2 test farkli
ekledimResim yok
ekledimtestler yok
Yükledimfoto yüklesen fikir verebilirdik ,
olabilirde olmayabilirde , en iyi sonucu kan testi verir
Onun için beklesem mi diyorum 1 hafta daha bilemedim ama varmi ayni şekilde hamile kalan onu merak ettimfoto yüklesen fikir verebilirdik ,
olabilirde olmayabilirde , en iyi sonucu kan testi verir
bir kaç gün daha bekle istersen
inşallah bebiş vardır
İlk çok belirgin ikinci çikmadi 3 teste gölge gibi çikti işteondan iklemde kaldımbayaaa belirgin çıkmış
İlk çok belirgin ikinci çikmadi 3 teste gölge gibi çikti işteondan iklemde kaldım
bir kça gün daha bekle sonra testi tekrarlars
Var görünüyor ama kan testi yaptır bı istersen bugün acile gidip imkansız birşey desenli aynı günde on tane yaptım test farklı idrarla bugün olan idrarla diyer yaptım idrar testi mı acabaÖyle yapıcam sence var gibi duruyor mu ?
2 Teste ayni marka ikisindede çizgi var ama başka markayla yaptığım 1 tane gek çizgi çikti o beni şüpheye soktuVar görünüyor ama kan testi yaptır bı istersen bugün acile gidip imkansız birşey desenli aynı günde on tane yaptım test farklı idrarla bugün olan idrarla diyer yaptım idrar testi mı acaba
Kan TEsti yaptır bide bugün2 Teste ayni marka ikisindede çizgi var ama başka markayla yaptığım 1 tane gek çizgi çikti o beni şüpheye soktu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?