Bir var bir yok gördüm bendeBugun regl günüm ama olamdım test yaptım silik cizgimi görüyorum sizde yorum yapar mısınz acil
Erken test mi yapayım normal mi normalde çıkmadı biseyBir var bir yok gördüm bendeyarın takrar yap varsa koyulaşma olucaktır
Erken yaparsan daha net olur varsa enazından canım inşallah vardırErken test mi yapayım normal mi normalde çıkmadı bisey
İnşallahErken yaparsan daha net olur varsa enazından canım inşallah vardır
Bence hamilesinizBugun regl günüm ama olamdım test yaptım silik cizgimi görüyorum sizde yorum yapar mısınz acil
Bugun regl günüm ama olamdım test yaptım silik cizgimi görüyorum sizde yorum yapar mısınz acil
Hayırlısı olsun cnm bende de bir kaç kere aynı şekilde çıkmıştı atlattım sonraHasta oldum
Ne oldu cnm hamilemisin?Bugun regl günüm ama olamdım test yaptım silik cizgimi görüyorum sizde yorum yapar mısınz acil
Bence gebelik yok ama inşaallh tez zamanda hayırlı evlatlarınız oĺurBakar mısınız var mı sizce
Bende 4. Uncu testim bu erken gebelik digerleri normaldi ve hepsinde silik cizgi cikti bugun adet gunum gosteriyor takvimim ama gecen ay 5 inde olmustum her ay geriye atar benim adetim ve cikolata kistim var hamilemiyim sizceBugun regl günüm ama olamdım test yaptım silik cizgimi görüyorum sizde yorum yapar mısınz acil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?