Erken gebelik testi

Yok hayir olmadi canım iki gün gecikmeli adet oldum 6 gün sürerdi adetim normalde 3 günde bitti ama yoğundu insallah bu aya ümidim var bakalim hayırlısıyla olucakmi
İnsallah olur bu ay canım. Ben de bu ay yapıyorum kesin kafaya koydum.

İnsallah olur bu ay canım. Ben de bu ay yapıyorum kesin kafaya koydum.
Sorma bende ayniyim eşime diyorum iki günde bir işimiz var ona göre kaytarmak yok gülüyor olurr bana uyar diyor ne yapsın adamda kafayı yedi benle. Adet bitiminden itibaren diger adete kadar gün aşırı ilişki öneriyorlar yumurtlama tarihim değişik sanirim gecen aylarda o günlerde çalıştık ama olmadi sanirim bu yüzden.

1.5 yil önce kaldım ama 9 haftalikken kontrole gittiğimde kalp atislari olmadigi icin düşük yaptirildi o günden sonrada olmadı bakalım rabbim hayırlısını versin insallah yakinda o mujdeyi veririm eşime o cok istiyor

Yumurtlama işi sürprizli oluyor ya nadir de olsa bazen 2.ye yumurtlanıyor. Zaten duzenli iliski her sey icin en dogru olan. Bebek dusunulmese de gun asiri olmasi gerek.

Sizce hamileliğin bir hafta önce yaptım çıkmadı 2 gün önce böyle çıktı

Eklentiler

• 15818031354721062313137.jpg
    77,7 KB · Görüntüleme: 85
Gözün aydin canim bariz sekilde ikinci cizgi cikmis iki gün sonra tekrar dene testi umarim cizgi daha belirginlesir ve kesinlesir.
Bugün yaptm anında iki çizgi oldu canım allah herkese nasip edsn 7 aylık evliyim 2 ay önce 7 haftalık bebegm boş gebelik diye sonlandı tekrar olur diye korkuyorum

Adetim 4 gün geçti erken gebelik testi yapsam çıkarmı olumlu sonuç normal test ysptım çıkmadı

Sabah ilk idrarla yaptım çift cıktı şimdi yaptım tek cıktı ben hangisine inanim

Eklentiler

• 20200224_133018.jpg
    80 KB · Görüntüleme: 52
Kızlar benimde testlerim böyle ilkini bata 1 gün varken yapmıştım ikincisini de 1 gün gecikmeli yaptım yani bugün ilk idrarla değil ama, ikinci testin yerleri böyle mi oluyor acaba yapanlar yorum yapabilir mi? İki testte de ikinci çizgi dakikalar içersinde çıktı. Kan sonucum yarın çıkacak oluyorum meraktan

Eklentiler

• IMG_20200307_164602_857.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_20200309-143450.png
    392,4 KB · Görüntüleme: 24
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…