• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik testi

Hafsazeynep

Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
128
33
18
31
Kizlar meraba birsey soracagim size. Benim adetime 10 gun var ama bel agrim, kasik batmam bide gogsumde hassasiyet var. Birde bolca sivilcem cikti. Dun dayanamayip test yaptim. Negatifti cope attim. Bu sabah yuzumu yikarken copten alip baktim ( biliyorum cok ayip :110:)cok hafif pembe cizgi olusmus ne zaman cikti bilmiyorum ama. Bugun erken gebelik testi yaptik negatif. Sizce birsey var midir. 19 aydir bebek istiyoruz hic hamile kalmadim. Sizce var midir bebek. Yardimlarinizi bekliyorum. Yorumlariniza cok ihtiyacim var

Canım allah inş gönlüne göre verir hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın bende istiyorum tam iki yıl bitti bu ayın altısında aşılama yaptırdım bende bekliyorum on gün oldu aşılama yaptıralı test yapmaya da korkuyorum negatif çıkar die adet günümü bekliyorum birde hamilelik belirtileri en az 2 haftadan sonra belli oluyo birde bu idrarı bi kaba yapıp karbonat atıyolar içine kabarırsa idrr hamile olunuyomuş bende hep bakıyodm karbonatla bi dene istersen

Canım allah inş gönlüne göre verir hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın bende istiyorum tam iki yıl bitti bu ayın altısında aşılama yaptırdım bende bekliyorum on gün oldu aşılama yaptıralı test yapmaya da korkuyorum negatif çıkar die adet günümü bekliyorum birde hamilelik belirtileri en az 2 haftadan sonra belli oluyo birde bu idrarı bi kaba yapıp karbonat atıyolar içine kabarırsa idrr hamile olunuyomuş bende hep bakıyodm karbonatla bi dene istersen
Him onu pek guvenilir degil diyorlar o yuzden denemdim. Bide ben hep umitleniyorum bosa cikiyo o yuzden belirti oldukca test yapiorum. Ilkkez ikimci cozgi cikmisti. Bende iki kez klomen catlatma ignesi oldum ama sonuc alamadik 6 aydir da hic doktora gitmedim. Son gittigimde cok uzuldum colunki doktor sag yumurtalik pco soldada yumurtan yok dedi. Bidada gitmek istemedim. Insallah senin bebebgin tutunmustur canim. Rabbim isteye ve anne olmayi hakeden tum kadinlara versin. Bizi de cok bekletmesin artik

Hayir umitlenebilirsin ama bu testle degil. Ben adetine 10 gun kaldigini okumamisim.
Adete 10 gun varken cikmasi mumkun degil. Adet gunu tekrar yap insallah hamilesindir
Insallah. Haklisin olsa bile cikmaz demi. Ilkkez ikinci cizgi gordum de ben. Gereksiz bi sevinme oldu. Insan mantikli dusunemiyor bir sure sonra

Haklısın canım bende her ay ümitleniyorum ve sanırım pskolojik mide bulantılarım oluyo baş dönmesi falan test yapıyorum boş çıkıyo çok iyi anlıyorum seni bu ay hiç bi belirtim yok sadece ateş basıyo belki hava değişimindendir hiç tutmuş gbi de gelmiyor bnm de bi tüpüm kapalı diğeri de içine doğru muymuş neymiş ama doktor tutabilir dedi aşılama yapalım yaptırdık ya hadi hayırlısı diyelim sende doktora görün düzenli tedavini ol canım allah inş hepimize birer bebiş nasip eder

Haklısın canım bende her ay ümitleniyorum ve sanırım pskolojik mide bulantılarım oluyo baş dönmesi falan test yapıyorum boş çıkıyo çok iyi anlıyorum seni bu ay hiç bi belirtim yok sadece ateş basıyo belki hava değişimindendir hiç tutmuş gbi de gelmiyor bnm de bi tüpüm kapalı diğeri de içine doğru muymuş neymiş ama doktor tutabilir dedi aşılama yapalım yaptırdık ya hadi hayırlısı diyelim sende doktora görün düzenli tedavini ol canım allah inş hepimize birer bebiş nasip eder
Insallah tutmustur canim.

Back