Canım bu Geçersiz test bildiğim kadarı ileKizlar ilk defa bu ay yumurtlama donemimde korunmasiz iliski yasadik esimle.son 1 haftadir sol kasık ağrım var 2 gundur bacagima vuruyo agrisi...adetime 5 gun var dayanamadim predictor early test yaptim.anlayamadim belirmek isteyip beliremeyen bi cizgi var baslangici kizardi sadece :) çok erken oldugu icindir insallah Eki Görüntüle 1365451
Tatlım Allah aşkına şu çamaşır suyu sacmalığını bırakın ona kalsa ben gecen ay hamileydim eğer 2 gun daha olmazsan test yap tekrar bence sabah idrarınla
Sakın yanlış anlama bende yaptım Sadece çok umutlandım çıkan sonuçtan ona kalsa hamileydim sizde boşuna umutlanıp benim gibi üzülmeyin diye dedimB
Çmaşır suyu testi bi denemeydi canım bizde kesim emin olarak yapmadık :)tabikide en iyi adet geçikmesi inşallah geçikir de inşallahta hamilelikten geçikir allah isteyem herkese nasip etsin
bende senin gibi sabırsızım bide ilk denememiz bu ay dahada sabırsızım ondanÂmin kızlar hersey kafada bitiyor birazcık daha rahatlasak kesin olucakAma sanırsızız yumurtlama günüm dündü şimdiden 10 gün nasıl bekliyicem stresine girdim
Be
bende senin gibi sabırsızım bide ilk denememiz bu ay dahada sabırsızım ondan
Bende senin gibiyim bu ilk ay :) hadi inşallah
Kızlar bat 24 bugün bende bu testten yaptım varla yok gibi cizgi sabah ilk ısrarla normal test yapıcam sonucu bildiririm size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?