Erken gebelik testi

Kelebekkg

Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2019
381
125
18
Adetime 6 gün var ve ben erken gebelik testi yaptım akşam , akşam çizgiyi göremedim ama sabah hafiften çizgi var aceba hamileyim böyle olup hamile olan varmı ???

Canım silik bir çizgi gördüysen olma ihtimali yüksek daha çok erken hcg değerin çok düşüktür dikkat et kendine yüksek olasılıkla bebiş var

Adetime 6 gün var ve ben erken gebelik testi yaptım akşam , akşam çizgiyi göremedim ama sabah hafiften çizgi var aceba hamileyim böyle olup hamile olan varmı ???
10 dakika sonra test geçerliliğini yitiriyor bir şey söylemek zor o yüzden Adet günü gelmeden yaptığınız testleri sabah ilk idrarınızla yapın

Ben adetime 6 gun kala idrar testi yaptim cok asiri silik cikti sonra kan yaptırmıştim negatif cikti adetime 4 kala 3.cu kan testimi yaptirdim pozitif cikti canim

Ben adetime 6 gun kala idrar testi yaptim cok asiri silik cikti sonra kan yaptırmıştim negatif cikti adetime 4 kala 3.cu kan testimi yaptirdim pozitif cikti canim
Adetinize 4 kala yaptırdığınız bhcg değeriniz kaç çıkmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…