• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Su9595

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2017
158
24
98
İlişkiden 6 gün sonra erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı reglme 3 gün var şuan erken mi yaptım acava

Ne gün birlikte olduğunuzu bilemeyiz buradan. Yumurtlama gününüzse eğer o gün, yumurtlamadan 15gün sonra net sonuç çıkar.

Regl gününüzü bekleyin, gecikme olursa testi tekrsrlayın derim.

İlişkiden 6 gün sonra erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı reglme 3 gün var şuan erken mi yaptım acava
Evet canım sanki biraz acele etmişsin biraz daha bekle adetin 3 gün geçikince tekrarla testi Rabbim tez zamanda hepime meleklerimizi nasip etsin🤗

Evet canım sanki biraz acele etmişsin biraz daha bekle adetin 3 gün geçikince tekrarla testi Rabbim tez zamanda hepime meleklerimizi nasip etsin🤗
Erken gebelik testinde de o zaman erken yapmışım kanda çıkma ihtimali var mı peki 1 hafta oldu daha ilişki olali

Merhaba kızlar bugün adetimi geçeli 2 gün oldu dayanamadım test yaptm. Ama anlamadım 😞 bana yardımcı olur musunuz bu ne demek?
P_20200712_084457.jpg
P_20200712_084457.jpg
P_20200712_084457.jpg P_20200712_084515.jpg

Tebrikler hamilesin canim
Normalde orda çizgi olmuyo dimi? Çünkü T nin altndaki çizgi daha silik C ye göre. Sabahtan beri testle bakışyorum bi anlam yüklemeye çalşyorm 😃😂 umutlanp da hüsrana ugramak istemiyorum ondan saatlerdir analiz yapyorm 😁

Normalde orda çizgi olmuyo dimi? Çünkü T nin altndaki çizgi daha silik C ye göre. Sabahtan beri testle bakışyorum bi anlam yüklemeye çalşyorm 😃😂 umutlanp da hüsrana ugramak istemiyorum ondan saatlerdir analiz yapyorm 😁
Kızlar benimde bugün beklenen adet günüm erken gebelik testi var elimde onu yapcam ama ilk idrarla ve aç karnami yapmam gerekiyor bilgisi olan yazarsa çok sevinirim

10 gün sonra kanda 12-16 günde idrarda çıkar çok erken yapmışsın daha döllenme olduysa da rahime gelip tutunmamıştır

Kızlar benimde bugün beklenen adet günüm erken gebelik testi var elimde onu yapcam ama ilk idrarla ve aç karnami yapmam gerekiyor bilgisi olan yazarsa çok sevinirim
Sabah ilk idrarla yapmak daha kaliteli sonuç verir canm. Aç ya da tok olman önemli değil

Back