Gerçekten bu testinizde bişi göremiyorum. Felaket tellalı gibi moral bozmak istemem ama inanın insan ne kadar çok umutlanırsa, hayal kırıklığı o kadar yüksek oluyor. beta 74 ü görüp ardından kimyasal gebelik sonucu 2 günde kaybettiğim için biliyorum.Cok ince bi kızarıklık var sağda goruyormusun cnm
Ben 3 gun kala yaptim erken gebelikte bile silik çıktı. Betaya bagli benimki.86 idi adet gunumde .Yani 100 uzeriyse daha net cikar .
Canım sen şuan ne kadarlık hamilesin ?? Birde ateşin olmuşmuydu belirti olarakBende adetime 7 gun varken kan testınde ogrendım 16.88 cıktı 5 gun kala kan testını tekrarladım 77.76 cıktı ıdrar testlerı kesın sonuc vermıyor kan kesin
Benım kasıklarımda dayanılmaz sancılar oluyodu ve gogus hassasıyetı vardı bıraz ben o 77.76 yazdıgım testı bgn yaptrdım dha regl olmama 4 gun kaldı hala var yanı Ates cok farketmedım ama cok bunalıyorumCanım sen şuan ne kadarlık hamilesin ?? Birde ateşin olmuşmuydu belirti olarak
Benim ateşim çıkıyor çok endişeleniyorum birşey olmaz inşaallah idrar yollarımda enfeksiyon varmış ilaç verdi doktor onu kullandım geçer inşaallahhBenım kasıklarımda dayanılmaz sancılar oluyodu ve gogus hassasıyetı vardı bıraz ben o 77.76 yazdıgım testı bgn yaptrdım dha regl olmama 4 gun kaldı hala var yanı Ates cok farketmedım ama cok bunalıyorum
İnş cnm benimde siljk cizgi ondandir adet olmadim tabiki yarını da bekliycem hayırlısı insBenimde adetime 2 gün vardı öyle çok silik çıktı ertesi gün yaptım daha koyulaştım adet günümde hasta olmadım kan tahlili yaptım kanda 185 çıktı hastanede bidaha yaptık 300 küsürlere çıktı pazartesi bidaha gideceğim bayramdan snrada ultrasonda bakacak doktor şuan için çok erken görünmüyor dedi allah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
Yüksek ateş oluyo hamileyken cnm 37 lerde ise sabah ölcutugunde tabiki 1 aylık ölçüm gerekiyo ateş ölçme topigi var orda da bak istersenCanım sen şuan ne kadarlık hamilesin ?? Birde ateşin olmuşmuydu belirti olarak
Tamam canım çok teşekkür ederim rabbimde sana hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin bi bebişYüksek ateş oluyo hamileyken cnm 37 lerde ise sabah ölcutugunde tabiki 1 aylık ölçüm gerekiyo ateş ölçme topigi var orda da bak istersen
Rica ederim amin cumlemizeTamam canım çok teşekkür ederim rabbimde sana hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin bi bebiş
74ten sonra tekrar test yapmadınız mı ?Gerçekten bu testinizde bişi göremiyorum. Felaket tellalı gibi moral bozmak istemem ama inanın insan ne kadar çok umutlanırsa, hayal kırıklığı o kadar yüksek oluyor. beta 74 ü görüp ardından kimyasal gebelik sonucu 2 günde kaybettiğim için biliyorum.
Yine de adet görünceye kadar umudunuz var demek tabi ki, ben sadece bu test için konuşuyorum
yaptırdım. 3 gün sonra 13'e düştü. 10 gün sonra tekrar gel dedi. betanın 0'a düşüp düşmediği kontrol edilecek. Yanı bu seferde beta düşük çıksın umuduyla kan vericem. çok sıkıcı gerçekten74ten sonra tekrar test yapmadınız mı ?
Bende bı dusuk yasadım 7-8 ay once cok sancılı bı surec allah yardımcınız olsunyaptırdım. 3 gün sonra 13'e düştü. 10 gün sonra tekrar gel dedi. betanın 0'a düşüp düşmediği kontrol edilecek. Yanı bu seferde beta düşük çıksın umuduyla kan vericem. çok sıkıcı gerçekten
Amin.. siz de ben de tez zamanda sorunsuz sağlıklı bir gebelik yaşarız inşBende bı dusuk yasadım 7-8 ay once cok sancılı bı surec allah yardımcınız olsun
Benim Bat 15 Haziran az önce yaptım erken gebelik testini şu şekilde çıktı sanırım var bi sevinemedim şaşkınlıktanKizlar erken gebelik testi adetten kaç gün önce yapılırsa sonuc verir
Hayırlı olsun cnm var masallahBenim Bat 15 Haziran az önce yaptım erken gebelik testini şu şekilde çıktı sanırım var bi sevinemedim şaşkınlıktan
Hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı da nasip etsinBenim Bat 15 Haziran az önce yaptım erken gebelik testini şu şekilde çıktı sanırım var bi sevinemedim şaşkınlıktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?